Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BTŻ POLONIA BYDGOSZCZ 2004.

IP: *.iweb.pl 13.11.03, 20:21
    Jest to temat do dziennikarzy "Gazety Wyborczej",ale też do was bydgoscy
    kibice speedwaya w mieście nad Brdą!Cały czas czekam na wieści z rozmów
    działczy Btż z zawodnikami,którzy mają startować w naszych barwach w
    nadchodzącym sezonie;a tu cisza!!Nigdzie nie ma informacji albo też wzmianki o
    planach sekcji żużlowej BTŻ-u.Czy coś w tej kwestii sie dzieje?Bo mnie(chyba
    nie tylko mnie)wydaje się,ze w naszym klunie cisza grobowa i początek
    koca(wielkiego)speddwaya w Bydgoszczy?!Działacze Sawarski,Matuszak,Tillinger
    co z wami?W innych klubach trwa ożywiony ruch-prowadzą dyskusję nad
    komtraktami a u was cisza?Dziennikarze postarajcie się informować na bieżąco
    co tam sie dzieje bo u was też dziwna cisza.W zeszłym roku pamiętam ile było
    wzmianek,informacji o planowanych ruchach w zespole a teraz liczy się tylko
    basket i Asta??Ja mam nadzieję,ze jeszcze dzis ewentualnie jutro będzie jakiś
    artykuł o planach Btż bo to smutne,ze panuje cisza i wszystko umiera a kibice
    zapominają o naszych mistrzach i naszej ukochanej dyscyplinie jaką z pewnoscią
    jest speedway.A wy forumowicze i czytelnicy wiecie coś o przymiarkach do
    nowych zawodników w Polonii?Jaką macie koncepcję skłądau na nadchodzący
    sezon?Mój jest następujacy:
    9. M.Loram 10. M.Robacki
    11. J.Gollob12. T.Chrzanowski
    13. T.Gollob
    14. R.Miśkowiak
    15. G.Czechowski
    Z tegoco wiem to rezerwy w postaci seniora pod numerem 16 bądz 8 nie ma,ale
    jeśli by był to proponuje J.Krzyżaniaka badz jeśli on sie bie zgodzi i
    odejdzie to w ostateczności M.Kowalika(moze się przebudzi)A wy jakie macie
    pomysły i..czekam też na plany naszych działaczy i konkrety napisane przez
    naszych bydgoskich dziennikarzy jakimi są M.Łopatto,W.Borakiewicz czy też
    J.Dąbrowski!!POzdro od wiernego kibola Polonii,ale też koszykarzy
    Asty-siatkarzy Chemika czy też siatkrek Pałacu tzn. GCB/GP Adriana Bydgoszcz
    i..dla piłarzy naszych regionalnych zespołów!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: BTŻ POLONIA BYDGOSZCZ 2004. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 23:28
        T. Chrzanowski? Przykro Cie rozczarowywać ale o niego miało ponoć bic sie pół
        Polski, a i tak wstępnie podpisał kontrakt w Gdańsku. Poza tym jest podobno
        wart 140 tys zł., które trzeba zapłacic Apatorowi(który chętniej wziąłby
        samego Chrzanosia). Nie sądzę żeby Polonia mogła w tym sezonie wytrzepać
        skądkolwiek taką nadwyżkę kasy, zwłaszcza że chyba maja obecnie znacznie
        bardziej przyziemne problemy- ta cisza wokół nich wydaje się znamienna. Pzdr.
      • Gość: JR Re: BTŻ POLONIA BYDGOSZCZ 2004. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 14:54
        Trochę cierpliwości. Działacze Sawarski i Tillinger nawet jeśli nie wygadują
        niepotrzebnych rzeczy w prasie, to z całą pewnością robią to co do nich należy.
        Od gadania to są kibice, a jak komu mało to i spikerzy na zawodach. Wystarczy,
        że jedna z gazet zapewnia sobie "poczytność" przeogromną odgrzewając stare
        kluchy w odcinkach. Ciekawe, kto pierwszy dostanie rozwolnienia od
        tego "wyszukanego" dania? Jedno jest pewne: niczego to bazgranie nie zmieni, a
        już napewno nie pomoże nowemu BTŻ stworzyć właściwej atmosfery wokół
        bydgoskiego żużla. No ale każdy jakoś zarabia na chlebek i masełko: jeden kopie
        rowy, inny zapełnia wierszówkę. Ukłony!
        • m0nk Re: BTŻ POLONIA BYDGOSZCZ 2004. 14.11.03, 17:54
          ja czekam bardziej na informacje o ewentualnych sponsorach bo od tego trzeba
          zaczac. Co do skladu to widzialbym taki jak w zeszlym sezonie. Mysle, ze
          krzyzaniak i kowalik maja cos do udowodnienia bydgoskim kibicom.
      • Gość: tygrysek Re: BTŻ POLONIA BYDGOSZCZ 2004. IP: 212.122.214.* 17.11.03, 09:31
        Coraz czesciej mowi sie o przyjsciu do Bydgoszczy Marka Cieslewicza, a moze i
        Roberta Miskowiaka. Moj sklad na 2004 jest nastepujacy:
        1. T.Gollob
        2. J.Krzyzaniak
        3. J.Gollob
        4. M.Robacki
        5. M.Loram
        6. R.Miskowiak
        7. M.Cieslewicz
        Pozdrawiam wszystkich kibicow zuzla
        • Gość: ed Re: BTŻ POLONIA BYDGOSZCZ 2004. IP: 62.244.143.* 18.11.03, 14:03
          też dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka