Gość: ja IP: 94.254.225.* 03.02.09, 16:33 Zacznijcie usuwać płuca lub nerki:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Czy Kubica znów musi schudnąć? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 03.02.09, 16:36 Idą w ślady skoczków narciarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drab Czy Kubica znów musi schudnąć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:38 Ricardo Ceccarelli - temu Panu już podziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theli Czy Kubica znów musi schudnąć? IP: 212.160.172.* 03.02.09, 16:46 "Podobno intensywnie odchudza się również Kimi Raikkonen i Rubens (...)" Rubensa odchudzaja??? koniec swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as F1 schodzi na psy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:50 sport kompromitacja. żąnua Odpowiedz Link Zgłoś
znam-sie Re: Czy Kubica znów musi schudnąć? 03.02.09, 16:50 ZŁEJ BALETNICY PRZESZKADZA RĄBEK U SPÓDNICY ROBERT KUBICA PO PRZEGRANYM WYSCIGU: -OPONY BYLY ZLE -BOLID SIE PSUL -KOLA BYLY OKRĄGLE (LATWIEJ SIE JEDZI NA KWADRATOWYCH) -SKRZYNIA BIEGOW SIE ZEPSULA SAMA A NIE ŻE JA JĄ ZEPSUŁEM -BOLID SIE PSUŁ -SŁOŃCE ŚWIECIŁO MI W OCZY (CHOCIAZ INNYM NIE) -ZABRAKLO BENZYNY -BYLO ŚLISKO I JAKO JEDYNY WPADLEM W POSLIZG BO UMIEM JEZDZIC W DESZCZU -ONI WSZYSCY SA PRZECIWKO MNIE MECZY MNIE TEN FACET, NIECH SOBIE NOS ZOOPERUJE I PRZESTANIE WYDZIWIAC, BO ŻADNYM MISTRZEM NIE JEST CHOCIAZ NAJWYRAZNIEJ ON TAK MYSLI (MOZE DLATEGO ZE W POLSCE ZROBILI Z NIEGO BOHATERA NARODOWEGO TYLKO DLATEGO ZE JEZDZI W FORMULE) Odpowiedz Link Zgłoś
znam-sie Re: Czy Kubica znów musi schudnąć? 03.02.09, 17:05 JA KUBICE WYPRZEDZILEM NA GOKARTACH, DWUKROTNIE.. DLA ZAINTERESOWANYCH MAM FILM NA VHS (BO ZNAJAC POLAKÓW TO ZA CHOLERE NIKT NIE UWIERZY ZE KTOS MOZE BYC LEPSZY OD ICH BÓSTWA) .. WTEDY JESZCZE NIE BYL TAKI SLAWNY FAKT FAKTEM ZE JESTEM STARSZY OD NIEGO NIE TYLKO WIEKIEM ALE I STAŻEM W JEŻDZENIU (BO JA ZA BAJTLA FIATEM PÓŁ POLSKI PRZEJECHALEM MAJAC U BOKU WUJKA KIEROWCE) ... CHLOPAK FAJNIE JEZDZIL ALE WIDOCZNIE ZROBIL DUZE POSTEPY ALE NIGDY BYM WTEDY NIE POWIEDZIAL ZE TEN CHLOPAK BEDZIE MISTRZEM ŚWIATA, W SUMIE KTO BY POMYSLAL ZE KTOS TAKI NAWET MOZE SIE DOSTAC DO FORMULY NIE ŻE JA MU ŹLE ŻYCZE ALE TO CO CZYTUJE CO ON OPOWIADA W GAZETACH PO PRZEGRANEJ TO MI UŚMIECH NIE SCHODZI ... CHŁOPAK NIE POTRAFI PRZEGRYWAĆ, ZOBACZYMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciniminis Re: Czy Kubica znów musi schudnąć? IP: *.kolornet.pl 03.02.09, 17:40 "znam-sie" - nie wydurniaj się. Ty wygrałeś z Kubicą dwa wyścigi na gokartach, a ja wdupczyłem Michalczewskiemu jak mieliśmy po 7 lat. I też wtedy nie przewidziałem, że zrobi karierę w boksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damon Hill ooo kolejny polaczek-nieudacznik ;) IP: 84.201.210.* 03.02.09, 17:48 > JA KUBICE WYPRZEDZILEM NA GOKARTACH, DWUKROTNIE.. (...) > NIE ŻE JA MU ŹLE ŻYCZE ALE TO CO CZYTUJE CO ON OPOWIADA W GAZETACH PO PRZEGRANEJ TO MI UŚMIECH NIE SCHODZI ... CHŁOPAK NIE POTRAFI PRZEGRYWAĆ, ZOBACZYMY hahahahah się uśmiałem ;) kolejny frustrat - "jeżdzę lepiej od Kubicy" - no to chłopie się nie dziwię, że cię szlag trafia jak objeżdżałeś bez trudu Roberta a on teraz jest w F1 a ty dalej tym maluchem jeździsz... widać jednak on lepiej wykorzystał swój talent, ciękżo pracował i osiągnął niebywały sukces - trafienie Polaka do F1 było przecież równie mało prawdopodobne jak np. wybór polaka na papieża ;) też zdarzyło się raz i pewnie długo nie powtórzy... a Ty biedaku powiedzmy miałeś tez talent i co? i nic z tym nie zrobiłeś a teraz z zawiści potrafisz tylko posty z capslockiem pisać ;) mały, żałosny człowieczku :D mi uśmiech nie schodzi z twarzy jak czytam takich "przegranych" jak ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy Kubica znów musi schudnąć? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 03.02.09, 17:17 Facet,ty masz wyraźny kompleks Kubicy. Odpowiedz Link Zgłoś
harbour5 Czy musi????? 03.02.09, 17:15 Są przecież równie pasjonujące wyścigi ciężarówek (truck-ów). Tam waga kierowcy nie ma znaczenia. Robert nie daj się zwariować. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: kosci obciac wstawis plastikowe, mozg wyssac 03.02.09, 17:49 jest tyle jeszcze sposobow na obnizke wagi. naukowcy powinni sie tym zajac rownie pilnie jak produkcja silnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damon Hill Re: kosci obciac wstawis plastikowe, mozg wyssac IP: 84.201.210.* 03.02.09, 17:57 Kubica żartował, że mogliby mu co najwyżej nogi do kolan obciąć... a ja myślę, że to nie taki głupi pomysł ;> Zanardi w końcu daje radę bez obu nóg, nawet bolid F1 mu przystosowali w tym celu i śmigał ;) więc zawsze jest jakaś rezerwa, ale myślę nawet będąc cięższym Robert sobie poradzi ;) a od 2010 roku FIA powinna pomysleć nad wyrównaniem szans - np. kazdy bolid powinien być dociążany tak (i to w miejscu mniej więcej fotela, żeby było po równo wszystkim - a nie, że balast sobie dowolnie mocują jak teraz) aby masa kierowcy wynosiła 90kg - czyli ważymy oddzielnie bolid i kierowcę i jak kierowca waży 65kg to dostaje 25kg balastu, jak waży 75kg to dostaje 15kg balastu tylko... i wtedy by masa kierowcy nie miała żadnego znaczenia i by nawet taki Mansell miał szanse w dzisiejszych czasach może (obecnie to by miał kłopot ;p) i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opa Johanna jaa... dobhry Polake to chuudy Polake IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.02.09, 19:34 :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Czy Kubica znów musi schudnąć? IP: *.chello.pl 03.02.09, 19:36 ktoś wie jakiej mocy silniki są w pojazdach F1? 500KM, więcej/mniej? więc nie wiem przy takiej mocy silnika jakie ma znaczenie, czy zawodnik waży 5 kg więcej, czy mniej???? Darmowy Katalog Stron Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Pewnie, że nie może 03.02.09, 21:16 Mój dobry ziomal jest menedżerem w BMW, więc mam info z pierwszej ręki. Robert nie może schudnąć, bo jest strasznie skąpy. Gdziekolwiek nie pojadą to Robert zawsze jada w fast-foodach albo u Chińczyka, bo tam najtaniej. Jak kupował mieszkanie w Monaco (straszna, najtańsza rudera po noworuskich) to też tak, żeby mieć blisko do Lidla. Podobno wszystko się zaczęło pod koniec zeszłego roku. Robert dostał od ojca kupony rabatowe do McDonaldsa (cała rodzina jest skąpa bo z Krakowa) i zaczął się tam stołować. Teraz nie ma szans zejść z wagą, zresztą nie za bardzo by chyba chciał, bo w miesiącu ma średnio 6-7 jakichś oficjalek dla sponsorów, a Robertowi żal na nowy garnitur i cały czas chodzi albo w studniówkowym (był na studniówce siostry ciotecznej) albo z wesela (wesele siostry ciotecznej). Oba kupił w hali KDT jak był w Warszawie. Chłam straszny, ale jak to centuś nie chce kupić nowego, dopóki te się nie wytarły do końca. Odkąd schudł 3 kilogramy garnitury leżą jeszcze gorzej i nie wiadomo co by było, gdyby dalej zszedł z wagą, dlatego udaje chorego i nie chce się odchudzić. Najlepsze, że jak mu szefostwo kupiło na nowy rok fajny garniak od Hugo Bossa, to Robert zaraz zadzwonił do Hajty i mu go opchnął, bo Tomek prowadzi taki komis dla sportowców i można u niego tanio sprzedać drogo kupić różne takie rzeczy: firmowe ręczniki, garniaki, papierosy. Ostatnio Robert chciał tam opchnąć mydło w płynie, co to je z całego biurowca BMW do wiaderka zlał, a na ten szajs to nawet Hajto nie poszedł. Tak więc nie ma co liczyć na to że się Kubica odchudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zatrudnijcie modelki IP: *.chello.pl 03.02.09, 23:23 Modelki mają do perfekcji opanowane głodzenie się. Ewentualnie niech Kubicy jakaś supermodelka udziela korepetycji z wymiotowania po posiłku. Niech się nauczy anoreksji. Dzięki za komentarz, uzman :) uśmiałem się niesamowicie Odpowiedz Link Zgłoś
yez.hodowca Czy Kubica znów musi schudnąć? 03.02.09, 23:13 A mnie zastanawia co innego: im większa masa, tym więcej energii kinetycznej do odzyskania, więc w czym problem? Czytałem zasadę działania KERS i jakoś umknął mi ten niuans. Czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć DLACZEGO większa masa jest tu wadą, a nie zaletą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonym Re: Czy Kubica znów musi schudnąć? IP: *.chello.pl 10.02.09, 14:43 A to nie jest przypadkiem dlatego, ze im mniej wazy kierowca tym wieksze pole do popisu maja z rozmieszczaniem balastu w bolidzie zeby zapewnic dobry rozklad mas na osie? Bo Kubicy rozmiescic jak chca nie moga:) Odpowiedz Link Zgłoś