Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gazeta podsumowuje koszykarski 2008 rok

IP: *.206.114.141.static.telsat.wroc.pl 30.12.08, 22:09
    Muli Katzurin jest nie tylko jednym z najlepszych trenerów europejskich, ale osiągnął tak wiele, ze można spokojnie o nim powiedzieć, że to trener klasy światowej. Aż dziw bierze, że jeszcze żaden klub w NBA go nie zatrudnił
    Obserwuj wątek
      • szamofan bidny artykulik 30.12.08, 23:42
        Panie Garbacz, artykulik tak bidny, że szkoda słów... kryteria wyboru i
        podsumowania tak tendencyjne, że szkoda klawiatury.
        • Gość: 1414 Re: bidny artykulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 10:30
          E tam przeciez pan Garbacz WIELKIM DZIENNIKARZEM JEST, BEZSTRONNYM I
          OBIEKTYWNYM...kandyday do Pulitzera i tylko z zlosliwosci maluczkich
          tejze nagrody nie dostal jesczcze
      • Gość: sieminski`sdead Re: Gazeta podsumowuje koszykarski 2008 rok IP: 94.254.173.* 31.12.08, 11:22
        tak klasy europejskiej bez watpienia jest pan Katzurin i tylko wrodzona skromnosc nie pozwala mu trenowac Barcelony,Aten,Bolonii, zamiast tych smiesznych klubow woli trenowac potentata Europy fc Nymburg i tym podobne superklasowe kluby. Rzeczywiscie format europejski (z tym, ze chyba mocno srodkowo-europejski)
      • Gość: madiejj Gazeta podsumowuje koszykarski 2008 rok IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.12.08, 17:27
        Widać, że pisał to tendencyjny wrocławiak! Jeden bełkot pod nieistniejący już
        śląsk. Nic o Górniku, a o Turowie szczątkowo i kpiąco. Pismak o siedmiu boleści!
        Dobrze, że w przyszłym roku bedzie nadal kryzys - slaska dalej nie bedzie :)
      • Gość: bapa Gazeta podsumowuje koszykarski 2008 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.08, 22:33
        Artykuł słabszy niż liga...
        Mam wrażenie z w PLK w 2008 roku grał tylko Śląsk Wrocław. Totalny
        brak wzmianek o Polpaku Świecie (przepraszam,jest wymieniony), o
        dramatycznych meczach Polpak - Prokom, o niesprawiedliwie niskiej
        karze dla Gurovicia. Dla mnie to właśnie to ostatnie lub ślepota
        sędziów w ostatnim meczu play-off Prokom - Polpak była najbardziej
        kontrowersyjna... Dla mnie wycofanie (tak naprawdę obcięcie budżetu)
        się Krauzego jest mniej kontrowersynje niż odejście p. Medeńskiego
        ze Świecia.
      • Gość: Kacpersky porażka IP: *.echostar.pl 01.01.09, 11:20
        Ten artykuł to katastrofa. Żenująca jakość Autora
      • Gość: Kibic Ostrów Gazeta podsumowuje koszykarski 2008 rok IP: *.mip.pl 02.01.09, 10:54
        Mam pytanko gdzie jest akcja sezonu Cota & Oden pozdrawiam
      • Gość: WKS Gazeta podsumowuje koszykarski 2008 rok IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.09, 23:38
        Napiszcie coś wkońcu o klubie , czy sa podejmowane jakieś
        działania ... bo mi się wydaje że jest taka cisza że każdy już
        zapomniał ...i że slask się nie odrodzi :(
        • Gość: JaToJA Re: Gazeta podsumowuje koszykarski 2008 rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 11:42
          WKS SLask Wroclaw gra w drugiej lidze w koszykowke.. jaki z ciebie
          kibic ze tego nie wiesz? a moze dla ciebie liczy sie tylko
          extraklasa ? wstyd..

co do artykulu - to kiepski
      • Gość: dan Gazeta podsumowuje koszykarski 2008 rok IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 03.01.09, 23:45
        Najlepszy ruch to zatrudnienie Katzurina to w takim razie najgorszy ruch to
        wyrzucenie Urlepa który z beznadziejnym składem walczył jak równy z równym z
        najlepszymi reprezentacjami. Nie wiem dlaczego tego trenera się nie szanuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka