Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Moja jedyna miłość to Kolejorz!!!

20.01.02, 17:51
    jaką przyszłość wróżycie Lechowi?
    Obserwuj wątek
      • cesar01 Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! 20.01.02, 18:20
        nic nie sadzie i wynocha na osla lawke
      • Gość: Warschau Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.matrix.pl 21.01.02, 10:23
        lechita2 napisał(a):

> jaką przyszłość wróżycie Lechowi?

Zaburzenie sposobu postrzegania obiektu seksualnego...Nie jest to co prawda
        zboczenie, ale...

Czyzby nie interesowały Cie w sferze miłosnej kobiety?

• Gość: dirty Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 14:09
          Gość portalu: Warschau napisał(a):

> lechita2 napisał(a):
          >
          > > jaką przyszłość wróżycie Lechowi?
          >
          > Zaburzenie sposobu postrzegania obiektu seksualnego...Nie jest to co prawda
          > zboczenie, ale...
          >
          > Czyzby nie interesowały Cie w sferze miłosnej kobiety?
          >

mnie interesują blondynki mieszkające w Warszawie - bardzo łatwo sie je zarywa
          hehehe szczegolnie gdy mąż zapierdla na nowym oprogramowaniem w pracy...
          • Gość: Warschau Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.matrix.pl 21.01.02, 14:28
            Gość portalu: dirty napisał(a):

> mnie interesują blondynki mieszkające w Warszawie - bardzo łatwo sie je zarywa
            > hehehe szczegolnie gdy mąż zapierdla na nowym oprogramowaniem w pracy...

taaa...to chyba jakieś przyjezdne blondynki, ze lecą na takiego poznańskiego
            leszcza jak Ty...
            A na marginesie: ja akurat nie "z........m" nad nowym oprogramowaniem. Zajmuję
            się zupełnie czymś innym, w czym zapewne jestes cienki jak w tym zarywaniu
            warszawianek...

• Gość: dirty Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 14:32

> Gość portalu: dirty napisał(a):
              >
              > > mnie interesują blondynki mieszkające w Warszawie - bardzo łatwo sie je za
              > rywa
              > > hehehe szczegolnie gdy mąż zapierdla na nowym oprogramowaniem w pracy...
              >
              > taaa...to chyba jakieś przyjezdne blondynki, ze lecą na takiego poznańskiego
              > leszcza jak Ty...
              > A na marginesie: ja akurat nie "z........m" nad nowym oprogramowaniem. Zajmuję
              > się zupełnie czymś innym, w czym zapewne jestes cienki jak w tym zarywaniu
              > warszawianek...
              >

nie denerwuj się tak:-> widocznie blondi skłamała hihi pogada z nią
              a poza tym ja w Pozaniu przejazdem
              • Gość: Warschau Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.matrix.pl 21.01.02, 14:42
                Gość portalu: dirty napisał(a):

> nie denerwuj się tak:-> widocznie blondi skłamała hihi pogada z nią
                > a poza tym ja w Pozaniu przejazdem

Wiesz - niektórych w ich mniemaniu nobilituje to, ze mieszkaja w Warszawie i choć
                warszawiakami nie sa lubią tak o sobie mówić...

Uwazaj na siebie jak będziesz z Poznania wyjeżdżał - drogi moga być śliskie...
                Pozdrawiam!
      • Gość: . A zwrotnicowych i droznikow lubisz ? IP: *.asternet.pl 21.01.02, 20:48
        • Gość: Camara Re: A zwrotnicowych i droznikow lubisz ? IP: 217.96.35.* 22.01.02, 09:55
          Przestancie ględzić jak 2 cycki - a Ty Warschau to w czym jestes niby taki
          dobry ? Czyżbyś analizy dla ENRON-a robił........??...heheheheheheh.
          • Gość: Warschau Re: A zwrotnicowych i droznikow lubisz ? IP: *.matrix.pl 22.01.02, 10:25
            Gość portalu: Camara napisał(a):

> Przestancie ględzić jak 2 cycki - a Ty Warschau to w czym jestes niby taki
            > dobry ? Czyżbyś analizy dla ENRON-a robił........??...heheheheheheh.

Niestety - odpowiedź błędna...Chyba odpada Pan z konkursu...
            A może jeszcze jeden strzał? Podpowiedzi w postach sprzed paru miesięcy...
            • Gość: antyvinc Re: A zwrotnicowych i droznikow lubisz ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 15:32

> Gość portalu: Camara napisał(a):
              >
              > > Przestancie ględzić jak 2 cycki - a Ty Warschau to w czym jestes niby taki
              >
              > > dobry ? Czyżbyś analizy dla ENRON-a robił........??...heheheheheheh.
              >
              > Niestety - odpowiedź błędna...Chyba odpada Pan z konkursu...
              > A może jeszcze jeden strzał? Podpowiedzi w postach sprzed paru miesięcy...

ten kmiotek robi w firmie ktora produkuje syfiarską Symofnie-można bylo tych
              lamerow zobaczyc na Targach bodajze 3 lata temu
              • Gość: Warschau Re: A zwrotnicowych i droznikow lubisz ? IP: *.matrix.pl 23.01.02, 09:47
                Gość portalu: antyvinc napisał(a):

>
                > ten kmiotek robi w firmie ktora produkuje syfiarską Symofnie-można bylo tych
                > lamerow zobaczyc na Targach bodajze 3 lata temu

Kmiotkiem buraczanym to Ty jesteś (za miły jestem...Ty napisałem przez wielkie
                t), co widać, mozna przeczytać i zapewne czuć...
                Moze i firma produkuje syfiarską Symfonię, ale ja mam to gdzieś, bo pracuję w
                innym dziale. A poznaniaczki nawet syfiarskiej Symfonii zrobic nie potrafią...Do
                łopat, mioteł i sprzątać - poznańska gospodarność i porządek...He, he...
                Jak Was się czyta to odnosi się wrażenie, ze tylko do tego się nadajecie...

• Gość: patryk Re: A zwrotnicowych i droznikow lubisz ? IP: 213.17.225.* 23.01.02, 10:37
                  warschau- nie czytac i nie odpisywac, taka mam koncepcje:)
                  • Gość: Warschau Re: A zwrotnicowych i droznikow lubisz ? IP: *.matrix.pl 23.01.02, 10:45
                    Gość portalu: patryk napisał(a):

> warschau- nie czytac i nie odpisywac, taka mam koncepcje:)

Uważam, ze to bardzo dobra koncepcja...
                    Pozdrawiam!

• Gość: Radost Re: A zwrotnicowych i droznikow lubisz ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 13:40

> Gość portalu: patryk napisał(a):
                      >
                      > > warschau- nie czytac i nie odpisywac, taka mam koncepcje:)
                      >
                      > Uważam, ze to bardzo dobra koncepcja...
                      > Pozdrawiam!

Nie denerwuj sie tak Wars:) zlosc pieknosci szkodzi! a poza tym Symfonie
                      reklamujecie w poznaksich gazetach(zyski!!) skoro byliscie na Targach to tez
                      zysk:))) Same zyski:)
                      >

• Gość: Loki Do tego na W i wszystkich burasków z Wawki IP: *.echostar.pl 23.01.02, 13:54
                        Te Warszał czy co tam-spójrz na swój chlewik za oknem i zastanów się nad twoją
                        gospodarnaścią i pierdol mi tu o Poznańskiej
                        a tak w ogóle to po co brudasie wpierdalasz się na nasze forum?-siedź sobie na
                        Manhattanie Europy Wschodniej i na stołecznym forum pogadaj sobie z męską
                        dziwką vincem oki?
                        Coś mi się wydaje,że dobrze się znacie....
                        • Gość: Warschau Re: Do tego z Lokami... IP: *.matrix.pl 23.01.02, 14:02
                          Gość portalu: Loki napisał(a):

> Te Warszał czy co tam-spójrz na swój chlewik za oknem i zastanów się nad twoją
                          > gospodarnaścią i pierdol mi tu o Poznańskiej

To Ty kartoflany buraczku spójrz za swoje okno - poznański chlewik nie ustę puje
                          niczym temu warszawskiemu. Wiem co pisze, bo byłem niedawno...

> a tak w ogóle to po co brudasie wpierdalasz się na nasze forum?

Bo zyję w wolnym kraju i taki kmiotek nie może mi mówić co moge a co nie...

> -siedź sobie na
                          > Manhattanie Europy Wschodniej i na stołecznym forum pogadaj sobie z męską
                          > dziwką vincem oki?

Lepiej siedzieć na Manhattanie Europy Wschodniej niz w krainie podziemnych
                          pomarańczy gdzie "city" to dwa budyki (drugi w planach), z najwyższym coś ok. 20
                          pięter.

> Coś mi się wydaje,że dobrze się znacie....

To źle Ci się zdaje, ale Ty zdaje się lubisz takich chłopaków o profesji o która
                          podejrzewasz vinca, więc nic nie stoi na przeszkodzie, zebyś się z jakimś
                          spotkał. Napewno Twoje chłopiece Loki wpadną niejednemu zboczeńcowi w oko...i
                          może zaczniesz zarabiac w tym zawodzie?
                          • Gość: RAdost Podziemne pomarancze mowia stop wpadkom W. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 14:12

> Gość portalu: Loki napisał(a):
                            >
                            > > Te Warszał czy co tam-spójrz na swój chlewik za oknem i zastanów się nad t
                            > woją
                            > > gospodarnaścią i pierdol mi tu o Poznańskiej
                            >
                            > To Ty kartoflany buraczku spójrz za swoje okno - poznański chlewik nie ustę puj
                            > e
                            > niczym temu warszawskiemu. Wiem co pisze, bo byłem niedawno...
                            >
                            > > a tak w ogóle to po co brudasie wpierdalasz się na nasze forum?
                            >
                            > Bo zyję w wolnym kraju i taki kmiotek nie może mi mówić co moge a co nie...
                            >
                            > > -siedź sobie na
                            > > Manhattanie Europy Wschodniej i na stołecznym forum pogadaj sobie z męską
                            > > dziwką vincem oki?
                            >
                            > Lepiej siedzieć na Manhattanie Europy Wschodniej niz w krainie podziemnych
                            > pomarańczy gdzie "city" to dwa budyki (drugi w planach), z najwyższym coś ok. 2
                            > 0
                            > pięter.
                            >
                            > > Coś mi się wydaje,że dobrze się znacie....
                            >
                            > To źle Ci się zdaje, ale Ty zdaje się lubisz takich chłopaków o profesji o któr
                            > a
                            > podejrzewasz vinca, więc nic nie stoi na przeszkodzie, zebyś się z jakimś
                            > spotkał. Napewno Twoje chłopiece Loki wpadną niejednemu zboczeńcowi w oko...i
                            > może zaczniesz zarabiac w tym zawodzie?

Ja tu kulturalnie a Ty taki wybryki oj spadaj Warschau z forum o Lechu no chyba
                            ze jestes kibicem Lecha! Nie wpadaj juz do nas wiecej....
                            • Gość: Warschau Re: Podziemne pomarancze mowia stop wpadkom W. IP: *.matrix.pl 23.01.02, 14:58
                              Gość portalu: RAdost napisał(a):

>
                              > Ja tu kulturalnie a Ty taki wybryki oj spadaj Warschau z forum o Lechu no chyba
                              > ze jestes kibicem Lecha! Nie wpadaj juz do nas wiecej....

Radost...rzadko kiedy jesteś kulturalny (a juz poznańskich forumowiczów o
                              kulturalnym zachowaniu, mozna na palcach jednej reki policzyć).
                              O kulturze mozesz porozmawiac ze swoimi poznańskimi kolegami i kolezankami: Loki,
                              Lechita, Róża...a także ze samym sobą.
                              Dla Twojej wiadomości- nie jestem kibicem żadnej druzyny...A ten wątek był
                              najpierw na forum ogólnym.

A wpadać będę, kiedy tylko mi sie będzie chciało i żaden poznaniak nie moze mi
                              tego zabronić ani pisać mi co mogę robić a czego nie...

• Gość: patryk Re: Podziemne pomarancze mowia stop wpadkom W. IP: 213.17.225.* 23.01.02, 18:16
                                warschau- moze i poznaniak tobie nic nie moze kazac, ale jakbys chcial pokazac
                                nam jak jestes kulturalny, to bys wiedzial ze nie pcha sie tam gdzie cie nikt
                                nie chce...serdeczne spadaj
                              • Gość: Radost Re: Podziemne pomarancze mowia stop wpadkom W. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 18:50

> Gość portalu: RAdost napisał(a):
                                >
                                > >
                                > > Ja tu kulturalnie a Ty taki wybryki oj spadaj Warschau z forum o Lechu no
                                > chyba
                                > > ze jestes kibicem Lecha! Nie wpadaj juz do nas wiecej....
                                >
                                > Radost...rzadko kiedy jesteś kulturalny (a juz poznańskich forumowiczów o
                                > kulturalnym zachowaniu, mozna na palcach jednej reki policzyć).
                                > O kulturze mozesz porozmawiac ze swoimi poznańskimi kolegami i kolezankami: Lok
                                > i,
                                > Lechita, Róża...a także ze samym sobą.
                                > Dla Twojej wiadomości- nie jestem kibicem żadnej druzyny...A ten wątek był
                                > najpierw na forum ogólnym.
                                >
                                > A wpadać będę, kiedy tylko mi sie będzie chciało i żaden poznaniak nie moze mi
                                > tego zabronić ani pisać mi co mogę robić a czego nie...
                                >

Moja jedyna milosc to Kolejorz:)
                                • Gość: Loki sieg IP: *.echostar.pl 23.01.02, 19:38
                                  Widzisz Warszał na pewno na pewno pisze się oddzielnie-a co do ksywki to
                                  wierzenia celtyckie widać są ci obce-co akurat mnie nie dziwi-co do waszego
                                  radosnego city-kilka rozsypanych po mieście nie pasujących do niczego budynków
                                  też go nie tworzy,ale macie Pałac-bądźcie więc dumni przybysze ze wschodu z
                                  tego dzieła.
                                  Twoja ksywka też mi się nie podoba-jesteś volksdeutschem czy jak?
                                  No i na koniec jeszcze raz - nie wpierdalaj się,gdzie cię nie chcą!!!!!!!!

• Gość: Warschau Re: sieg IP: *.matrix.pl 24.01.02, 09:41

> Widzisz Warszał na pewno na pewno pisze się oddzielnie

A może spacja mi sie popsuła? Poznański polonista za trzy grosze...

> -a co do ksywki to
                                    > wierzenia celtyckie widać są ci obce-co akurat mnie nie dziwi

To może mnie oświecisz?

> -co do waszego
                                    > radosnego city-kilka rozsypanych po mieście nie pasujących do niczego budynków
                                    > też go nie tworzy,ale macie Pałac-bądźcie więc dumni przybysze ze wschodu z
                                    > tego dzieła.

Taa...za to Poznań to perła architektury - Florencja tundry...

> Twoja ksywka też mi się nie podoba-jesteś volksdeutschem czy jak?

Jakbyś czytał stare posty to bys wiedział...No tak, ale pół roku temu to Ty
                                    jeszcze w pieluchach czołgałeś się po dywanie...

> No i na koniec jeszcze raz - nie wpierdalaj się,gdzie cię nie chcą!!!!!!!!

Nio cio Ty - juz mnie nie kosiasz?

• Gość: Loki Kolejorz!!!! IP: *.echostar.pl 24.01.02, 18:01
                                      Oj Warszał,jednak stary onanista komputerowy z Ciebie, nie masz chyba innych
                                      zajęć poza pisaniem na tym forum-ale cóż,po pracy na stadionie ta zawsze jakąś
                                      rozrywka. Nie sądzę,żeby Poznań miał jakieś kompleksy względem twojego miasta-
                                      Grójca, nawet jestem o tym przekonany. Drugie-jestem z jednym z pierwszych
                                      forumowiczów, więc nieco dłużej niż pół roku.
                                      Wierzę Warszał, że tak naprawdę nie jesteś debilem i twoje problemy z
                                      dzieciństwa przestaną wpływać na poziom twoich postów. Wierzę również w to, że
                                      miałeś lekkie dzieciństwo niestety jednak zbyt ciężkie zabawki.
                                      nARKA
                                      • Gość: Warschau Re: Kolejorz!!!!Drużnik!!!Konduktor!!! IP: *.matrix.pl 25.01.02, 09:28

> Oj Warszał,jednak stary onanista komputerowy z Ciebie, nie masz chyba innych
                                        > zajęć poza pisaniem na tym forum-ale cóż,po pracy na stadionie ta zawsze jakąś
                                        > rozrywka. Nie sądzę,żeby Poznań miał jakieś kompleksy względem twojego miasta-
                                        > Grójca, nawet jestem o tym przekonany. Drugie-jestem z jednym z pierwszych
                                        > forumowiczów, więc nieco dłużej niż pół roku.
                                        > Wierzę Warszał, że tak naprawdę nie jesteś debilem i twoje problemy z
                                        > dzieciństwa przestaną wpływać na poziom twoich postów. Wierzę również w to, że
                                        > miałeś lekkie dzieciństwo niestety jednak zbyt ciężkie zabawki.
                                        > nARKA

Oj Loki, skoro jesteś starym forumowiczem, to powinienes o mnie wiedziec więcej.
                                        Co do stadionu..hm, Ty chyba nie rozumiesz co się do Ciebie pisze...Ale cóż, na
                                        ograniczenie intelektualne nie rady...Chyba Twój wózek z dzieciństawa miał krzywe
                                        koła i mama prowadzała Cię po wybojach...
                                        Nara dzieciuchu...

• Gość: Daras Re: Podziemne pomarancze mowia stop wpadkom W. IP: 192.168.2.* 23.01.02, 22:54
                                  Warszal daj sobie spokuj i spierdalaj z tego forum bo zapewne juz jakis
                                  poznaniak ktory pojechal na delegacje do wschodniego bloku zapene teraz posuwa
                                  twoja zone a ty siedzisz tu gdzie ciebie nikt nie chce bowiem kazdy kutas ze
                                  stolicy gdzebie hujem w odbytnicy.
                                  • Gość: Warschau Re: Podziemne pomarancze mowia stop wpadkom W. IP: *.matrix.pl 24.01.02, 09:38
                                    Gość portalu: Daras napisał(a):

> Warszal daj sobie spokuj i spierdalaj z tego forum bo zapewne juz jakis
                                    > poznaniak ktory pojechal na delegacje do wschodniego bloku zapene teraz posuwa
                                    > twoja zone a ty siedzisz tu gdzie ciebie nikt nie chce bowiem kazdy kutas ze
                                    > stolicy gdzebie hujem w odbytnicy.

He, he typowy poznański cieniasowaty buras. Przeciez poznaniakom mało kiedy
                                    staje... Zachód..tfu...poznańska prowincja...
                                    • Gość: Daras Re: Podziemne pomarancze mowia stop wpadkom W. IP: *.wsb.poznan.pl 24.01.02, 16:10
                                      Ty palancie warszawaki wole mieszkac w mojej kochanej metropoli niz na tej
                                      twojej jebenej dzungli gdzie goryle rzna twoja stara a twoja piepszoona zona
                                      puszcza sie z lampartami
                                      • Gość: Warschau Re: Podziemne pomarancze mowia stop wpadkom W. IP: *.matrix.pl 25.01.02, 09:30
                                        Gość portalu: Daras napisał(a):

> Ty palancie warszawaki wole mieszkac w mojej kochanej metropoli niz na tej
                                        > twojej jebenej dzungli gdzie goryle rzna twoja stara a twoja piepszoona zona
                                        > puszcza sie z lampartami

Prymityw...No tak, taki kmiot jak Ty nmie ma nic innego do roboty jak chodzić na
                                        stadion albo bawić się komputerkiem, który dostałeś za te trzy tróje w szkole od
                                        tatusia...Ale komputerkiem swojej kultury i intelektu nie podwyższysz złamasie!!!
                                • Gość: Warschau Re: Podziemne pomarancze mowia stop wpadkom W. IP: *.matrix.pl 24.01.02, 09:43
                                  Gość portalu: Radost napisał(a):

> Moja jedyna milosc to Kolejorz:)

Radost, moze byś sobie jakąś babę znalazł? Jak Cie nie stać to wspaniałomyślnie
                                  zafunduje Ci jakąś sesyjke w poznańskiej agencji towarzyskiej...
                                  • Gość: RAdost Re: Podziemne pomarancze mowia stop wpadkom W. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 11:37

> Gość portalu: Radost napisał(a):
                                    >
                                    > > Moja jedyna milosc to Kolejorz:)
                                    >
                                    >
                                    > Radost, moze byś sobie jakąś babę znalazł? Jak Cie nie stać to wspaniałomyślnie
                                    >
                                    > zafunduje Ci jakąś sesyjke w poznańskiej agencji towarzyskiej...

Kmiotkiem buraczanym to Ty jesteś (za miły
                                    jestem...Ty napisałem przez wielkie
                                    t), co widać, mozna przeczytać i zapewne czuć...
                                    Moze i firma produkuje syfiarską Symfonię, ale ja mam to gdzieś, bo pracuję w
                                    innym dziale.

Sprzatasz zapewne słomę która z bucików wylatuje :)

Chcesz mi zafundowac sesyjke w agencji?? nie mam ochoty na twoją żonke a poza
                                    tym nie próbuj sie wkupić w nasze łaski buraku! Tak ciebie nauczyli w stolycy ze
                                    wszystko mozna kupic??
                                    • Gość: Warschau Kartofle mówią - nie chcemy kmiotka Radosta!!! IP: *.matrix.pl 24.01.02, 12:07
                                      Juz myslałem Radost, że z Toba mozna normalnie po ludzku pogadać...ale myliłem
                                      sie...

Gość portalu: RAdost napisał(a):
                                      > Sprzatasz zapewne słomę która z bucików wylatuje :)

Jeśli juz to sprzątam słome po takich przyjezdnych kmiotkach z Poznania Twojego
                                      pokroju...
                                      >
                                      >
                                      > Chcesz mi zafundowac sesyjke w agencji??
                                      Stać mnie na to...

> nie mam ochoty na twoją żonke

A co wolisz chłopaków z Bułgarskiej?

Typowe dla poznańskiego chama - jak nie wie co odpowiedzieć, najeżdża na rodzinę
                                      swojego adwersarza, na zonę, matkę, ojca...
                                      Za mało ma sie do powiedzenia? Zreszta nie dziwne - kibole, obojetnie której
                                      druzyny to zwykłe prymitywy...
                                      Jak juz kiedyś pisałeś radost, jesteś duży chłopek...Ciekawe w którym bicepsie
                                      masz ten swój ptasi intelekt...

> a poza
                                      > tym nie próbuj sie wkupić w nasze łaski buraku!

Nie mam zamiaru się wkupywać w "łaski" takich prowincjonalnych kmiotów ja Ty...
                                      Wolę pogadac z normalnymi poznaniakami, których całe szczęście kilku na tym forum
                                      jest...

> Tak ciebie nauczyli w stolycy z
                                      > e
                                      > wszystko mozna kupic??

Taa...więc ile koralików chcesz dostać Kali za to żebym mógł poklikac sobie w
                                      klawiaturkę?

• Gość: Bimba Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 20:01
        Warszał .......brak mi słów.......sssspadaj !!!!!!
        • Gość: Warschau Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.matrix.pl 24.01.02, 09:44
          Gość portalu: Bimba napisał(a):

> Warszał .......brak mi słów.......sssspadaj !!!!!!

Może byś wyczyscił kilka podziemnych pomarańczy na obiad? Bo jeszcze z głodu mi
          tu padniesz...

• Gość: sumak Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.man.poznan.pl 24.01.02, 09:48
            WARSZAŁ : a w domu wszyscy zdrowi, czy prezentują te same "wysokie" loty co
            ty? ... "podziemne pomarańcze" - znowu kompleksiki z Warszawki ... no cóż nie
            twoja wina, że już taki jesteś może to właśnie ta mieścina zrobiła z ciebie
            takiego młotka ... kto wie ??? Bo rodzice chyba byli normalni ???
            • Gość: Warschau Re: Wasza jedyna miłość to .... sumak? IP: *.matrix.pl 24.01.02, 10:26
              Gość portalu: sumak napisał(a):

> WARSZAŁ : a w domu wszyscy zdrowi, czy prezentują te same "wysokie" loty co
              > ty? ... "podziemne pomarańcze" - znowu kompleksiki z Warszawki ... no cóż nie
              > twoja wina, że już taki jesteś może to właśnie ta mieścina zrobiła z ciebie
              > takiego młotka ... kto wie ??? Bo rodzice chyba byli normalni ???

Sumak - a u Ciebie jak ze zdrowiem?
              Co do kompleksików, to jakby nie patrzeć i wszyscy z innych miast Ci to równiez
              powiedzą, że to ten biedny, uciśniony Poznań ma kompleksy i to nie tylko w
              stosunku do Warszawy, ale też Wrocławia, Szczecina, krakowa i innych miast. Jakby
              sie postarac, to i do Grójca równiez...
              A efekty tego wiadć głym okiem na tym forum. Tylu zakompleksionych kmiotków co
              jest na forum poznańskim na zadnym innym nie uświadczysz...
              • Gość: sumak Re: ... nie Warszał ... :))) IP: *.man.poznan.pl 24.01.02, 11:11
                WARSZAŁ : czy Ty rzeczywiście wierzysz w to co napisałeś powyżej, czy jedynie
                udajesz ?! Jeśli to drugie to rozumiem, że żarty (niezbyt udane, ale jednak
                żarty) się Ciebie trzymają, jeżeli jednak jesteś przekonany co do słuszności
                stwierdzeń napisanych przez Ciebie w tym poście to pozostaje jedynie Tobie i
                Twojej rodzinie serdecznie współczuć ... z pewnością nie jest łatwe życie z
                takim człowiekiem jak Ty.
                nARKA
                • Gość: Warschau Re: ... a moze jednak sumak?... :))) IP: *.matrix.pl 24.01.02, 11:21
                  Gość portalu: sumak napisał(a):

> WARSZAŁ : czy Ty rzeczywiście wierzysz w to co napisałeś powyżej, czy jedynie
                  > udajesz ?! Jeśli to drugie to rozumiem, że żarty (niezbyt udane, ale jednak
                  > żarty) się Ciebie trzymają, jeżeli jednak jesteś przekonany co do słuszności
                  > stwierdzeń napisanych przez Ciebie w tym poście

A ty jesteś przekonany do tych bzdur które piszesz? Czy tylko zarty się Ciebie
                  trzymają? A moze ani to, ani to tylko nieświadoma paplanina człowieka bez władzy
                  nad swoim umysłem?

> to pozostaje jedynie Tobie i
                  > Twojej rodzinie serdecznie współczuć ... z pewnością nie jest łatwe życie z
                  > takim człowiekiem jak Ty.

Typowe - jak nie wie się co napisac przyczepić sie do czyjejś rodziny...A moze
                  spojrzałbys na swoją? Czy moze jej nie zaniedbujesz ostatnio?

> nARKA

Nara, miło było z toba pogawędzic...
                  :)))
                  Co złego to nie ja...

• Gość: Jaro Re: ... a moze jednak sumak?... :))) IP: 212.244.197.* 25.01.02, 14:23
                    Warschau - całkiem sympatycznie sobie dyskutowaliśmy na jednym z wątków
                    dot. "Klubu". Zapewne wiesz o czym mowa. Tam wydawałeś się całkiem rozsądnym
                    gościem, ale teraz....
                    Już Cię nie pozdrawiam
                    ....a żałuję
                    • Gość: Warschau Re: ... ... :))) IP: *.matrix.pl 25.01.02, 14:43
                      Gość portalu: Jaro napisał(a):

> Warschau - całkiem sympatycznie sobie dyskutowaliśmy na jednym z wątków
                      > dot. "Klubu". Zapewne wiesz o czym mowa.

Pamiętam! Pamiętam...

> Tam wydawałeś się całkiem rozsądnym
                      > gościem, ale teraz....

Bo takim gościem jestem...ale wybacz, czasem mnie ponosi jak czytam wypociny co
                      niektórych (np. Loki, Daras a takze ostatnio Radost)...których dręczą obsesje...
                      Zauważ - z ludźmi takimi jak Ty w rozmowie, nie posuwam się do srodków jakie
                      zastosowałem tutaj. Po prostu z Toba mozna pogadać a z wyzej wymienionymi nie
                      bardzo...Na inne sformułowania niz te których uzywają nie reagują...

> Już Cię nie pozdrawiam

A ja Ciebie pozdrawiam...

> ....a żałuję

Nie masz czego, więc nie żałuj...

• Gość: Jaro Re: ... ... :))) IP: 212.244.197.* 28.01.02, 08:16
                        Sorry, ale klasę trzeba trzymać zawsze. W swojej wypowiedzi naruszyłeś jednak
                        pewną delikatną granicę zaufania. Mimo, że odnosiłeś się do innych osób o
                        rzeczach mi drogich (Kolejorz, stadion "Pyrapark") wypowiadasz się z wielką
                        pogardą. Niemniej jednak chcę wierzyć, że znów znajdziemy wspólny, ciekawy
                        temat.
                        Wyluzuj i trzymaj się (pomimo wszystko)-:)
                        • Gość: Warschau Re: ... ... :))) IP: *.matrix.pl 28.01.02, 09:28

> Sorry, ale klasę trzeba trzymać zawsze. W swojej wypowiedzi naruszyłeś jednak
                          > pewną delikatną granicę zaufania. Mimo, że odnosiłeś się do innych osób o
                          > rzeczach mi drogich (Kolejorz, stadion "Pyrapark") wypowiadasz się z wielką
                          > pogardą. Niemniej jednak chcę wierzyć, że znów znajdziemy wspólny, ciekawy
                          > temat.
                          > Wyluzuj i trzymaj się (pomimo wszystko)-:)

Dzięki za zaufanie...
                          Fakt, klasę trzeba trzymać zawsze...nawet, gdy ktoś obraża rzeczy mi drogie
                          również (czytaj Warszawę - nie Legię, bo ona nie jest mi rzeczą najdroższą).
                          Do rzeczy Tobie drogich bynajmniej nie odnosiłem się z pogardą. To było raczej
                          ironiczny sposób spojrzenia na pewne, czasem irracjonalne zachowania Twoich
                          współbratyńców.

Pozdrawiam
                          • Gość: Jaro Re: ... ... :))) IP: 212.244.197.* 28.01.02, 10:02
                            Przyznaję, niektóre chwyty moich ziomków były poniżej pasa. Ale sam wiesz jak
                            to bywa. Tyle, że to forum jest okupowane przez kibiców i niepotrzebnie ich
                            prowokujesz. Tym nic nie zmienisz, a szkoda byłoby stracić adwersarza, tak więc
                            mocno przesadzone sugestie niektórych tutejszych forumowiczów należy uznać za
                            słuszne - to nie jest miejsce na taką dyskusję. Zerkinij na forum Legii, a o
                            Poznaniu i Lechu nie dowiesz się NIC A NIC DOBREGO -GWARANTUJĘ! Więc daj sobie
                            spokój. Uznaję, że jest 1:1
                            • Gość: Warschau Re: ... ... :))) IP: *.matrix.pl 28.01.02, 10:19

> Przyznaję, niektóre chwyty moich ziomków były poniżej pasa. Ale sam wiesz jak
                              > to bywa. Tyle, że to forum jest okupowane przez kibiców i niepotrzebnie ich
                              > prowokujesz. Tym nic nie zmienisz, a szkoda byłoby stracić adwersarza, tak więc
                              >
                              > mocno przesadzone sugestie niektórych tutejszych forumowiczów należy uznać za
                              > słuszne - to nie jest miejsce na taką dyskusję. Zerkinij na forum Legii, a o
                              > Poznaniu i Lechu nie dowiesz się NIC A NIC DOBREGO -GWARANTUJĘ! Więc daj sobie
                              > spokój. Uznaję, że jest 1:1

Oki...remis...
                              Pozdrawiam!

• Gość: LEGIA Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.datastar.pl 23.01.02, 20:25
        JEBAĆ LECHA JEBAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Do trzeciej ligi kurwy spadniecie bo tam jest wasze jebane miejsce. W rynsztoku
        na samym dnie.

LEGIA RULEZ.
        • Gość: Bimba Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 20:43
          WOW !!!!!!!
          • Gość: Loki Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.echostar.pl 23.01.02, 23:02
            Uległa Rulzzzzz-wszystkie ekspresówki twoje!!!!!!!
        • Gość: sumak Re: Moja jedyna miłość to Kolejorz!!! IP: *.man.poznan.pl 24.01.02, 09:52
          Bystry to ty koleś nie jesteś ... :)
          Prawdopodobieństwo spadku Kolejorza do 3 ligi jest takie samo jak to, że legła
          zdobędzie tytuł Mistrza Polski w tym sezonie czyli wychodzi zero. Domyślam się,
          że jesteś stęskniony meczów z tak wspaniała drużyną jak Lech, ale poczekaj do
          jesieni ... chyba, że trafimy jakimś zrządzeniem losu na was w Pucharze Ligi ...
          nARECZKA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka