Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu

IP: *.acn.waw.pl 27.01.09, 22:57
    N I E W I A R Y G O D N E!!! Nie wierzylem na 2 min przed końcem nie
    wierzylem, poszedlem zapalić balkon... sciagnalem fajke moze w 30s. wracam a
    tam... takie jaja:) Dzieki chlopaki!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Radek Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 22:57
        Zgadzam się. To był cud. Ale cud zrobiony przez Was. Możecie tak cudowac jeszcze w piątek i w niedzielę.
        Już nie zwątpie.
      • Gość: Czlowiek Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.adsl.alicedsl.de 27.01.09, 22:58
        Artur jestes Krolem Arturem i Bog stal za Polska!!!
        • Gość: Japas Re: Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.scansafe.net 27.01.09, 23:12
          Bzdury gadasz! To na meczu Polska - Niemcy Bog byl za Niemcami? Po
          prostu chlopaki grali zawziecie do konca. Skaly na chwile odpuscily
          i tyle. To taki sam "cud" jak "cud na Wisla". Po prostu byli w sumie
          lepsi i tyle.
      • Gość: x To nie byl cud tylko Wasza wola walki!! Brawoo!!! IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 27.01.09, 22:59
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • minasz dobrze ze nie myslał bo by nie trafił 27.01.09, 23:00
        taki stress
      • Gość: SuniM Dobra, Szmal... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 27.01.09, 23:00
        Dobra, Szmal, przyznaję się... po meczu fatalnym z Niemcami wierzyć
        przestałem. Ale z Norwegią byłem do końca... duchem, ciałem, wszystkim...
        opłacało się... Dziękujemy wam!
      • Gość: Biało Czerwony Chorwaci już srają pod siebie IP: *.toya.net.pl 27.01.09, 23:00
        Brawo!!!
        • baba60 Chorwaci to czekaja by naszym spuscic lanie! 28.01.09, 03:56
          Bo to takie Polskie:
          "Polak potrafi" juz bylo..."dozywotnia pensja" gwarantowana,
          to teraz mozna reszte olac. Teraz kolej na szampana...
          A polfinal? Jaki polfinal? My juz mamy fertig!
          Na zdrowie, panowie!

Bulbaaaaa!
          • Gość: hm Re: Chorwaci to czekaja by naszym spuscic lanie! IP: 195.190.1.* 28.01.09, 10:46
            poryło?
      • Gość: Alaaaa..;]] Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 23:01
        haha!! to bylo nieSamowite!! ^^ gramy dalej <jupi> xDDDD trzymam kciuki za druzyne, kocham Was..;DD
      • heheheheh To są fighterzy a nie śmieszni siatkarze 27.01.09, 23:05
        gwiazdorzy na których wszyscy muszą chuchać i dmuchać ....
        • Gość: el zgadzam sie z hehehem:) IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 23:25
          Faceci przez wielkie "F" - brawa za determinacje, charakter i
          ambicje. tez pomyslalem o siatkarzach - maja 100 razy wiecej
          profitow, tylko jakos charakteru wciaz brakuje... co by nie mowic -
          tyle emocji i wzruszen dawno w polskim sporcie nie bylo! trzymam za
          nich dalej - warto w nich wierzyc!
          • Gość: apsik Re: zgadzam sie z hehehem:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 10:03
            'gwiazdorzy' to orly engela, orly janasa i benhauera. waleczni i niebezpieczni :]
        • Gość: kibic/siatkarz Re: To są fighterzy a nie śmieszni siatkarze IP: *.kajetany.net 28.01.09, 10:01
          ładne masz pojęcie o siatkówce ;) pomijając fakt, że tych wspaniałych gier nie sposób porównać (tak jakbyś zestawiał tenis stołowy ze snookerem) w ręcznej masz walkę kontaktową z przeciwnikiem w siatkówce główne obciążenie idzie na Twoją psychikę...
          za to z całą pewnością Twój komentarz jest trafny jeżeli zaadresujemy go do piłkarzy (nożnych)
      • Gość: zico26 Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 23:05
        dla takich chwil warto życ. to co się stało to jest mistrzostwo
        świata!!!!
        • Gość: desantos Re: Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.lutn.cable.ntl.com 28.01.09, 01:01
          Cudowna sprawa ... Chłopaki pokazali, że Polacy to naród z charakterem ...
          Radocha nie zna granic ... Polska !!!
      • Gość: Czlowiek Artur siódmiak:jestesmy mistrzami swiata !!!!!!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 27.01.09, 23:12
      • Gość: ebi Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 23:24
        kto nie wierzył to niewierzył PALANCIE !!
      • Gość: hans Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.gprs.plus.pl 27.01.09, 23:38
        DANKE HERR ZIUDMACK
      • Gość: adam Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.acn.waw.pl 27.01.09, 23:41
        pięknie
        podziwiam Panowie
      • Gość: Franciszek Ci goscie maja jaja-nie jak siatkarze lub pilkarze IP: *.nwrk.east.verizon.net 27.01.09, 23:43
        .
      • Gość: luki Re: Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 23:48
        A moja kuzynka przed końcem powiedziała że już nie wyrównają, a ja do niej że
        jest głupia, bo Sławek jeszcze coś obroni:-) A ten końcowy rzut... myślałem że
        zawału dostanę jak piłka leciała!!! BRAWO CHŁOPAKI!!!!
      • Gość: ktos82 Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.105.192.213.cable.satra.pl 28.01.09, 00:23
        jestes WIELKI!!! ...ale wpadla!!! i to sie liczy i to jest najwazniejsze. Do konca WAS wspieram. Dokonujecie tego co jest takie piekne w sporcie i za to bardzo WAM dziekuje!!!
      • Gość: zawiercie Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 00:54

Do ostatniej minuty;D oglądając w barze mówiłem, że wygrają :D wierzyłem i się
        opłacało:) jak mówił Zbigniew Herbert "Iść wyprostowanym wśród tych co na
        kolanach są" ja idę pomiędzy ch*jami co nie wierzyli w Polaków:) a jeszcze
        bardziej cieszę się, że 3NRD/RFN odpadło ;] bo ich ku*wa nienawidzę:)
      • klinikka Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu 28.01.09, 03:33
        >>>>- To był cud. Wierzyliśmy do końca w zwycięstwo. Mam nadzieję, że ci
        ludzie, którzy po pierwszych meczach, po pierwszej rundzie przestali w nas
        wierzyć, będą teraz dalej trzymać kciuki i wierzyć w to, coś możemy jeszcze w
        tych mistrzostwach ugrać. To nie był piękny mecz, to był mecz walki. To był
        naprawdę cud, ale cuda się zdarzają - powiedział po meczu bramkarz Sławomir
        Szmal.<<<<

szmatławi "dziennikarze sportowi" i łachudry na forum. szmaty, które nie myślą
        o grze ale o "punktach", o pitoleniu na com.pudelek.pl.com; kiedy frajerstwo i
        kapryśne plotkarsko usposobione szmaty przestaną informować o polskim sporcie
        a zajmą to miejsce ludzie z ikrą, znawstwem i umiejętnością?
      • baba60 Najważniejsza bramka w życiu? A to ciekawe... 28.01.09, 03:51

Bulbaaaaa!
      • klinikka Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu 28.01.09, 03:54
        coś niesamowitego!

jesteśmy w końcu aktualnymi wicemistrzami świata!!!!!

yyyeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      • klinikka Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu 28.01.09, 04:06
        to nie "cud" ale świetna zajebista, wspaniała GRA i wykonawstwo!!
      • Gość: Łafraf Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 05:16
        Źródło TVP Sport - taki drobiazg, ale wypada chyba (o ile nie trzeba) podawać źródło, a nie pisać "przed kamerami telewizyjnymi"
      • Gość: Michal Artur Siódmiak: najważniejsza bramka w życiu IP: *.acn.waw.pl 28.01.09, 08:14
        www.dailymotion.pl/relevance/search/reczna%2Bgol/video/x8660u_ostatniaakcjapolakw_sport
      • Gość: kicia Dokonali niemozliwego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 08:29
        To nie miało prawa sie zdarzyc. Nigdy jeszcze drużyna ,która weszła
        bez punktów do drugiej rundy ,nie awansowala do strefy medalowej.
        Tym wieksze uznanie ,tym wieksza moja milość do tej druzyny. Brawo
        chłopcy ,brawo trener Wenta !!!.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka