Gość: robak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 22:34 To jest skandal z tym meczem,co to nie ma u nas pielęgniarzy obiektu i przyszło by pewnie parę tys.wiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyra Re: Pierwszy raz na trawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 23:08 Ty już robak nie skandalizuj bo jakby mieli grać na bułgarskiej to by tez musieli właczyć podgrzewanie murawy, a potem grzać ją przez miesiąc bez sensu do meczu z Udine. Więc raczej mało opłacalne... A gdyby zrobili bilety to z tych kilku tysięcy zrobiłoby się kilkaset.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec. Pierwszy raz na trawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 00:52 tak z ciekawosci. bedzie gdziekolwiek ten mecz transmitowany ? moze ktos sie orientuje, gdzie w necie bedzie mozna znalezc transmisje, bo nie spodziewam sie zeby w tv byla.. z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: Pierwszy raz na trawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 02:02 No to Cie mile zaskocze. Wszakże transmisji nie będzie ale będzie retransmisja na TVP Poznań. O ile dobrze pamiętam to w środę ok godziny 19. Ale sprawdź sobie dokładnie. Natomiast relacji "na żywo" to raczej nawet w necie nie znajdziesz. No chyba ze tekstowa. :) Ta zapewne będzie na oficjalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Bremen!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 17:44 o to za znaczenie gdzie bedą grali !!!W dupe od Werder dostaną!!!Kiedy jakas niemiecka drużyne pokonalismy???Pałowac sie a nie z wice mistrzem Niemiec nadzieje sobie robić,że bedzie wygrana.Za Bremen,szacun dla Wiese-bramkarz.Ciekawe czy Fringsa trener wystawi.No i jazda.Iwetka optymistów pozdrawia,chociaz koło dupy Bremen mi wisi bo ja fan wielkiego Bayernu,Poldiego i Mira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Bremen!!! IP: 89.171.33.* 22.01.09, 12:05 Jakiś analfabeta z Niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Miałam racje!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 20:22 Nikt a napewno żadna polska druzyna nie pokona niemieckiej.Czy wy kibole,czy dauny???Pizzaro..kto go pokona???Jak Iwetka coś pisze to na slepo mozna wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś