Gość: wrocławianie IP: *.e-wro.net.pl 09.10.08, 11:25 Czyli kibice Śląska Wrocław nie będą wpuszczeni na mecz w Poznaniu ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pyra 23 tysiące kibiców na Nancy i być może na Depor... IP: *.icpnet.pl 09.10.08, 11:32 oby nam się udało awansować. wyobrażam już sobie komentarze ległej jaka to słaba grupa była. tak było po Grassopers, tak samo po Austrii,ale jakoś oni dwa razy odpadli z Austria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Stan techniczny nowej trybuny IP: 194.39.141.* 09.10.08, 11:34 Czy jakis inspektor nadzoru budowlanego widzial jak zachowywala sie 2 trybuna gdy kibole zaczeli podskakiwac? Trybuna sie uginala!!! Nie znam sie, ale wydaje mi sie, ze trybuna nie powinna w ten sposob "pracowac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson.kks Re: Stan techniczny nowej trybuny IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.08, 12:40 Rzeczywiście się nie znasz, każdy inżynier Ci powie, że każdy budynek,trybuna,wieżowiec itp. muszą pracować, gorzej by było jakby tego nie robiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEJORZ wiedzący IP: *.izacom.pl 09.10.08, 14:20 najprawdopodobniej kibice z Wrocławia zostaną wpuszczeni przez kibiców Lecha na miejsca dla kibiców Lecha na 4 trybunie ale trzeba się jeszcze dogadać około 300 do 400 osób WARUNEK spokój i brak zadymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich. Re: wiedzący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 15:07 ...jest jeden mały problem - kibiców Śląska do Poznania wybiera się co najmniej 1000..a nie 300\400 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: wiedzący IP: 155.136.80.* 09.10.08, 15:47 A kogo interesuje ilu sie wybiera,dostaniecie tyle biletow ile zaproponuja Wam osoby do tego przeznaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEJORZ trudno IP: *.izacom.pl 09.10.08, 16:26 jest mi bardzo przykro ja też bym chciał żeby kibiców z Wrocławia było jak najwięcej najlepiej i z 3000 tak jak Widzewa ostatnio to dla widowiska i dla piłki najlepiej ale niestety EURO 2012 jest ważniejsze my też na UEFA będziemy mieli ograniczenia trzeba się z tym pogodzić PRZYPOMINAM że klub LECH POZNAŃ nie ma biletów dla was tylko bo sektor gości jest już zamknięty to kibice Lecha kupią wam bilety o ile się dogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posen po co burzą stare trybuny skoro nie ma jeszcze wyk IP: *.eranet.pl 09.10.08, 19:56 onawcy nowych obecny przetarg będzię unieważniony, skoro najtańsza oferta jest o 50 mln zł wyższa od kwoty jaką grobelny zamierzał przeznaczyć na finansowanie zamówienia hej kolejorz Odpowiedz Link Zgłoś
turysta86 23 tysiące kibiców na Nancy i być może na Depor.. 10.10.08, 02:48 Fajnie, że mamy wreszcie klub, którego kibice robią znakomitą reklamę polskiemu futbolowi na arenie międzynarodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihaaaaaaa BILETY cena ?? IP: 89.191.129.* 10.10.08, 08:51 ile koszuja bilety? czy jest mozliwosc zamowienia biletow jesli sie nie mieszka w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziad Re: BILETY cena ?? IP: *.icpnet.pl 10.10.08, 10:25 jesli masz karte kredytowa BZ WBK Lech Poznan to mozesz zamowic bilet w internecie. Jesli nie to rano trzeba sie ustawic pod kasami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: BILETY cena ?? IP: *.echostar.pl 10.10.08, 13:20 nie trzeba miec tej karty kredytowej zeby przez net kupowac wystarczy karta identyfikacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyszanin 23 tysiące kibiców na Nancy i być może na Depor.. IP: 151.92.176.* 10.10.08, 09:44 Prawda jest taka że kibice Lecha zawsze robili najlepszą atmosferę w kraju,a to że inni się o nich źle odnoszą to po prostu zazdrość.Gratulacje z Tychów.Mam nadzieje że spełnie moje marzenie i zobacze kiedyś Lecha w akcji na żywo w Poznaniu.To mozna porównać tylko ze stadionem śląskim. Odpowiedz Link Zgłoś