Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PitstopBoss - rewelacyjna gra online

IP: *.bethere.co.uk 18.11.08, 18:14
    Stwórz własny zespół F1, ścigaj się z innymi. Sprawdź się i konkuruj z
    tysiącami innych graczy na całym świecie.

Pitstopboss deje ci pełną kontrolę nad zespołem (kierowcy, mechanicy i
    dyrektor technicny), nad rozwojem bolidu, jego ustawieniami i strategią
    podczas wyścigu.
    Pitstopboss daje ci dostęp to dokładnych sugestii kierowcy i zespołu podczas
    wyścigu tak żebyś mógł szybko reagować, zmienić strategię oraz szczegółowe
    parametry bolidu by być jeszcze szybszym.

Gra jest bezpłatna i toczy się w oknie przegladarki w czasie rzeczywistym.
    Profesjonalnie przygotowane okna wyścigów pokazują czasy okrązeń,
    poszczególnych sektorów oraz dają możliwość pełnej analizy zużycia opon,
    ilości paliwa w baku, stanu przyczepności nawierzchni, pogody oraz temperatury
    toru.

Ta gra to świetny sposób na bliższe zapoznanie się z Formulą 1 oraz świetną
    zabawę podczas scigania się z innymi graczami. Gwarantuje dużo emocji podczas
    walki o każdą tysieczną część sekundy.

Gra jest dla każdego, wiedza techniczna nie jest wymagana choć użyteczna, ale
    opanować ją w grze nie jest trudno. Gra ciągle się rozwija zarówno od strony
    technicznej jak i wizualnej. Obecnie osobiście pracuję nad polskim
    tłumaczeniem całej gry i mam nadzieje że już wkrótce wersja polska będzie
    dostępna.

Gra jest naprawdę wciągająca i profesjonalnie przygotowana. Jest w pełni
    bezpieczna i sprawdzona.

Zarejestruj się i graj już dziś.
    Nie jestem współautorem gry i proponuje ja wam tylko dlatego ze jest po prostu
    świetna.

Oto link: www.pitstopboss.org/signup.php?referral_id=5587

Wszelkie komentarze i pytania mile widziane.
    Obserwuj wątek
      • Gość: starosta PitstopBoss - rewelacyjna gra online - poprawione IP: *.bethere.co.uk 18.11.08, 21:07
        Stwórz własny zespół F1, ścigaj się z innymi. Sprawdź się i konkuruj z tysiącami innych graczy na całym świecie.

Pitstopboss deje ci pełną kontrolę nad zespołem (kierowcy, mechanicy i dyrektor technicny), nad rozwojem bolidu, jego ustawieniami i strategią podczas wyścigu.
        Pitstopboss daje ci dostęp to dokładnych sugestii kierowcy i zespołu podczas wyścigu tak żebyś mógł szybko reagować, zmienić strategię oraz szczegółowe parametry bolidu by być jeszcze szybszym.

Gra jest bezpłatna i toczy się w oknie przegladarki w czasie rzeczywistym. Profesjonalnie przygotowane okna wyścigów pokazują czasy okrązeń, poszczególnych sektorów oraz dają możliwość pełnej analizy zużycia opon, ilości paliwa w baku, stanu przyczepności nawierzchni, pogody oraz temperatury toru.

Ta gra to świetny sposób na bliższe zapoznanie się z Formulą 1 oraz świetną zabawę podczas scigania się z innymi graczami. Gwarantuje dużo emocji podczas walki o każdą tysieczną część sekundy.

Gra jest dla każdego, wiedza techniczna nie jest wymagana choć użyteczna, ale opanować ją w grze nie jest trudno. Gra ciągle się rozwija zarówno od strony technicznej jak i wizualnej. Obecnie osobiście pracuję nad polskim tłumaczeniem całej gry i mam nadzieje że już wkrótce wersja polska będzie dostępna.

Gra jest naprawdę wciągająca i profesjonalnie przygotowana. Jest w pełni bezpieczna i sprawdzona.

Zarejestruj się i graj już dziś.
        Nie jestem współautorem gry i proponuje ja wam tylko dlatego ze jest po prostu świetna.

Oto link: www.pitstopboss.org/signup.php?referral_id=5587

Za każdą osobę która się zarejestruje z tego linku i osiągnie poziom 2 dostane 5000 kredytów (nie jest to ogromna liczba)
        Musze zaznaczyć ze nie szukam naiwnych, jeżeli komuś się spodoba i będzie grał i dojdzie do poziomu 2 to ja dostane dodatkowe kredyty za to ze dzięki mnie społeczność graczy się powiększyła. nie dostane jednak nic jeżeli gra nie wzbudzi w kimś zainteresowania.

Jeżeli ktoś woli zarejestrować się przez link bez referencji proszę tędy www.pitstopboss.org/signup.php?

Wszelkie komentarze i pytania mile widziane.
      • Gość: P.M Re: PitstopBoss - rewelacyjna gra online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:10
        Cześć milo że wkonicu ktoś się zainteresował bardzo bym był wdzięczny jak taka
        wspaniał gra by była po polsku ;)
        • Gość: Kidler Re: PitstopBoss - rewelacyjna gra online IP: 195.205.171.* 26.04.09, 11:24
          Gra jest rewelacyjna , wciągnęła mnie na max ale ma jeden minus instrukcja jest
          po angielsku .Ale naprawdę gra mega mega super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka