Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pierwszy raz na trawie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 22:34
    To jest skandal z tym meczem,co to nie ma u nas pielęgniarzy obiektu
    i przyszło by pewnie parę tys.wiary.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pyra Re: Pierwszy raz na trawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 23:08
        Ty już robak nie skandalizuj bo jakby mieli grać na bułgarskiej to by tez
        musieli właczyć podgrzewanie murawy, a potem grzać ją przez miesiąc bez sensu do
        meczu z Udine. Więc raczej mało opłacalne...
        A gdyby zrobili bilety to z tych kilku tysięcy zrobiłoby się kilkaset..
      • Gość: spec. Pierwszy raz na trawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 00:52
        tak z ciekawosci. bedzie gdziekolwiek ten mecz transmitowany ? moze ktos sie
        orientuje, gdzie w necie bedzie mozna znalezc transmisje, bo nie spodziewam sie
        zeby w tv byla.. z gory dziekuje za odpowiedz.
        • Gość: pyra Re: Pierwszy raz na trawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 02:02
          No to Cie mile zaskocze. Wszakże transmisji nie będzie ale będzie retransmisja
          na TVP Poznań. O ile dobrze pamiętam to w środę ok godziny 19. Ale sprawdź sobie
          dokładnie. Natomiast relacji "na żywo" to raczej nawet w necie nie znajdziesz.
          No chyba ze tekstowa. :) Ta zapewne będzie na oficjalnej.
      • Gość: iwet21 Bremen!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 17:44
        o to za znaczenie gdzie bedą grali !!!W dupe od Werder dostaną!!!Kiedy jakas
        niemiecka drużyne pokonalismy???Pałowac sie a nie z wice mistrzem Niemiec
        nadzieje sobie robić,że bedzie wygrana.Za Bremen,szacun dla
        Wiese-bramkarz.Ciekawe czy Fringsa trener wystawi.No i jazda.Iwetka optymistów
        pozdrawia,chociaz koło dupy Bremen mi wisi bo ja fan wielkiego Bayernu,Poldiego
        i Mira.
        • Gość: zet Re: Bremen!!! IP: 89.171.33.* 22.01.09, 12:05
          Jakiś analfabeta z Niemiec?
      • Gość: iwet21 Miałam racje!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 20:22
        Nikt a napewno żadna polska druzyna nie pokona niemieckiej.Czy wy kibole,czy
        dauny???Pizzaro..kto go pokona???Jak Iwetka coś pisze to na slepo mozna wierzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka