Gość: sołtys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 18:06 Jeszcze tylko złoty na 30 i bedę w pełni usatysfakcjonowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d.. IP: 213.227.111.* 21.02.09, 18:19 Gratulacje :)) Jesteś Justynko wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve co to za wyraz serwismeni IP: *.isp.broadviewnet.net 21.02.09, 18:24 idiotyzm polskich mediow jest nieograniczony wstawki i tlumaczenia z angielskiego sa tak kalekie i bezmyslne jak ich autorzy, dzis prawdziwych dziennikarzy juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trav Re: co to za wyraz serwismeni IP: *.kpiwp.3s.pl 21.02.09, 20:50 a ty o czym piszesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: co to za wyraz serwismeni IP: *.cc.strath.ac.uk 21.02.09, 22:48 Ej czepiaczu to jest wywiad. Ona tak powiedziala. Dziennikarz mial to zmienic? Niby na co: pracownik obslugujacy i naprawiajacy sprzet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H20 Re: co to za wyraz serwismeni - Steve???? IP: *.dsl.bell.ca 21.02.09, 23:07 Co to za imie Steve??? Dzis prawdziwych polskich imion juz nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakol Pani Justyno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 18:29 jest Pani wyjątkową sportsmenką i życzę dużo zdrowia.Dziękuję za emocje które towarzyszą Pani występom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Brawo Pani Justyno!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 19:16 Najserdeczniejsze gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzainie Królowo Nart dziękujemy! IP: *.toya.net.pl 21.02.09, 19:33 Sto Lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniśka Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d.. IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 19:48 Prawdziwa sportsmenka. Wielkie dzięki i gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-alpejczyk Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d... IP: *.chello.pl 21.02.09, 20:01 Gratulacje Justyna. Jestes fajna, naturalna dziewczyna i fenomenalny sportowiec!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dy Re: Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener IP: *.chello.pl 21.02.09, 21:58 prawda o pzn i jej stosunku do kowalczyk: www.kronikasportu.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=40 Odpowiedz Link Zgłoś
1slaf Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d.. 21.02.09, 22:34 Opieprzaj, becz i zwyciężaj! GRATULACJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Super Justyna ! IP: 82.160.25.* 21.02.09, 23:28 Fantastyczna dziewczyna - jako człowiek i jako sportowiec ! Tyle pasji, tyle samozaparcia, tyle włożonej pracy - i taki sportowy poziom... to budzi mój szacunek i podziw. Jak i to, że jako człowiek pozostała normalną, elokwentną i dowcipną dziewczyną, która na dodatek potrafi ładnie mówić - jest to naprawdę rzadkość w polskim światku sportowym. Po przeczytaniu jej sportowej biografii (www.kronikasportu.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=40) pozostaje żal, że PZN-em kieruje człowiek monotematyczny, a polskie media również poza skokami narciarskimi i ew. biatlonem niewiele więcej obchodzi. Serdecznie życzę Justynie Kowalczyk jeszcze wielu, wielu sukcesów sportowych, a w ślad za tym uznania i docenienia jej osiągnięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 23:32 Rzadko miewam "kluchę" w gardle ale patrząc na taką sportsmenkę nie wytrzymałem. Brawo pani Justyno jeszcze nie raz pani da mi tyle wzruszeń, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 00:05 CZAPKI Z GŁÓW ! JESTEŚ ŚWIETNA ! PROSIMY O JESZCZE NA 30 ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.09, 01:37 i o to chodzi, Kochana w koncu nie co rok zostaje sie mistrzem (ynia) swiata powodzenia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2lazy2die Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d.. IP: *.aster.pl 22.02.09, 01:58 Pani Justyno, Śledzę Pani karierę od 4 lat. Wierzyłem, a dziś po prostu się poryczałem. Jest Pani w wieku mojego syna. Pani ma złoty medal, moj syn dziś obronił pracę mgr z filozofii. Ryczałem podwójnie... Czekamy na 30 km. Ale już wyluzowani...brawo, gratulacje, i trenerowi hołd składamy. Poryczane Filozofy :) Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d... 22.02.09, 05:13 Justysiu jesteś genialnie zdolna i ambitna.Tak trzymaj - a będziesz najlepszą na świecie.Na dodatek jesteś piekielnie zgrabna i piękna.Jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niusiek Duzo tu pięknych wpisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 08:11 Z dwa , może trzy znowu idiotyczne, ale statystyka się zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.09, 08:37 Gdyby serwisantkami nart były kobiety, trzeba by napisać : serwisłomeny dostały opieprz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Miłobądz. Pom Kowalczyk: Nasza znakomita narciarka. IP: 94.254.185.* 22.02.09, 08:49 To było do przewidzenia.Prawo Pani Justynko! Radości nie ma końca i długo jeszcze będzie tkwiła w naszych sercach! Odpowiedz Link Zgłoś
bakoy Mamy królową śniegu! 22.02.09, 10:02 Justyna wyglądasz cudownie w tej bajce.Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 11:58 Ale jak przyjdzie do plebiscytu na najlepszego sportowca Polski to znów wygra szoferzyna, która zajmie 5 czy 6 miejsce w F1. Tu nie docenia się mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polusia Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d... IP: *.cnow.pl 22.02.09, 11:59 gratulacje dla Pani Kowalczyk :) osobiscie nie widziałam biegu ale potem obejrzałam skróty w sporcie i żałuję że mnie przy tym "na żywo" nie było :) brawo!!!! kibice są z Pani dumni :) dziekujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Kowalczyk: Serwismeni dostali opieprz, trener d.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 12:26 justynko chyba się tobie oświadcze za to co wczoraj uczyniłaś za twoje zwycięstwo buki płacili 6zł do tego dołożyłem lyon za 2zł i real madryt handikap za 1,95zł walnełem kuponik za 100zł i lece po wypłate 2106zł chyba się dziś upije z radości s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś