Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: 213.77.112.* 18.01.02, 13:46
    sadzac ze interesuja cie mecze do tego stopnia ze masz niektóre ponagrywane na
    kasety vhs
    ( tak sadze bo ci pożyczyłem amica-lech) mam pytanko czy masz moze którys z
    tych meczy na kasetach:
    lech-metalurgs liepaja
    lech-ifk geteborg
    lech-legia 3:0
    lech-widzew 2:0 ( ten słynny mecz przed pojedynkiem w radzionkowie)
    i czy byłbys skłonny mi pożyczyc?
    Obserwuj wątek
      • Gość: xxx Re: DO XXX-a IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 13:52
        I tu się mylisz nie mam żadnego nagranego meczu.
        • Gość: pluto Re: DO XXX-a IP: 213.77.112.* 18.01.02, 14:38
          a masz moze mozliwosc załatwienia tej kasety od kogos znajomego?
          • Gość: xxx Re: DO XXX-a IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 17:16
            nie
            • Gość: Bachus` Re: DO XXX-a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.01.02, 20:02
              Ja mam mecz Lech-Widzew. Znalazloby sie jeszcze pare innych (np. Legia-Lech 0-
              0, nie pamietam ktory sezon).
              • Gość: guerra Re: DO XXX-a IP: *.torgal.poznan.pl 18.01.02, 21:05
                Bachus przydałyby się na kolejne spotkania ile razy można oglądać te karne z
                Pogoni:))
                • Gość: Bachus` Re: DO XXX-a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.01.02, 17:05
                  Moze wreszcie sie 'przelamie' i pojawie sie na ktoryms ze spotkan :)
                  • Gość: grzeda Re: DO XXX-a IP: *.wsb.poznan.pl 19.01.02, 20:08
                    No dobrze by bylo zobaczyc ten mecz z Widzewem wlasnie, nie bylem na nim bo
                    bylem na wycieczce w Kolobrzegu i ogladalismy go z kumplami w osrodku dla
                    emerytow, dobrze ze zawalu nikt z nich nie dostal jak zaczelismy szalec po
                    bramkach.....

Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka