Gość: Seba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 14:16 Brawo Alonso!!jeden odważny!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Kubicy mógłby pomóc... IP: 217.153.61.* 13.10.08, 14:25 Mógł trochę zwolnić i dać te 2pkt Kubicy.. Jemu nic nie dadzą a Robert byłby bliżej Massy. (aa tu pewnie konflikt jest, bo Alonso pomaga Massie, więc nie dał punktów najlepszemu kumplowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: Kubicy mógłby pomóc... 13.10.08, 14:36 Wybór Alonso jest prosty, niech wygra ktokolwiek byle nie Hamilton. Oddawanie prowadzenia Kubicy nic do jego "planu" nie wnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
tkamins Re: Kubicy mógłby pomóc... 13.10.08, 17:07 Chyba jednak wnosi, bo Kubica też ma szansę pokonać Hamiltona... No ale coś mi się wydaje, że takie jawne oddawanie pozycji nie byłoby dobrze widziane przez sędziów. Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: Kubicy mógłby pomóc... 13.10.08, 18:49 nie no racja, szanse ciągle są. A co do sędziów, tak myślę sobie, gdyby Alonso miał oddawać pozycję udając, że coś się dzieje z bolidem? Może przecież coś się popsuć. Pytanie wtedy brzmi czy sędziowie mają wgląd w dane teamów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Qfwfq Re: Kubicy mógłby pomóc... IP: *.acn.waw.pl 13.10.08, 18:59 Oszaleliscie, dlaczego mial oddawac zwyciestwo komukolwiek... czy jemu nie zalezy na zwyciestwach? Ma szanse zostac najlepszym kierwca w historii, jesli bedzie wygrywal przez pare lat. I moim zdaniem jest jednym z najlepszych juz teraz - i najmadrzejszych. Oszczedzanie samochodu, rozsadna jazda - zawsze to robil. A to ze dal sie wyprzedzil zdublowanemu Hamiltonowi na ostatnim okrazeniu (ktory siedzial mu na zderzaku) - swiadczy jak najlepiej o rozumie Alonso, i jak najgorzej o glowie Hamiltona.... Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: Kubicy mógłby pomóc... 14.10.08, 22:12 aleś narwany, weź przeczytaj dokładnie. Zobacz jakiego trybu użyliśmy.. Pamiętasz cokolwiek z wczorajszej lekcji w gimnazjum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja czy w Wyborczej jest jakiś " dresscode" IP: *.ep.krakow.pl 13.10.08, 14:28 to że czytać nie ma czego to wiem, ale nawet patrzyć się nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: czy w Wyborczej jest jakiś " dresscode" IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.08, 14:47 Hamilton to nie jest kierowca, to jest zwykły cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parcienaszklo lol racja, Cegliński jest mocno niewyjściowy ;-) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.10.08, 18:30 Niestety wszyscy pchają się do koryta, czyli TV, nawet Ci którzy potrafia świetnie pisać. Smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Ja też prędzej pomogę Massie! IP: *.p1.InterArena.pl 13.10.08, 14:52 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca bombowca Fernando Alonso: Będę pomagał Massie, nie Hamil.. IP: *.mpp.pl 13.10.08, 15:13 Alonso sie ośmiesza. Hamilton jeżdzi czasem na granicy fair play ale to właśnie Alonso "narobił złosliwie we własne gniazdo" gdy blokował pit-stop w czasie elimicji (pamiętna sprawa). Tarcia miedzy kierowcami zawsze były. Robienie krucjaty jest jednak nieprofesjonalne, Panie gwiazdorze Alonso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dx znaj proporcje mocium Panie IP: *.devs.futuro.pl 13.10.08, 15:29 Twoja gadke mozna by porownac do sytuacji, gdy Hamilton nasral na srodku pokoju, a Alonso puscil bONka i Ty tera komentujesz: Patrzcie na tego gwiazdora Alonso, to jego wina, ze tak tutaj smierdzi!! Hamilton czul sie jak swieta krowa, jest arogancki i ma wszystkich w d*. Kto sieje wiatr ten zbiera burze - na pewno wsrod kierowcow nie tylko Alonso jest w grupie stanowiacej "elektorat negatywny" Lewisa. Jedynak tylko on o tym glosno mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: Fernando Alonso: Będę pomagał Massie, nie Ham 14.10.08, 22:15 Hamilton podczas treningu na Węgrzech dostał rozkaz ustąpienia Alonso, żeby ten mógł poprawić czas w Q3. Hamilton miał wtedy najlepszy czas, Alonso miał słabszy niż któreś Ferrari (przynajmniej jedno). Odmówił. Szefo się wkurzył, zwyzywał go od gó...arzy czy jakoś tam. Przedłużony postój Alonso był bezpośrednią zemstą za zachowanie HAMiltona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lollla Nie wiem co zrobił, IP: 81.26.13.* 13.10.08, 15:22 ale ukaranie go i tak byłoby sprawiedliwe. He he niezły tekst ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Alonso jest idiotą IP: *.nyc.res.rr.com 13.10.08, 15:22 Alonso jest idiotą do potęgi. I wszyscy ci, którzy myślą tak jak ten Hiszpan, są też idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plalexpl Re: Alonso jest idiotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 15:37 Idiotą to możesz być ty!Hamilton dba tylko o własną D*** i już to kilkatrotnie potwierdził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opona Fernando Alonso: Będę pomagał Massie, nie Hamil.. IP: *.crowley.pl 13.10.08, 15:25 Hamilton tak naprawde jest cienki. Owszem wygrywa jak wywalczy b. dobrym wozem pole startowe i nikogo nie ma przed soba. Natomiast jak cos jest nie tak i jest gdzies dalej to juz wlecze sie w ogonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Fernando Alonso: Będę pomagał Massie, nie Ham IP: *.85-237-178.tkchopin.pl 13.10.08, 15:33 Jak byś nie widział innych wyścigów to chyba właśnie Hamilton jako jedyny potrafi walczyć na torze a inni tacy jak Kubica wchodzą na podium wtedy gdy Massa czy Hamilton mają wpadki i wypadki. I nie piszcie, że BMW jest gorszy bo to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Fernando Alonso: Będę pomagał Massie, nie Ham IP: 13.16.137.* 13.10.08, 16:10 Jasne. Roznica 30 kucykow przy mocy silnikow F1, to jest zadna roznica. Zastanow sie co piszesz. Owszem, Hamilton umie jezdzic, ale do tego zeby zachowywac sie na poziomie to mu jeszcze duzo brakuje. A Alonso? No coz, powiedzial to co wiekszosc z kierowcow zapewne mysli, ale boja sie powiedziec glosno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CivitVratis Schumacher też był kawał chama, ale on IP: *.chello.pl 13.10.08, 16:28 nawet z ostatniego miejsca w stawce umiał by sie przebić do ścisłej czołówki i pewnie jeszcze walczyć o podium, nie tak jak ten zarozumiały angol, wlec d**ę w ogonie a potem płakać tatusiowi w rękaw.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro min. za to lubie Alonso IP: *.brhm.cable.ntl.com 13.10.08, 15:33 zadnego owijania w bawelne Odpowiedz Link Zgłoś
majkel33 Brawo Panie redaktorze. 13.10.08, 15:48 Alonso powiedział: "- Bez wątpliwości, jeżeli mam już komuś pomagać, to będzie to Massa- powiedział Alonso." Redaktor zrozumiał: "Fernando Alonso powiedział, że zrobi wszystko co w jego mocy, aby pomóc Felipe Massie wywalczyć tytuł mistrzowski i pokonać Lewisa Hamiltona" Jeżeli te 2 fragmenty znaczą to samo to ja dziękuję Bogu, że nie jestem humanistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teemzet Re: Brawo Panie redaktorze. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.10.08, 17:46 A ostanie zdanie o ukaraniu Hamiltona w orginale było tak: Q: (Livio Oricchio – O Estado de Sao Paulo) To all drivers: the stewards decided to give Lewis Hamilton a drive-through penalty for what happened at the start. Do you consider that was fair? FA: I agree. KR: I don’t know. I didn’t see the whole thing. I only saw him when he came up next to me. I’m not sure if he hit me or not but they make their decisions, so I have nothing against it. RK: I don’t know what happened in the first corner, so it’s difficult to judge. Pozdrawiam bezstronnego red. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Fernando Alonso: Będę pomagał Massie, nie Ham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 16:16 czy polscy dziennikarze sportowi nie mogą wyglądac jak ludzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic F1 Fernando Alonso: Będę pomagał Massie, nie Hamil.. IP: 80.48.4.* 13.10.08, 19:39 Interesuje sie F1 od czasów kiedy w McLarenie jezdził Hakkinen z Coulthardem. Kibicowałem temu zespołowi,byłem fanem McLarena. Nie lubilem Ferrari. Teraz od czasu kiedy wyszły na jaw nieudczciwosci McLarena i przyjecia do zespołu Hamiltona jestem wrecz przepełniony odrazą do tego zespołu. Kibicuje Ferrari, chce aby Massa zdobył tytuł. Z oczywistych wzgledów kibicuje też Kubicy, jesli Ferrari i McLaren (ci mogą jak najbardziej) nie popełnia błedow to wiadomo z tym samochodem (mam nadzieje ,na razie)nawet przy nalepszej jezdzie Polaka nie ma szans na zdobycie mistrzostwa. Ps. Kubica jest najlepszym kierowcą w F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navider Silverstone się mści... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 21:15 ...jak w piłce, niewykorzystane sytacje ;) Niby Kubica to taka równa i bezbłędna jazda a tu niestety zonk, który ma szanse okazać się największym błędem Roberta w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansa rostock Alonso pomóż sobie i jebnij się w czoło! IP: *.r.kbt.pl 17.10.08, 00:11 tylko tak konkretnie i w konkretny murek fajo zaropiała! Odpowiedz Link Zgłoś