Gość: michal IP: *.schwab.com 29.10.03, 01:20 taki to mamy profesjonalizm... klub starszych panow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)))))))) Re: Jak Wydział Szkolenia pomagał trenerowi repre IP: *.tomaszow.mm.pl 29.10.03, 01:33 mówcie co chcecie, ale Żurawski(APLAUZ) dobrze gra w Wiśle, choć w reprezentacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Jak Wydział Szkolenia pomagał trenerowi repre IP: *.proxy.aol.com 29.10.03, 01:51 lenczyk,nie placz.a swoja droga ile im za to zaplacili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus taka mala szpilka IP: *.chvlva.adelphia.net 29.10.03, 02:18 ze strony pana lenczyka: to ze wisla wygrywala w uefa to nie wisly a nie daj boze kasperczaka zasluga jest ... nie nie ! to rywale w slabej formie byli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrode Wydzial Szkolenia IP: *.aca.oakland.edu 29.10.03, 02:25 Zauwazyliscie, Panowie ? Ja nie jestem zaden Profesor, ja jestem TRENER, to tak jak by powoiedziec, po co mi wyksztalcenie, ja chce pracowac naukowo. Albo Strejlal: Ja ? mam chodzic na mecze i cos pisac ? przeciez mi za to nie placa. A Lenczyk: Nie zrobil rzetelnego raportu, bo by sie nie dogadal z Kasperczakiem, bo by go nie wpuscili do szatni. Dlatego popieram Wykladowce, bo on jeden, jakby spoza ukladu, nie narobil sobie jeszcze tylow w klubach I ligi i zrobil co do niego nalezalo. Brawa tez dla Apostela za rzetelna ocene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SALONOWIEC reprezentacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 12:16 To czy dobrze dzieje sie teraz w naszej reprezentacji zobaczymy pna przyszlych jej meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARIO Re: Jak Wydział Szkolenia pomagał trenerowi repre IP: *.client.attbi.com 29.10.03, 02:35 Najlepszy Lenczyk.Tylko,czy zwrocil pieniadze za "wywiad"!A jak nie mogl wykonac zadania,bo zle sie czul na Wisle,to po kiego chu.sie tego podejowal!!!Drugi "pomocnik"tez udany.Bidok nie ma czasu na jakies glupie ogladanie reprezentantow,bo jest prezesem zajebis...druzyny i mu Janas dupe zawraca beszczelnie.Jedynie Talaga wykonal zadanie jak nalezy.Ciekawe,co na to pan prezes L.? RECE OPADAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad JAKI PAN - TAKI KRAM IP: *.socantel.net 29.10.03, 03:09 LISTKIEWICZ, TALAGA, LENCZYK, STREJLAU, KOLATOR - polskiej piki kolaborator. Kompletne PZPN-owskie dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: JAKI PAN - TAKI KRAM IP: *.dyn.optonline.net 29.10.03, 03:35 Po co wiec pytac tych panow z Wydzialu Szkolenia o jakiekolwiek sprawy dotyczace reprezentaci? Odpowiedz Link Zgłoś
aztech Re: Jak Wydział Szkolenia pomagał trenerowi repre 29.10.03, 03:54 Panie Lenczyk.... lecz Pan sobie swoje kompleksy w inny sposób i popracuj nad swoim zbyt dużym EGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak Lenczyk????? IP: *.mad.wi.charter.com 29.10.03, 03:55 Brawo Lenczyk. Byle wiecej takich obserwatorow - a Wiselka nie bedzie taka przemeczona. Jezeli Pan Lenczyk nie rozumie dlaczego w zeszlym roku nalezalo oprzec gre na zawodnikach Wisly to moze niech sie przeniesie do Warszawy, gdzie bardziej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Lenczyk to debil !!!! IP: *.de.deuba.com 29.10.03, 09:30 Lenczyk to debil Teraz się nie dziwie, że piłka nożna w Polsce jest taka silna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orion Nie mam czasu rezygnuje IP: *.arkada.pl / 10.5.0.* 29.10.03, 09:46 tak się robi panie Strejlau a nie zawraca głowy .Przestań się pan wymądrzać i na emeryture.Pan Lenczyk kwestionuje wyniki Wisły w pucharze UEFA a co sam osiągnął.Real Sarogossa który cudem udało mu się wtedy wyeliminować był w takiej rewalacyjnej formir że odroazu zlęciał z ligi a z Porto które wtedy też nie błyszczało to juz była kompromitacja.Lazio i Parma natomiast nie zawiadły w Serie A.Do panów Lenczyka i Strejlaua można tylko powiedzieć"milcz pan wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikis i akurat roclinowcy wypadli rewelacyjnie IP: *.mos.gov.pl 29.10.03, 11:09 - może gdyby reszta panów obserwatorów rzetelnie wypełniła swoje zadania przed meczem ze Szwecją to gralibyśmy w barażach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjs Kompromitacja IP: 195.187.74.* 29.10.03, 12:16 "członkowie Wydziału Szkolenia robią obserwacje tylko społecznie - twierdzi Strejlau." O ile się nie mylę, ci sami członkowie wydziału szkolenia pobierają pensje z PZPN, (czyli z naszych podatków). Po co oni tam siedzą ??? Co więc należy do ich obowiązków ??? (oprócz troski o dobro polskiej piłki :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PILARA PBZ Re: Jak Wydział Szkolenia pomagał trenerowi repre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 12:35 Lenczyk idź do lekarza....nie ma to jak Polska zawiść!!!!! Wisła gra o kilka klas lepiej niż za Twojej kadencji dwa lata temu jak i kilkadziesiąt lat temu!!!! Wisła za Henia Kasperczaka to najlepsza drużyna w historii tego klubu!!!!! Pozdrowienia dla Trenera Kasperczaka i wszystkich piłkarzy Wisły- Chłopaki oby tak dalej-Ambicja i waleczność!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Jak Wydział Szkolenia pomagał trenerowi repre IP: *.tvk.tpsa.pl 29.10.03, 14:28 proszę zwrócić uwagę Lenczykowi, żeby nie wypowiadał takich idiotyzmów. Przecież jak on trenował Wisłę to grała ona typowo polska piłeczkę ( cieszyć sie z przejścia p-szej rundy eliminacji i forsa do kieszeni ). Gdyby Wisła, Legia , Groclin czy inny polski klub, którego Lenczyk nie lubi zdobył puchar UEFA to też usłyszelibyśmy, że przecież Real madryt był w słabej formie i dlatego z im wygrano. W ten sposób nawet zdobycie Mistrza Świata można zdeprecjonować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.237.* 29.10.03, 14:56 specjalnym, przekazanym prasie, oświadczeniu chińska ambasada oskarżyła czeskie władze, że nie dotrzymują zobowiązań i szkodzą stosunkom chińsko- czeskim wspierając "działalność kliki dalajlamy i międzynarodowych sił antychińskich mającą na celu rozbicie Chin". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branta Re: Jak Wydział Szkolenia pomagał trenerowi repre IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 00:33 OK. Ale jako bardzo doświadczony trener, Oreście, wiesz, że gra się jak przeciwnik pozwala. Jeśli Parma i Schalke pozwoliły, to wygraliśmy. Rozumiesz te prostą prawdę? Po drugie, Twój superzachowawczy styl może owocować najwyżej awansem do II ligi, więc nie wypowiadaj sądów o innych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak Wydział Szkolenia pomagał trenerowi repre IP: 151.202.217.* 30.10.03, 17:31 lenczyk ty kurwo i dobrze ze cie wypieprzyli z krakowa na zbity pysk. A ty jeszcze smiesz mowic ze nie ma co sie zachwycac gra wisly bo jej rywale byli w slabszej formie. Ty pajacu nawet poprawnej analizy poszczegolnych zawodnikow nie potrawisz przeprowadzic a co dopiero prowadzic je z powiedzmy II ligowa druzyna,wiec pierdolnij sie o sosenke i usiadz twardo na dupie a nie narzekaj jak to cie nie lubia w krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaT OREST JESTES ZALOSNY IP: *.eu.org 30.10.03, 23:36 qtas z ciebie i tyle, tak sie wypinac na byly klub, ehhhh... a heniu nie chce z toba rozmawiac bos zwykly amator, a ty jeszcze obrazony, o zesz ty co za czlek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dFhgDFH Re: Jak Wydział Szkolenia pomagał trenerowi repre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 08:42 lenczyk ale ty głupi jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trendy Re: Jak Wydział Szkolenia pomagał trenerowi repre IP: *.chello.pl 03.11.03, 20:28 Gość portalu: michal napisał(a): > taki to mamy profesjonalizm... klub starszych panow Po co w ogóle egzystują takie "twory" jak Wydział Szkolenia PZPN, kogo i kiedy Oni, tj członkowie szkolą? Ciekawe ile Oni za członkowstwo w WS biorą kasy? Może ktoś zna odpowiedź. Nie chce mi się wierzyć, że robią to "społecznie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jak Wydział Szkolenia pomagał trenerowi repre IP: *.eltur.com.pl 04.11.03, 10:20 Lenczyk to wypierdek polskiej piłki a jego opinie nadają się do śmieci - pierdoła jeden i nic więcej....... Odpowiedz Link Zgłoś