Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy tylko ja mam wrazenie ze znowu byla kolejka cudow?

IP: *.net.pl 05.08.01, 02:14
    Mysle ze znowu mielismy przyklad krecenia lodow w naszej lidze.
    Slask-Stomil, Polonia-GKS, Sarnat-reszta Wisly, BezRuch-Legia
    a moze sie myle? moze wszystko bylo OK?
    Mam wrazenie ze jesli taki np. GKS wejdzie do drugiej rundy to przegra w niej OBA mecze zPolonia i dostarczy swoim dzisiejszym dobrodziejom 6 punktow! Podobnie jak Widzew Wisle itp.
    A jak ostatnio w SportPlus Zarzeczny powiedzial ze w grupie A nie wejda do czworki GOrnik, KSZO, Odra i Zaglebie (tak tak, lider!) to sie pukalem w czolo. Az tu dzisiaj GKS i Widzew ktore wg. rozsadku powinny nie wejsc do 4 nagle wygraly. czyli wychodzi na to ze racje mial Zarzeczny (juz raz mial ze spoldzielnia: Radzionkow,Orlen). Szkoda tylko ze ten tlusty dupek nie chce sie podzielic z innymi swoja wiedza...
    Obserwuj wątek
      • Gość: bb Re: Czy tylko ja mam wrazenie ze znowu byla kolejka cudow? IP: 10.10.2.* / 213.76.160.* 05.08.01, 03:04
        O jakich cudach piszesz?
        Śląsk jeszcze tak niedawno walczył o utrzymanie w lidze, a teraz raptem wyszły
        im dwa mecze.
        Ruch - Legia? - popatrz na składy drużyn. Legia musiała w końcu zaskoczyć.
        Widzew - Wisła - pamiętasz, kiedy Wisełka nie wzięła w Łodzi w tyłek? Chyba ze
        trzy lata temu.I to gruba przesada, że Widzew ma skład na drugą ligę. No i
        Wisła nie ma Kaczmarczyka, za to ma Sarnata. To,że Sarnat tak broni, to norma,
        a nie cud.
        Polonia- GKS - jedna niespodzianka, to jeszcze nie kolejka cudów.
        Szacuneczek.
        • Gość: Marelv Re: Czy tylko ja mam wrazenie ze znowu byla kolejka cudow? IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 03:55
          Mysle ze na kolejke cudow jest zawczesnie. Popatrzymy pozniej co sie bedzie
          dzialo. ( juz teraz blogo sie usmiecham )
          • Gość: bogo Re: Czy tylko ja mam wrazenie ze znowu byla kolejka cudow? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:45
            Oczywiscie lada moment pojawia sie spekulacje na temat sprzedawania meczy.
            Bledem byl podzial ligi na 2 grupy co udowodnila ta kolejka - niespodzianki
            byly i zawsze beda.
      • Gość: miki DO diplodoka IP: 10.10.120.* / *.stoen.waw.pl 06.08.01, 08:17
        Czy ty kolego kiedykolwiek uprawiales sport?
        Czy wiesz kolego, co to jest rywalizacja sportowa?
        Czy wedlug ciebie kolego kazdy wynik i rezultat rywalizacji sportowej powinien
        byc odzwierciedleniem miejsca w rankingu, tabeli itd?
        Czy wiesz kolego na czym polega piekno sportu?
        Po odpowiedziiach na te pytania kolego zastanow sie, czy warto wypisywac takie
        bzdury na forum!!!
        P.S Nie naleze do osob, ktore uwazaja, ze wszystko w zeszlym i poprzednich
        sezonach bylo ok, ale nie poadajmy w paranoje!!!
        pzdr
        • Gość: kajo95 Re: DO diplodoka IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 08:22
          popieram miki
          a przy okazji: kocham legie i kocham karwana!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka