Gość: vasc Re: Polska - Włochy 3:1! IP: 213.186.71.* 12.11.03, 23:42 No to teraz poczekamy sobie na mecz z serbami. Jak bedzie wynik taki jak dzisiaj to zaczn ewierzyc w reprezentacje....nasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HARY Re: Polska - Włochy 3:1! IP: 213.186.71.* 12.11.03, 23:43 BRAWO!!! TO CHYBA ZA MAŁO !!? ALE NAPEWNO TEN MECZ PRZEJDZIE DO HISTORII ŻEBY TYLKO BYŁO WIĘCEJ TAKICH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic jaki wielki??????????? IP: *.boleslawiecka.k.pl 12.11.03, 23:49 zaden wielki mecz po prostu "dobry mecz" przeciw druzynie grającej na pol gwizdka wielki to jest taki, ktory cos daje ------------------ I co nam z tego zwyciestwa? Czym sie tu jarac? Wlosi pojadą do Portugalii, gdzie oczywiscie beda jednymi z faworytow a my co? Sadze, ze "makarony" sie załamały tym zamachem w Iraku. Poludniowcy sa bardziej uczuciowi. Tylko Niemcy czy Szwedzi zagraliby ten mecz jak roboty i nas rozgnietli. Inni sie jednak wczuwaja. Te czarne opaski to nie szopka. Oni byli przygaszeni. Dawno nie widzialem takiego Vieriego czy Di Vaio. Oni nie walczyli... Ze tez Basałaj i inni "medrcy" tego nie widzieli. Chyba chcieli "pogrzac" sie w ciepełku wygranej. ---------------------------------------------- Jednak brawo dla reprezentacji. Bo mimo wszystko to naprawde fajny wynik. Szkoda, ze tak pozno. I szkoda, ze to nic nie znaczy. Powodzenia w meczu z Jugolami. Tak trzmajcie Panowie. kibic ps. Pamietam ostatnią wygraną z 1985 roku. Pan Darek ładnie uderzył. Nie sądzilem, ze znow sie uda. I to 3 razy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogbra Re: I co dalej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 09:01 Gratulacje za walkę i skuteczność. To nie był mecz o pietruszkę, to był mecz międzypaństwowy. To mie jest ważne, że nie grali: "CIOTTO", "DUPPO", BRUTALLO", czy też "Jakiś Tam Bufon". To był mecz Polska - Włochy. I ten korzystny dla nas wynik zostanie uznany przez FIFA i UEFA. Choroby, kontuzje dotykają wszystkie zespoły. Tak więc pojęcie "rezerwowy skład" należy odrzucić. Ale co dalej? Ten mecz pokazał również nasze słabości. Braki w koncentracji (bramkarz,obrońcy), słaba gra "jeden na jeden"(dużo strat),mimo wszystko słaba gra napastników (Niedzielan to tylko szybkość - trzeba wiecej), itp. Selekcjoner to widzi (mam nadzieję)będzie poszukiwał lepszych rozwiązań. Piłkarze też widzą swoje braki - jako profesjonaliści może je wyeliminują. Mecz z Serbią da nastepny "obrazek" naszej gry. Wierzę, że walka, nieustępliwość i ambicja będą widoczne na boisku. To również mecz międzypaństwowy, mecz ważny i należy do niego podejść poważnie. Można typować 1X0, to jest sport. Serbowie będą chcieli wygrać, nasi też. Jeżeli nie powtórzy się zaangażowanie z meczu ze Szwecją, to będzie nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tucci refleksja ku przestrodze IP: *.acn.waw.pl 12.11.03, 23:51 Wynik cieszy, zaangazowanie, bitnosc zwyciestwo nad niebojmy sie tego powiedziec legendarna druzyna Italii.i cieszmy sie tym poki trwa.Do meczu o punkty.Gdy przeciwnicy nie zaluja kosci. Nie zmienia to w niczym prawdy o byle jakim polskim futbolu, pilkarzach i calym systemie. Nie pozwolmy by po polsku zachlysnac sie jedynie propagandowym suckesem a czarna niezbedna organiczna robote odlozyc na polke na pol roku, kiedy znow zaczniemy dostawac w dupe bo przeciwnikom zachcialo sie grac na serio i znow niczym odgrzewany kotlet zaczniemy sie budzic "a mialo byc tak pieknie !" No to tyle ku przestrodze. Ale strasznie sie ciesze poza tym. Oby tak zawsze Polsko jak dzis! Gratulacje dla Krzynowka jak zwykle robi swoje na wysokim poziomie. Kosowski sie zmobilizowal, szkoda ze on gra gdy to jest tylko w jego interesie. No i Niedzielan - nie peka, wiezy w siebie.Lewandowski - co za drewno.Reszta bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faciej Re: Polska - Włochy 3:1! IP: *.net.pl 12.11.03, 23:52 Ale Włosi odpuścili!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <:> Re: Polska - Włochy 3:1! IP: *.mlyniec.gda.pl 12.11.03, 23:58 Gość portalu: faciej napisał(a): > Ale Włosi odpuścili!!!!! A co mieli zrobić jak u nich tragedia narodowa się wydarzyła po zamachu w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Bez podniety!!troche pokory!!! IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.2.* 13.11.03, 00:03 wygalismy w pieknym stylu z wicemistrzami Europy a pzrzegalismy zenujaco z Łotwą.Teraz przegramy z jugolami bo nasi sie podjarali:(taka jest smutna prawda.Jestem niesamowicie szczesliwy bo wynik pojdzie w swiat amyslalem ze nie dozyje takiego meczu!duma rozpiera serce i pragna zeby to był przełom naszego teamu!zwyciezcow sie nie ocenia ale musze przyznac ze 3 zawodnikow nie wytrzymalo presji oraz fizycznie.ale na srodek pola jest duzo (smolarek,mila burkhard,szymkowiak)zawodnikow i to młodych!!trzeba to wykozystac:)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos ale pesymista szkoda słów IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 13.11.03, 00:22 Kazda twoja wypowiedź to totalny brak wiary. Nie widzisz na jakim etapie bylismy w meczu z Łotwą, ślepy kurde jestes? Kto prowadzil zespól? jaka byla atmosfera? jaka taktyka? Masz jakies pojecie o piłce? Z młodzieżą trzeba ostrożnnie bo mozna ich zajechac, oni wcale nie beda lepsi fizycznie, jak Mile bedziemy tak przeciążac to w koncu złapie kontuzje. Mam nadzieje, ze nie przegramy z Serbią i mina może Ci zrzednie w końcu bo mam dość czytania tych opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X mylisz sie kolego IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.2.* 13.11.03, 15:50 wiesz co cie powiem?nie musisz czytac moich opini a jak juz czytasz to dokładniej prosze.Nie jestem pesymista tylko realista! potrafie sie cieszyc z wygranych ale nastawiajac sie realnie na kazdy mecz to po przegranej wystepuje mniejsze rozczarowanie.Fakt jest taki ze zyjemy w kryzysie polskiej piłki gdzie z 38 mln ludzi nie potrafimy wystawic 20 gosci potrafiacych walczyc z kazdym!juz pokazalismy na mistrzostwach- eliminacje jak burza a pozniej blamaz bo jechalismy po mistrzostwo swiata!!!!!(wedłóg Engela i naszych super gwiazd) Pokazali nam miejsce w szeregu!!i dobrze bo trzeba sie nauczyc najpierw pokory nie wpadac w samozachwyt!!ten mecz moze byc przełomem,kto wie?mam taka nadzieje bo pragne tego z całego serca!!!pozdro i troche zrozumienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos ok IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 13.11.03, 18:06 Po prostu czytalem tez Twoje opinie o skladzie przed meczem i czarnowidztwo sie nie sprawdzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X spoksik IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.2.* 13.11.03, 18:54 oki pomylilem sie! ale nie do konca. Lewandowski zagrał w swoim stylu czyli bez stylu !kukiełka dal z siebie wszystko i jakos mu poszlo.Pokonali jednak Włochow i chyle czoła przed całym zespołem i kazdym zawodnikiem:)ktory na to walczył.dali nam troche radosci i dzieki im za to.Postaram sie na przyszłosc aby moje wypowiedzi były ok i nie obrazaly innych:).pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stan1969 Re: Polska - Włochy 3:1! 13.11.03, 00:10 Odpuścili czy nie to jednak Włosi - wielcy Włosi. Gratulacje dla naszej kadry bo w końcu ograli jakiś wartościowy zespół. Może nasi przekonają się, że warto grać w kadrze. Szczególny szacunek dla Jacka Bąka widac i to nie tylko dzisiaj, że jemu zależy, tym fajniej że w 50 meczu strzelił gola (bardzo ładnego) i zagrał znakomity mecz. Mimo że Italia nie grała w najmocniejszym składzie to parę gwiazd jednak wystąpiło i tym bardziej doceńmy to że ich ograliśmy. Tak trzymać Panowie i uczcie się podejścia od Jacka Bąka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Polska - Włochy 3:1! IP: 141.155.79.* 13.11.03, 01:18 Niby jaki mieli Włosi interes w tym żeby sobie odpuszczać ? Cieszmy się kiedy jest z czego, nie często się takie okazje zdarzają. Ale mam nadzieje że nasi piłkaże nie będą teraz bujać w obłokach tylko pomyślą o meczu z Serbia i Czarnogórą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: Polska - Włochy 3:1! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:22 a pierdolisz, Wlosi nie odpuscili tylko nasi swietnie zagrali, szkoda tych ME. z tymi umiejetnosciami powinni grac regularnie na ME i MS. a ze maja to nam udowadnia Kasperczak , Radolsky i Engel tez. gdyby nie te Wojciki i Apostele, co to wystawiali zawsze 10 obroncow i modlili sie o cudowny remi, a chlopaki tylko pilki mieli wybijac gdzie popadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki Re: Polska - Włochy 3:1! IP: *.icpnet.pl 13.11.03, 00:01 Krzynowek genialny, byl klasa dla samego siebie, a i Kosowski po ostatnich reprezentacyjnych meczach gral swietnie! O napastnikach nie wspominam bo wszyscy wiedza ze Niedzielan z Rasiakiem i Zurawskim sa najlepszymi snajperami w Polsce! Tak trzymac brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Krytycy Janasa. IP: *.wlan.sse.pl 13.11.03, 00:03 Zamknąć ryje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test Re: Krytycy Janasa. IP: *.speed.planet.nl 13.11.03, 00:26 Gość portalu: kibic napisał(a): > Zamknąć ryje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polska nie weszla do ME, i dupa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos I co?? Skład był niedobry? IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 13.11.03, 00:03 Gdzie Ci wszyscy przedmeczowi eksperci? Co dalej jest do dupy? Bedziemy psioczyc dalej?? Juz widze, komentarze, ze mielismy farta, ze Włosi grali słabo. Ano tak się gra jak przeciwnik pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marci Re: I co?? Skład był niedobry? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.03, 00:25 i sklad był słaby i to na szczescie dla makaroniarzy, ze naszych troche grypa podusila!!! a pismaki te teraz bede sie wywodzic ze to oni i tak wiedzieli ze sa najlepsi niech jeden z drugim pogra w pile poternuje chocby tramkarzy a potem sie wypowiada! mecz byl swietny a czy wlochom to zwisalo czy nie - niewazne wynik poszedl w swiat i juz nam na przyklad cale mistrzostwa swiata i eliminacje zwisaly - a co niemogły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astinger Re: I co?? Skład był niedobry? IP: 213.134.136.* 13.11.03, 11:48 I jeszcze de chrumkania o tym ze Włosi byli w złym humorze po Iraku. Z tego co wiem we łbie wtedy nastepuje mobilizacja, bo gramy dla tych którym składmay hołd, a nie odwrotnie. Nie dosc ze nasi poginęli to my jeszcze ślamazarnościa swoja większą kiszke narodowi przyniesiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny hej POLSKA gol! IP: *.aster.pl / 10.70.6.* 13.11.03, 00:04 Cale moje dwudziestoletnie życie na to czekałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Re: hej POLSKA gol! IP: *.wlan.sse.pl 13.11.03, 00:09 No nie przesadzaj.Już byles na swiecie jak nasi dokopali Portugalii na mistrzostwach w Meksyku'86;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Gratulacje Panie Janas IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 13.11.03, 00:06 Jak do tej pory ani slowa o trenerze w wypowiedziach.. A ja mu GRATULUJE!! GRTULACJE PANIE TRENERZE!!! WIELE TAKICH SUKCESOW!! Mam nadzieje ze kadra odbila sie od dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Dziekuje Panu Bonkowi za organizacje IP: 194.216.105.* 13.11.03, 11:42 Wielkie dzieki dla Pana Bonka za zorganizowanie meczu. Morale druzyny poszly w gore. Mam nadzieje ze bedzie to procentowac w nastepnych meczach reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
michaltylek Wyluzujcie 13.11.03, 00:14 Polska polską stoi,to jest wlasnie nasza reprezentacja:z wicemistrzami Europy wygrywamy,a ze slabiutka estonia........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Wyluzujcie IP: 141.155.79.* 13.11.03, 01:06 No coś ty! Przecież rozgromiliśmy Estonię 2:1 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Włochom ten mecz zwisał... IP: *.chello.pl 13.11.03, 00:17 ...taka jest prawda. Było im zimno, a na zmrożonym boisku piłka odbijała się jak chciała. Poza tym dawno mają już zapewniony awans do ME, regularnie grają w Lidze Mistrzów, więc po co mieliby angażować się w jakiś tam towarzyski mecz z Polską? Żeby tracić siły i na dodatek ryzykować kontuzje? To wszystko nie zmienia jednak faktu, że my zagraliśmy fantastycznie! Brawo! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos kazdy by tak powiedzial... IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 13.11.03, 00:26 Kazdy tak mowi, jak przegra mecz, bo nie byl w stanie wygrac. To najlepsze tlumaczenie, ale prawda jest taka, ze nie byli w stanie nic zrobic. Gra sie tak jak przeciwnik pozwala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marci Re: Włochom ten mecz zwisał... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.03, 00:27 a polakom zwisaly mecze w MŚ i w kwalfikacjach euro !!! mecz swietny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Polska - Włochy 3:1! IP: debian:* / 192.168.0.* 13.11.03, 00:19 nareszcie wygrana! hura, dlaczego tylko w meczu o nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bistor przed meczowy expert IP: *.acn.waw.pl 13.11.03, 00:30 Chyle czoła! Spodziewałem sie mizerji i pogromu a tu prosze! Jednak jest cos w tym co mówiłem. Żurawski jak zwykle bez gola. Jak długo obrońcy będą wyręczać napad? Jednak Engel miał racje stawiając na "zgredów" oni jak chcą to potrafią (Bąk, Krzynówek, Kłos itd)znają się i potrafili awansować do MŚ. Fakt, że makarony na 100% nie grały i myślały o tym co się rano stało. Boje sie tylko, że z Jugolami juz tak fajnie nie będzie (daj Boże żebym sie mylił) i autor tego pochlebnego artykułu zjedzie piłkarzyków i niestety trenera po całości. P.S. Od kiedy MIla jest podstawowym zawodnikiem kadry narodowej A???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowany!!! Re: Polska - Włochy 3:1! IP: *.acn.waw.pl 13.11.03, 00:30 Jestem w szoku przez duze SZ !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Mecz ekstra, ale sędzia!!! IP: *.chello.pl 13.11.03, 00:30 Chcę zwrócić uwagę na fakt, który w natłoku wzruszeń chyba uszedł uwagi wszystkich. Obczailiście, co zrobił sędzia na początku drugiej połowy (pomijam, że cały mecz sędziował słabiutko)??? ZŁAPAŁ PIŁKĘ BEZ POWODU!!! I potem musiał zarządzić rzut sędziowski. Myślałem, że się ze śmiechu posikam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL ...i inne ciekawostki IP: *.chello.pl 13.11.03, 00:36 Ale wpadka sędziego nie była jedynym śmiesznym wydarzeniem skądinąd fantastycznego meczu: 1. Na uwagę zasługiwało ekscentryczne wykonanie rzutu rożnego przez debiutanta Cassano (aż się za nogę złapał). A tak piękną technicznie strzelił bramę... 2. Jedna z interwencji Dudka na przedpolu również kwalifikowała się na kasetę "Futbolowe jaja". Tak ładnie bronił, ale nie byłby sobą, gdyby czegoś nie sp... 3. No i śmieszno-smutne: włoska telewizja Rai Due minutę ciszy puściła dopiero w przerwie, bo we właściwym momencie puścili sobie reklamę. Jakie to typowe dla tv Berlusconiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii TV Berlusconiego??? IP: *.brzeziny.waw.pl 13.11.03, 15:18 Gość portalu: PL napisał(a): > Jakie to typowe dla t > v > Berlusconiego. Dla porządku: RAI Due jest telewizją publiczną. Wprawdzie Berlusconi jest premierem, ale nie ma takiego wpływu na publiczną TV jak nasz Leszek. Berlusconi jest właścicielem stacji telewizyjnych, ale na pewno nie zalicza się do nich RAI. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Polska - Włochy 3:1! 13.11.03, 00:34 kibic pisał:" Sadze, ze "makarony" sie załamały tym zamachem w Iraku. Poludniowcy sa bardziej uczuciowi. Tylko Niemcy czy Szwedzi zagraliby ten mecz jak roboty i nas rozgnietli. Inni sie jednak wczuwaja. Te czarne opaski to nie szopka. Oni byli przygaszeni. Dawno nie widzialem takiego Vieriego czy Di Vaio. Oni nie walczyli... " i miał sporo racji. Fajnie było - jak Bąk wrzucił obok Toldo to się udławiłem z zaskoku,bo przed meczem oglosiłem, że gola strzelić Francesco jest trudniej niż Dudiemu, a tu zaraz znów bęc i po meczu. Jak zwykle Polacy zamiast zamurować dali pograć, ale jest dobrze. Wynik poszedł w świat, a teraz będziemy drogim sparingiem dla całej Jełopy przed ME, przynajmniej kasa będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosny Re: Polska - Włochy 3:1! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 00:35 Nie tyle cieszy mnie wynik, co nareszcie gra w polu wszystkich naszych pilkarzy w wielkim stylu. Tak ma zostac! GRATULUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
kosciak4 Re: Polska - Włochy 3:1! 13.11.03, 21:50 Widzicie, jeżeli będzie stały trener, który utworzy mniejwięcej jedną, zgraną drużyne to POLACY bedą grali całkiem nieźle. Co prawda to mecz towarzyski, ale na początek i tak b. dobry wynik. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Genialne skrzydła!!! IP: *.chello.pl 13.11.03, 00:40 Fantastycznie zagrali Kosowski i Krzynówek, wreszcie Janas znalazł dla obu miejsce. Pomysł z wymianą pozycji arcygenialny i wart kontynuowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos Wreszcie gra do przodu! IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 13.11.03, 00:42 Od kilku spotkan pucharowych druzyn klubowych i tego reperezentacji da sie zauwazyc to, ze gramy do przodu. Nie trzymamy caly czas kurczowej obrony. Zawodnicy nie boją sie wychodzic na pozycje, dryblować, strzelać z daleka celnie. Umiemy przytrzymac pilke a nie tylko wybijać w ciemno. Nasi napastnicy nękają obroncow przeciwnikow. Naprawde widac duzy postęp w grze Polaków i to napawa optymizmem. Moze jeszcze nie wszystko wychodzi, ale mamy czas, aby zaczęło. Mamy zadownikow ktorzy odwaznie podejmuja walke z przeciwnikami, niezaleznie od ich klasy. Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Gdzie leży Austrialia ? IP: 141.155.79.* 13.11.03, 00:58 ....choć przecież wychował się w Austrialii .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: JANIE PAWLE II ...DZIEKUJE... IP: *.proxy.aol.com 13.11.03, 01:15 ...nie wiem jak to robisz...ale robisz i ta nasza POLSKA KOCHANA ci ciagle w glowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Re: JANIE PAWLE II ...DZIEKUJE... IP: *.icpnet.pl 13.11.03, 07:41 dzięki karol!po prostu rzucił klątwę na włochów. gdyby tak zawsze przed meczami z polska rywale wizytowali u papieża to mielibyśmy mistrza świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyb Re: JANIE PAWLE II ...DZIEKUJE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 08:33 w głowie to on rozlasowane tkanki ma Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: bez zbytniej eufori proszę! 13.11.03, 01:19 nie popadajmy w euforie ,owszem wygralismy po niezłym meczu ale czy to polacy byli tacy dobrzy czy włosi tacy słabi ?prawda leży po srodku ,należy się cieszyć ale bez przesady to był tylko mecz towarzyski i napewno włosi oprócz osłabienia przystapili do niego nastawieni bardziej szkoleniowo a nie prestizowo tak jak my.co do meczu to najsłabszy był żewłakow i tradycyjnie lewandowski a najlepszy kosowski i krzynówek ,dobrą zmianę dał żurawski który wypracował bramkę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nody P O L S K A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:34 Nareszcie doczekałem się w swoim życiu dobrego wyniku z drużyną Włoch!!! Co prawda widziałem już zremisowany mecz Polaków z Włochami ale to co pokazała nasza drużyna było chyba zaskoczeniem dla samego trenera, zagrali świetnie, nie pamiętam już meczu w którym nasi oddaliby tyle strzałow na bramke, a to nie jest zespół z 4 koszyka tylko światowa potęga naszpikowana gwiazdami. Mimo że Niedzielan niewstrzelił się dzisiaj w Toldo wydaje mi się że był najlepszym zawodnikiem meczu, ten pilkarz ma naprawde wielki talent i mam nadzieje że tak szybko nie zostanie sprzedany z Groclinu bo będzie to samo co ze wszystkimi piłkarzami będzie grzał ławe na zachodzie a jest naprawde świetny! Naprawde mile jestem zaskoczony dzisiaj i jest co świętować i powiem szczerze że płakać się chce ze szczęścia jak Vieri jest przy piłce a na Łazienkowskiej kibice śpiewaja Mazurek Dąbrowskiego bo jest wiadome że i tak nieprzegramy, mam nadzieję że to nie jest tylko taki chwilowy zryw i nasza kadra zacznie robić postępy bo mamy możliwości i bardzo zdolnych piłkarzy, życzę powodzenia Pawłowi Janasowi i dalszych sukcesów!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: P O L S K A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:52 słuszna uwaga, gdybysmy wygrali 1:0 po przypadkowym strzale moznaby narzekac, ale po tylu akcjach (swietnych), strzałach trzeba sie tylko cieszyc, momentami osmieszali nawet tych Wlochow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyganek Re:Dla malkontentów: Polska-Wyspy Owcze 1:3 IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 02:11 Nie mamy się czym przejmować. Graliśmy bez pięciu podstawowych zawodników. Poza tym szkoda się było wysilać, bo przecież można złapać kontuzję. Nie miejmy pretensji do naszych mistrzów i tak jesteśmy lepsi od Wysp Owczych (chociaż przegraliśmy). Właściwie i tak nie opłaca się wygrywać meczów o nic. Dość? Gratulacje. Chciałbym dożyć chociaż jednego, towarzyskiego zwycięstwa nad Niemcami (NRD nie liczę). Dziś widziałem drużynę! Czyżby choroba "GROCLINOZA" stała się w Polsce zaraźliwa? To musi być mutacja ubiegłorocznej "WISŁOZY". Nawet Lewandowski z Kukiełką grali jak nigdy dotąd. Tak walecznego Kosowskiego jeszcze nie widziałem. A Krzynówek jak zwykle najlepszy. To chyba jednak Rasiak z Niedzielanem odświeżyli tę kadrę. Żurawski też się przełamie. Dość przynudzania. Alleluja i do przodu. Balcerowicz musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Polska - Włochy 3:1! IP: *.bchsia.telus.net 13.11.03, 02:47 Mecz bez zadnej motywacji dla Wlochow sprawil ze potraktowali to spotkanie wybitnie rekreacyjnie.Nie wierze zeby Wlosi grali na tym poziomie co dzisiaj o jakas wyzsza stawke.Swoja droga Polacy zagrali niezla pilke chyba najlepsza od czasu przejecia przez Janasa reprezentacji.Moze rzeczywiscie uwierza ze sa cos warci na pilkarskim rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldpal No tak.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.03, 03:33 Oj ludzie, ludziska. A pamiętacie mecz na Wembley- gdy zremisowalismy z Anglią????;) Ale im wtedy pokazaliśmy,ło. Ten mecz z Włochami będzie przywoływany przez najblizsze 200 lat przed każdym waznym meczem reprezentacji,tak jak ten z Wembley. Tak sie chyba przestraszyli,zę znowu moga z nami tam zremisować,że aż postanowili zburzyc stadion...tchórze. Na cześc tego meczu budżet państwa powinien przewidzieć specjana pamiątkę na ten cel, coś ,co Polacy zapamiętają-może pizza włoska dla każdego? Już widze jak za 30 lat Janas będzie opowiadał jak to było przez łącze satelitarne,a wszystko to przed kolejnymi mistrzostwami świata.. Dudek będzie tak jak Tomaszewski ekspertem. Znowu będą teksty typu" On to źle zrobił,proszę popatrzeć- bramkarz ten powinien mieć 4 metry wzrostu,ale pił za mało mleka i nie urósł,nie oglądał reklam dureń jeden. Gdyby miał cztery metry,moze jeszcze cztery ręce to wtedy obroniłby piłkę.Ja bym obronił. A ten kretyn napastnik w poprzedniej akcji powinien przeniesc się w czasie i przestrzeni a nie zrobił tego,więc nie strzelił, ale wiadomo.No i ten tego w ogóle było źle". Będzie się tez spierał z innymi,ze jak zwykle bramkarz był najlepszy z drużyny, nawet jesli puscił 5 szmat....Ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: Polska - Włochy 3:1! IP: *.math.nd.edu 13.11.03, 04:19 No coz. Polscy pilkarze, jak i polscy siatkarze wygrywaja zawsze wtedy, kiedy nie ma to istotnego znaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldeczek Re: FORMA JAK U GRZESIA FILIPOWSKIEGO IP: 213.17.142.* 13.11.03, 05:31 Też był dobry.......ale na trningach. W oficjalnych zawodach palił się jak amatorek. Panowie kopacze i kibice: DO NAJBLIŻSZEGO ELIMINACYJNEGO MECZU - WTEDY POGADAMY. Odpowiedz Link Zgłoś