Gość: snoop IP: *.torun.mm.pl 19.11.03, 09:32 Nie poznali sie na szczeniaku , daja mu kasy to bedzie juz w ogole po nim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sędzia dred On ma 17 lat IP: *.exide.pl 19.11.03, 10:22 Nie ma dokumentów potwierdzających jego wiek. Że on ma 14 lat to twierdzi jego matka. Są podejrzenia że ma ok. 17 lat. Nie ma się czym rajcować. Ale gazety o czymś muszą pisać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skript Re: 14-letni zawodowiec w MLS IP: 62.233.169.* 19.11.03, 10:30 baseballowej jezeli juz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom Re: 14-letni zawodowiec w MLS IP: *.k.mcnet.pl 19.11.03, 11:22 Gość portalu: skript napisał(a): > baseballowej jezeli juz... MLS = Major League Soccer chyba nie bardzo to baseball. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-MLS 14-letni zawodowiec w MLS IP: *.vonage.net 19.11.03, 15:34 Mieszkam w Stanach, interesuje sie tutejsza pilka mlodziezowa ale mam marne zdanie na temat MLS. O Freddy jest glosno w srodowisku od co najmniej 3-ech lat jako nadzieji na pierwszego swiatowej klasy pilkarza rodem z USA. Najgorsze co moglo sie przydarzyc to wpuscic go do MLS!!!! Juz teraz ten chlopak jest eksploatowany ponad jego sily (gra z 17-o i 19-o latkami w reprezentacji) a w recenzjach z prawie kazdego takiego meczu dowiedziec sie mozna ze jest na celowniku wielu starszych przeciwnikow. Ciekawy jestem czy przezyje wsrod choloty i "niesprawdzonych" lokalnych talentow ktorzy sa kilkanascie lat starsi. Moja opinia to to ze ktos mu nogi polamie albo pozrywa wiazadla w przeciagu pierwszych 2-uch lat. I na tym skonczy sie Freda "American Dream". Dali by chlopakowi "pobawic" sie w pilka jeszcze kilka lat a przy okazji mialby jako taka wczesna mlodosc. Czolem. Czolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLS Re: 14-letni zawodowiec w MLS IP: *.proxy.aol.com 19.11.03, 15:45 Gość portalu: anty-MLS napisał(a): > Mieszkam w Stanach, interesuje sie tutejsza pilka mlodziezowa > ale mam marne zdanie na temat MLS. O Freddy jest glosno w srodowisku > od co najmniej 3-ech lat jako nadzieji na pierwszego swiatowej > klasy pilkarza rodem z USA. Najgorsze co moglo sie przydarzyc to > wpuscic go do MLS!!!! Juz teraz ten chlopak jest eksploatowany > ponad jego sily (gra z 17-o i 19-o latkami w reprezentacji) > a w recenzjach z prawie kazdego takiego meczu dowiedziec sie > mozna ze jest na celowniku wielu starszych przeciwnikow. > Ciekawy jestem czy przezyje wsrod choloty i "niesprawdzonych" > lokalnych talentow ktorzy sa kilkanascie lat starsi. Moja opinia > to to ze ktos mu nogi polamie albo pozrywa wiazadla w przeciagu > pierwszych 2-uch lat. I na tym skonczy sie Freda "American Dream". > > Dali by chlopakowi "pobawic" sie w pilka jeszcze kilka lat a przy > okazji mialby jako taka wczesna mlodosc. > > > Czolem. > > Czolem Koleszko i gdzie taki baran jak ty urodzil sie oczywiscie ze w Polsce,bo gdzie indziej jak piszesz takie neidorzecznosci widze ze wogole nie znasz sie na pilce anu w USA na lidze MLS ani w Polsce napolskiej lidze czy na innej w Ameryce pld. lub w Europie.Moja rada jest nie pisz wiecej i oszczec sobie pary oraz nie mecz swoich czytelnikow tm stekiem bezmyslnych bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc FREDDY ADU w Major League Soccer( MLS) IP: *.proxy.aol.com 19.11.03, 15:39 Gość portalu: snoop napisał(a): > Nie poznali sie na szczeniaku , daja mu kasy to bedzie juz w > ogole po nim Poznali sie na chlopaku bo swiat zna tego dzieciaka juz od 1,5 roku a jak podpisali z nim kontrakt to znaczy ze sie poznali na 14 latku.To ogromny talent. Odpowiedz Link Zgłoś
giant Adu moze zrobic kariere 19.11.03, 19:16 Ma dopier 14 lat i MLS jest w sam raz, Donovan wyjechal jak mial 16 lat do Leverkusen i...dopiero zobaczylismy jego talen jak wrocil do MLS 2 czy 3 lata pozniej. Ciekawe tylko w jakim klubie zagra Adu, jak trafi na dobrego trenera to swiat moze szybko sie przekonac ze rosnie nam amerykanski Pele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik FREDDY ADU bedzie gral w MLS w DC UNITED IP: *.proxy.aol.com 19.11.03, 21:03 przeciez wiadomo juz ze zagra w MLS w klubie DC UNITED z Waszyngtonu.Adu mieszak w poblizu tego miasta i taki warunek postawila matka bo chce syna 14 latka miec w domu.Zobacz sobie zdjecia na Yahoo.com tak Adu pokazuje koszulke taka czarna DC United i ma szalik z barwami DC United. Odpowiedz Link Zgłoś