Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mam problem - do wszystkich

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 18:12
    Witam wszystkich! Mam taki problem, poszukuję fotek lub negatywów z zadym:
    Ursus-Arka, LegiaII-Arka, KKS Kalisz-Arka, Flota-Arka, Hutnik-Lech. Szukam
    także programów i biletów z meczów: Lech-OM, Lech-Aberdeen, Lech-Panathinaikos,
    Lech-IFK Geteborg.Czy ktoś z Was może mi pomóc?? barszop@wp.pl Pozdro
    Obserwuj wątek
      • Gość: pluto Re: mam problem - do wszystkich IP: *.wsb.poznan.pl 23.01.02, 18:38
        bilet z ifk geteborg moge ci zeskanować ! nie ma problemu bo sam zbieram a
        jezeli chodzi o fotki to spróbój na www.arka.soccer.com.pl tam znajdziesz takze
        filmiki z tego co pamietam to chyba ursus-arka i cos jeszcze. wiem ze były tez
        pliki mp3 z nagrana audycja radiową
        pozdro
      • Gość: Daras Re: mam problem - do wszystkich IP: 192.168.2.* 23.01.02, 22:39
        Zdjecia z dymu Lech-Hutnik mozesz znalezc na stronie www.chuligani.prv.pl
        • Gość: MorŚwin Bandyci IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 01:00
          Takie posty powinno się wyrzucać z forum. Nie wolno gloryfikować przemocy i
          bandytyzmu oraz zwykłej głupoty gówniarza, który szuka zdjęć bo zadymy jemu
          imponują. Na zakończenie : często zazdroszczę policjantom z prewencji, którzy
          mogą bić idiotów mieniących się chuliganami. Mam nadzieję, że w nadchodzącym
          sezonie wasze tyłki wielokrotnie odczują siłę policyjnej pałki.
          • misza01 Re: Bandyci 24.01.02, 07:57
            a może byś jeszcze chciał , debilu, filmik z zasztyletowania kibica Śledzi
            prze Cracovię? Bierze cię to? Popieram usunięcie tego gówna z forum
            • Gość: Feelgood Re: Bandyci IP: 195.216.121.* 24.01.02, 16:25
              Solidnie przeginacie nazywając gościa, którego nie znacie (ja też go nie znam)
              debilem, gówniarzem i sugerując, że jest bandytą na podstawie pytania o linki
              do zbioru zdjęć z zadym. Co za gorliwość no no... Oglądaczy nagich panienek
              piętnujecie równie pochopnie?
              I ta chęć cenzury - widzicie siebie w roli strażników poprawności? Może jeszcze
              karać za zamiar: taką "dialektyką" dałoby mu się udowodnić chęć palenia
              stadionów... To też już kiedyś było...
              Skąd w Was taki nagły wybuch nietoleracji?
              Czasami lepiej się zastanowić przed napisaniem: niczym nie różnicie się teraz
              od chłopaków z www.kibice.pl, no może poziomem inwektyw... (a rozumiem, że
              czuliście się od nich "lepsi")
              Odrobinę mniej emocji życzę
              nARKA
              • Gość: salog Re: Bandyci IP: 195.216.103.* 24.01.02, 16:49
                Feelgood, piszesz rozsądnie choc nie masz reacji;-)

Wszyscy ludzie (w naszej strefie kulturowej) wyznają pewien uniwesralny zbiór
                zasad. To jest podstawa istnienia całej cywilizacji. W tym zbiorze zasad nie
                mieści się bicie innych ludzi (morodwanie chyba też) z powodu kibicowania innej
                drużynie. Tak samo jak gwałcenie kobiet, palenie komuś domów, czy porywanie
                dzieci.
                Nie wiem czy nasz kolega barszop jest bandytą, ale kolekcjonowanie zdjęć z
                bijatyk (kto do cholery w ogóle to dokumentuje?) niejest dobrym świadectwem.
                Nie wiem czy masz dzieci (ja tak) zastanów się więc, czy chciałbyś aby Twoje
                dziecko kolekcjonowało takie fotki?
                Ponieważ ładnie cytujesz (piękny post dla tego kogutka z Warszawy) to zacytuję
                Ci piosenkę pewnego angielskiego zespołu (jak ja nie lubię brit-popu): "Jeżeli
                tolerujesz To, to Twoje dziecko będzie nasępne".
                • Gość: Feelgood Re: Bandyci IP: 195.216.121.* 24.01.02, 17:20
                  Całkowicie zgadzam się z Tobą, co do powinności przestrzegania reguł
                  cywilizacyjnych w każdej przestrzeni działania. Tu pax i nie ma dyskusji.
                  Natomiast nie bardzo rozumiem tak nerwową (bardziej chodziło mi o Miszę01 i
                  MorSwina) reakcję na post kolegi, którego motywy są nam nieznane. Mógł chcieć
                  obejrzeć (nie pisał, że kolekcjonuje) zdjęcia zadym, żeby wiedzieć, czego ma
                  się wystrzegać (mało prawdopodobne, ale tego nie wiemy) Zresztą ludzie są
                  ciekawi oglądania o wiele gorszych rzeczy.
                  Tak zupełnie na marginesie: spektakle stadionowe różnią się od teatralnych tym,
                  że stanowią wentyl dla zupełnie innych emocji i dlatego (a także z wielu innych
                  powodów) pewne zjawiska na trybunach będą funkcjonować czy się to komuś podoba,
                  czy nie. Na stadionie spotykają się różne grupy kibiców: od przypadkowych
                  pikników do hools i razem tworzymy atmosferę meczu - jesteśmy skazani na
                  współistnienie.
                  PS: Nie chciałbym, żeby (w przyszłości) moje dziecko zbierało zdjęcia z zadym
                  po to, aby nakręcać w sobie agresję. Nie jestem i nie byłem [pewnie też nie
                  będę ;)] hool i chciałbym, żeby bezwzględną przewagę na stadionie mieli ultras.
                  Barszop pisał, że zadymy na Lechu się skończyły i miał rację. Życzę nam, aby
                  nie wróciły i pozdrawiam
                  nARKA
                  • Gość: ky-mani Re: Bandyci IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 18:20
                    prosba do miszy i innych - musicie sie wypowiadac we wszystkich postach ? jak
                    ta prosba barszopa sie do was nie odnosi to zostawcie ja bez odpowiedzi..
                    czemu krytykujecie goscia za to ze szuka zdjec ? wolny kraj, wolne forum, wolny
                    internet... a to wyzywanie to juz przegiecie.....troche kultury panowie
                    • Gość: canemuto morswin... IP: *.icpnet.pl 24.01.02, 20:35
                      nie bede dotykal teamtu fotek bo nie wiem o co dokladnie chodzi. mam jedynie
                      jedna uwage - morswin: powiedz mi zastanowiles sie, zanim napisales o tych
                      sadystach z oddzialow prewencji??? wiem, ze nie - moze bylo warto... mialem
                      okazje widziec te tchorzliwe (w wiekszosci) swinie z bliska, ich agresywne
                      zaczepki i bezmyslna nienawisc. wiesz co rozni ich od hoolsow, tak na pierwszy
                      rzut oka? kolory klubowe... wierz mi, ci podstarzali komandosi nie kwapia sie
                      do walki z kims naprawde groznym - latwiej zgnoic kogos spokojnego i
                      niegroznego. i nie jest ich celem zachowanie porzadku na stadionie - to niejako
                      cel drugorzedny realizowany przy okazji "dania glownego".
                      tak wiec na przyszlosc zastanow sie, zanim zyczyc bedziesz komus spotkania z
                      wymiarem (nie)sprawiedliwosci. nie jestem sympatykiem hoolsow, ale nie mam
                      zamiaru traktowac ich jak zwierzat - a ty to wlasnie robisz. ogien ogniem? na
                      ra.
      • Gość: MorŚwin do canemuto IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 18:11
        Chodzę na piłkę od 18 lat i jakoś nigdy nie zostałem zaatakowany przez policję
        ( a wcześniej milicję ). Obserwując ich pracę uważam iż dobrze wykonują swoje
        obowiązki, reagując ostro i zdecydowanie na przejawy chuligaństwa na stadionach
        i wokół nich. Jesli Ciebie spotkało coś złego ze strony policji to znaczy, że
        na to zasłużyłeś.
        O ile policja mnie nigdy nie atakowała, to kilkukrotnie, kibice Lecha próbowali
        dokonać na mnie rozboju, czy to pod stadionem, czy na osiedlu na którym
        mieszkam. Osobnicy, którzy ( niedudolnie, he, he ) starali się pobić i zabrać
        mi pieniądze, mają o policji zdanie podobne do Twojego. Czyżby były między Wami
        jakieś podobieństwa ?
        Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka