Gość: zaloguj się IP: 88.220.82.* 10.01.09, 23:23 Przynajmniej liczyć potrafi.Swego czasu solidaruchy w Rzeszowie stolarza zrobiły dyrektorem szpitala psychiatrycznego i było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suski Szef szkolenia? IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 23:31 No i co ten szef szkolenia osiągnął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Szef szkolenia? IP: *.subscribers.sferia.net 11.01.09, 00:48 szef zwiazku nie szkoli tylko rzadzi mlotku Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Szef szkolenia? 11.01.09, 01:00 Gość portalu: maciek napisał(a): > szef zwiazku nie szkoli tylko rzadzi mlotku Rozumiem, zatem nie można go pytać, co osiągnął jako szef szkolenia, przecinaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: px. Re: Jerzy Skucha nowym prezesem PZLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 23:59 ha, mój wykładowca od matmy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoobek Re: Jerzy Skucha nowym prezesem PZLA IP: *.134.udn.pl 11.01.09, 10:05 Mój też, jeden z nielicznych który potrafił porządnie wytłumaczyć o co w tej wyższej matematyce chodzi. Porządny gosc! Może pod jego sterami lekka atletyka znowu będzie w Polsce Królową Sportu. Oby mu się udało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odyn Jerzy Skucha nowym prezesem PZLA IP: *.odnxx11.dynamic.dsl.tele.dk 11.01.09, 00:35 a ja bym glosowal na tego co w krzakach spal w pekinie , jak on tam ? sudoł ? nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro uff pani Ireno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 03:33 ufff. Nareszcie pani Irena nas wyzwoli, będzie robić coś co lubi najbardziej. Biegać i skakać, miodku używać do woli. Dali Bóg: więcej nie szkodzić!!! Jak widać , sport nie jest jak sztuka sam nie da się obronić. Broń nas Boże od takich działaczy co sportowcami Wielkimi byli i polski sport , na deski położyli Pani Irena przegrała , Michał nie wystąpił Polska wygrała!!! Inne oblicze Polska zyska świat cały to zobaczy Bez Michała i Ireny sport Nasz świetność odzyska Apoloniusz z Kruczkiem mocno zdziwieni, Adam do Lepistoe , się rumieni Małysz formę odzyska uff , polski sport znów zyska i dajmy spokój polskim działoczom dobro naszego sportu im leży , może uwiera nie znamy poudek ich działalności cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Jerzy Skucha nowym prezesem PZLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 09:21 Pani Ireno, dziekuję.Za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Jerzy Skucha nowym prezesem PZLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:08 A ja dziękuję tylko za bieganie. Resztę Pani spieprzyła. Obrzydziła mi Pani swoją sylwetkę, gdy poparła Pani wbrew narodowi generała Jaruzelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Jest uzasadniona nadzieja, że jako matematyk ... 11.01.09, 09:34 Jest uzasadniona nadzieja, że jako matematyk wreszcie dobrze policzy budżet PZLA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Jerzy Skucha nowym prezesem PZLA IP: *.chello.pl 11.01.09, 14:22 Złoty człowiek, bardzo dobry i kontaktowy wykładowca, pozostaje cieszyć się i gratulować :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Jerzy Skucha nowym prezesem PZLA IP: *.217.146.194.generacja.pl 11.01.09, 17:34 dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Jerzy Skucha nowym prezesem PZLA IP: 194.29.137.* 24.01.09, 18:08 mój profesor od matmy na 3 roku :) (serio). Powiem wam, że dobrze wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś