Gość: Salvatore IP: 80.51.247.* 11.11.03, 19:13 Janas! a gdzie Darek Żuraw??? Kiedy go powołasz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Srobol Re: Paweł Janas dla Gazety: Zobaczę, na kogo mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 19:40 Jestem w szoku.Janas nie widział bramek dudka z Man Utd...bo ,, był w lesie". Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok po co teraz ten mecz ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 07:49 reszte sprawdziu w grudniu :) brawo Odpowiedz Link Zgłoś
asp-cordoba a ja zagralbym odwaznie!! 11.11.03, 20:01 ...............Dudek................. . . .Baszczyski,Zielinski,Hajto,Zewlakow. . . . . . .Gorawski, Surma, Kosowski. ..................................... . . . Rasiak, . . . . Niedzielan, Zurawski . . . ...............________.............. ...prawda, ze ciekawe...problemem moze byc oczywiscie zgranie srodka pola, wahalem sie tez miedzy Krzynowkiem i Kosowskim,ale postawilem wlasnie na bardziej zgranych pilkarzy. Dlatego uwazam, ze Baszczu,Kosa,Gora i Zuraw, w polaczeniu z duetem Rasiak-Niedzielan wypada bardzo madrze. Tak poza tym to Zielinski-Surma,co jeszcze? jezeli bedziemy miec trudnosci z rozwinieciem skrzydel, to wysokie pilki na cofnietego Rasiaka, ktory bedzie stracal pilki dla szybkich Zurawia i Wtorka (Niedzielana). z kolei wtedy mozna rozdawac pilki na skrzydla (w okolicach 25-30 metra od bramki). Moje ustawienie ma jeszcze jedna zalete, po wyzej wymienionym zagraniu nastepuje dosrodkowanie, gdzie...jest nas nagle duzo(a z tym zawsze bylo duzo klopotów):w srodku trzech napadziorow,na stronie zamykajacy akcje przeciwlegly skrzydlowy,a zostaje jeszcze Surma-wymiatacz na 30-40 metrze,a w destrukcji, czy odbiorze pilki? a prosze bardzo, dzieki cofnietemu Rasiakowi mozna zagrac lekka presja juz na polowie rywala(w meczu z City dalo to bardzo dobre efekty)Wlosi wlasnie w srodku pola maja wielkie problemy(tzn maja tam najmniej zalet;p)trzeba jednak uwazac na dlugie podania z linii obrony do ruchliwych napadziorow. Mysle,ze tutaj bedzie decydowalo doswiadczenie Zielka i Hajty oraz sprezona gra skrzydelek. Baszczu i Zewi nie moga sie zbyt ofensywnie ustawiac, stoperzy powinni grac w linii. Jezeli Kosa (badz Krzynowek)i Gora beda sie na czas wracac, to przechwyt pilki bedzie bardzo latwy, gdyz napastnicy Wloscy zawsze graja pod siebie(a zapewne ten mlody debiutant). No to co wezcie mnie do S-kadry...na koordynatora banku informacji i zalozen taktycznych:)...zartowalem,ale gdybysmy tak zagrali, to przynajmniej gry niebyloby co sie wstydzic,a wynik moglby byc ciekawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk ciekawe, ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 20:34 lepiej, to moze nie bedzie, ale na pewno bedzie weselej - jak to powiedzial pewien polityk 4-ego czerwca 1989 wezcie go na taktyka/stratega kadry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matus Re: a ja zagralbym odwaznie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 20:37 w sumie to to nie jest glupie. Ale ja bym zagral nieco inaczej: Dudek ............................................ Baszczyński, Zieliński (c) , Hajto, Żewłakow ............................................ Gorawski, Kukiełka, Żurawski, Krzynówek ............................................ Rasiak, Niedzielan Żurawski jako ofensywny pomocnik, za nim Kukielka ktory powinien dobrze rozumic sie z krzynowkiem. Powod jest oczywisty - zuraw w kadrze to bramek nie zwykl strzelac. A zawsze w trakcie meczu mozna go zamienic z Rasiakiem - zeby, tak jak mowiles - ten ostatni stracal pilki do napastnikow. W Surme to szczerze mowiac nie za bardzo wierze. Wedlug mnie zawsze w kadrze zmiennikiem dla Sobolewskiego powinien byc Kukielka. Na lewej - Krzynowek, bo Kosowski sie nie nadaje. A na prawej to musi zagrac niestety Gorawski (ale widzialbym tam tez Zurawskiego). Zmiany: w przerwie (oczywiscie zakladam ze do przerwy prowadzimy ok. 2:0 :)): Bąk z Głowackim za Zielinskiego i Hajte, Rzasa za Zewlakowa, Surma za Kukielke. Potem (jak juz bedziemy prowadzic 3:0 :)): Lewandowski za Niedzielana, Kosowski za Krzynowka. I na koncu meczu ustawienie wyglada: Dudek - Baszczu, Bąk, Głowa, Rząsa - Gorawski, Surma, Lewandowski, Kosa - Zuraw, Rasiak. Wygrywamy mecz 3:0 i wogole zycie jest piekne. Dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
asp-cordoba Re: a ja zagralbym odwaznie!! 11.11.03, 22:33 w sumie tesh ciekawie, ale ja nie mam zaufab=nia do Kukielki, a co do Kosy chodzi mi o to ze ma doswiadczenie z Wloskimi druzynami i tym stylem gry... pozdro z Lublina i dzinks za wypowiedzi na moj temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linski Re: a ja zagralbym odwaznie!! IP: *.socantel.net 11.11.03, 23:44 Idz się leczyć. Miałeś odwagę odezać się, to już wystarczy aż nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek Re: a ja zagralbym odwaznie!! IP: 205.189.174.* 12.11.03, 00:59 I love Polish Football,Polish Women and Polish Pussy,HOWARD STERN ROCKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomson Re: a ja zagralbym odwaznie!! IP: *.pl / 192.168.2.* 12.11.03, 11:38 jezeli juz 4-3-3 to: ...........dudek........... .... ... baszczu,zielinski,bak,zewlak .... ... kukielka,lewandowski,kosowski ..... ... gorawski,rasiak,krzynowek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur Paweł Janas dla Gazety: z logiką na bakier IP: *.pl 11.11.03, 20:03 "W Hiszpanii będziemy w lutym, zagramy tam prawdopodobnie z Norwegią - w terminie UEFA i Andorrą - drużyną z ligi polskiej. Mnie nie interesują mecze z klubami, chcę grać z reprezentacjami." czy ktoś rozumie to zdanie? Andorra to jak zespół z ligipolskiej, czy w Andorze zagrają z ligowcami, czy inna cholera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd piekny jest jezyk on wasz, ale trudny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 20:39 mozna sie tylko domyslac, kto to pisze..., ale chyba chodzi o to,ze w meczu w terminie UEFA zagraja wszyscy zawodnicy powolani do kadry, a na mecz z Andorra zostana tylko zawodnicy grajacy w polskiej lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo CO ZA BREDNIE??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 21:22 po co Zielińsi w meczu z Serbią, czyżby trenowane były jakieś szczególne ustawienia z zawodnikiem, który kończy reprezentacyjną karierę, a może należałoby wypróbowć kogoś nowego? Janas wysil się choć troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx umiesz liczyc licz na siebie IP: *.client.attbi.com 11.11.03, 23:07 panie Janas nie jest znane panu staropolskie powiedzenie. jak pan sobie nie pomozesz to nikt ci nie pomoze, takz e njpierw od siebie, a potem z lapka do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linski Re: Paweł Janas dla Gazety: Zobaczę, na kogo mogę IP: *.socantel.net 11.11.03, 23:40 Główna koncepcją meczu z Włochami jest sprawdzenie, hartowanie i rozwijanie młodych talentów, mających największe przyszłościowe perspektywy gry w naszej reprezentacji. Tymczasem Janasowi najbardziej chodzi o pożegnanie Zielińskiego. Chociaż skladu Janas jeszcze nie przedstawił, to jednak w tak zagmatwanej sytuacji być może znajdzie się jeszcze kilku "emerytow". Zatem najistotniejsza koncepcja nie zostwła uwzględniona. Nie tą drogą idziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSki A Błoński swoje :-! IP: *.crowley.pl 12.11.03, 00:17 Mecze towarzyskie stają się przeżytkem! To jest jego styl ha, ha! Ten gość nawet zadając pytania chce podać swoją odpowiedź! Tylko czasem jest tak głupia... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: wiem jedno 12.11.03, 00:40 jeżeli chodzi o gorawskiego to z tej maki chleba nie bedzie,facet który nie potrafi żadnym zwodem wygrać pojedynku jeden na jeden nie nadaje się do reprezentacji , w wisle już wiedzą że zrobili błąd kupując go zimą ale robią dobrą mine do złej gry ,na ligę to on nawet jest dobry ale jak przychodzi mu grać z trochę bardziej wymagającym przeciwnikiem to nadrabia tylko ambicją bo umiejetności nie starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronaldo Re: Paweł Janas dla Gazety: Zobaczę, na kogo mogę IP: 205.189.174.* 12.11.03, 00:57 Ja grac dla Polska Pilka Kopana, Homo says what ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas A GDZIE MILA??? IP: *.uni-greifswald.de 12.11.03, 10:15 A ciekaw jestem, czemu nasz wspanialy trener-streteg nie powolal Mili??? Jemu trzeba dawac jak najczesciej szanse gry, zeby oswajal sie z pilka w miedzynarodowym wydaniu, bo to zawodnik o olbrzymim potencjale, jak na nasze polskie warunki!!! oj, Janas, Janas? Gdzie masz oczy??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomson Re: A GDZIE MILA??? IP: *.pl / 192.168.2.* 12.11.03, 11:50 lukas balwanie!!!! mila to teraz jest potrzebny w mlodziezowce a nie w meczu sparingowym nawet z tak dobra druzyna jaka jest italia... chwytasz czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: A GDZIE MILA??? IP: *.crowley.pl 12.11.03, 16:16 cZEŚĆ bAŁWANY GDYBAY NIE TEN KOŃCIK ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś