Gość: JAro IP: 195.93.211.* 24.02.09, 17:02 Adam Mistrz! Forever! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guru133 Pismaki, dajcie już spokó Małyszowi!!!!! 24.02.09, 17:06 Adam olej to towarzystwo i wracaj do Wisły. Ty już swoje zrobiłeś i chwała Ci za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Daj spokój pismakom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 17:12 Pismaki są od tego żeby pismaczyć, z tego żyja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ln Re: Daj spokój pismakom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 23:11 A jeden piłkasz na tryningu stszelił bramke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Pismaki, dajcie już spokó Małyszowi!!!!! IP: *.nap.wideopenwest.com 24.02.09, 19:09 W pelni sie zgadzam. Przez tyle lat przezylismy tyle radosci z powodu Adama. I czy chcemy czy nie, i mimo calego szacunku do nastepcow, i oni duzo zawdzieczaja Adamowi. Czas przejac paleczke i byc lepszym od mistrza. Tylko byc lepszym to nie oznacza zajac czwarte miejsce. Do osiagniec Adama tym naszym mlodym mistrzom jeszce daleko. Jeszce nic praktycznie nie osiagneli. A Adamowi dajmy jeszce raz sprobowac startu na Olimpiadzie i cieszmy sie ze tam bedzie. Zloty, srebrny, czy...27-my. Nie ma znaczenia. Panie Adamie dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
konstanty52 Re: Pismaki, dajcie już spokó Małyszowi!!!!! 25.02.09, 09:15 Masz rację, Przemo. Ale do tych durnych dziennikarzy z takim tekstem nie trafisz - oni żyją z "medialnej krwi", a teraz sensacją jest słaba forma naszego największego w dziejach skoczka, więc sobie gó**niarze używają. Niech nie będzie zapomniany dziennikarski niedoróbek nazwiskiem Fąfara (z "Rzepy"), który mniej więcej miesiąc temu napisał o Małyszu "dekarz z Wisły". Kopnąłbym go w d**pę, ale mam czyste buty. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Polacy w drugiej dziesiątce 24.02.09, 17:18 Mgła w Libercu jest prawie zawsze. Ile razy tam jeździlam, odwoływana była druga seria skoków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molla Gazeto, zostaw Małysza w spokoju IP: *.centertel.pl 24.02.09, 17:44 Mam wrażenie, że dziennikarze GW mają niesamowitą radochę za każdym razem, kiedy Małysz słabiej skacze. Ale dlaczego? Czy któryś z Panów Redaktorów może wytłumaczyć? Ja się cieszę z dobrej formy Stocha (brawa za czwarte miejsce!), ale nie przekreślam Małysza, który tyle razy wygrywał. A GW ze złośliwą satysfakcją go punktuje. Smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń MŚ: Małysz na treningu gorzej od Stocha i Huli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 18:41 No i co ten nielot jeszcze tam robi?Kto za to płaci?Pazerny typ!!!!!Wracaj koleś do dekarstwa!SZYBKO i wstydu nie rób. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: MŚ: Małysz na treningu gorzej od Stocha i Hul 24.02.09, 18:45 Gość portalu: uczeń napisał(a): > No i co ten nielot jeszcze tam robi?Kto za to płaci?Pazerny typ!!!!!Wracaj > koleś do dekarstwa!SZYBKO i wstydu nie rób. Dobrze powiedziane.trzeba wiedzieć,kiedy z godnością odejść,trzeba mieć do tego jaja.Nielot jeszcze musi się nachapać,a że robi obciach,to go ch... obchodzi.Co za miernota bez twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molla Re: MŚ: Małysz na treningu gorzej od Stocha i Hul IP: *.centertel.pl 24.02.09, 18:53 Mam nadzieję, że to nie są wypowiedzi redaktorów GW, których tu prosiłam o głos:) A tak poważnie to żenujące trolle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.ludwik02 MŚ: Małysz na treningu gorzej od Stocha i Huli IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.02.09, 19:30 >>>Z Polaków najlepiej wypadł Adam Małysz - 124,5 m. Kamil Stoch uzyskał 123,0 m, Łukasz Rutkowski - 116,0 m, Rafał Śliż - 118,5 m, Stefan Hula - 113,0 m i Maciej Kot - 104,0 m.<<< Jakoś ta informacja z nagłówka nie jest zgodna z faktami podanymi w artykule, vide wyżej! Kiepska forma - jak zwykle tych pożal się Boże reporterów! Małysz nie tylko w 3. treningu lepszy był od Steca, ale i bardzo, bardzo od Huli, jak to na treningu! W konkursie będzie inaczej, oby ciekawie dla Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 wy polacy z małysza już nic nie wyciśniecie 24.02.09, 19:34 lepiej go gdzieś schowajcie i płaćcie mu za nic, przynajmniej nie będzie wstydu. każda przyzwoita laska wie, że liczą się tylko zwycięzcy. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 My Polacy jesteśmy z Małysza dumni a widać ty 25.02.09, 00:30 łachudro nie masz z czego być dumnym, zazdrościsz nam i piszesz takie pierdoły.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejjj tajner! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 19:44 skopie ci za to doope! Specjalnie w tym celu pojadę do goleszowa, gnojku, oczekuj mnie tam u siebie, wąsata doopo. jak cie nie spotkam to nakopie do doopy twemu synalkowi tominiesławowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Silniczek dla Małysza! IP: *.ists.pl 24.02.09, 19:45 Trzeba kupić dla Małysza treningowy silniczek, który wymusi szybką jazdę na nartach. Małysz po prostu za wolno jeździ na nartach. A dlaczego? ZE STRACHU!!! Są dwa wyjścia: 1)założyć mu na plecach silniczek wymuszający szybszą jazdę dla przełamania strachu, 2) trening zjazdowy w którym będzie jechał ponad 200 na godzinę. Jeżeli Małysz nauczy się bez strachu jeździć szybciej, to będzie mógł wygrywać. Obecnie podjeżdża na próg z 3-5km/h mniejszą prędkością niż szeroka czołówka, jakim cudem ma daleko skakać????? Ten facet po prostu nie umie szybko jeździć na nartach!!! OTO I ROZWIĄZANIE ZAGADKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Silniczek dla Małysza! IP: 80.50.13.* 24.02.09, 21:25 synku, jak już dorosniesz, to sobie na dvd skoki pana Adama poogladasz. i bedziesz nam zazdrościł, że my mielismy chwile radości, jak Ty w pieluchomajtakch chodziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bil Re: Silniczek dla Małysza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 21:25 Popieram Adam poprostu sie boi podkreslam to ludzka rzecz wcale mu sie sie nie dziwie ,a wszyscy ,ktorzy pruboja Go obrazac to kmioty ,Adamowi potrzebna jest pomoc i poszybuje jak orzel jak sie zdecyduje to poradze wprawdzie w tym sezonie to chyba juz za pozno bo to nie czrodziejska rozdzka ale sposob babciny ale skuteczny ale jak Adam potrzebuje to podpowiem chetnie bordzo mi Go szkoda wyobrazam sobie co moze przezywac ! Odpowiedz Link Zgłoś
konstanty52 Re: Silniczek dla Małysza! 25.02.09, 09:22 Ty rzeczywiście jesteś taki głupi czy tylko dla jaj to piszesz? A może dostrzegłeś, kaprawe sokole oczko, w którym miejscu Małysz najsilniej hamuje, rękami się śniegu czepia i woła "mamo, ja nie chcę! mamo, ja spadam!" Nie przykładaj własnej miary do człowieka, o którym możesz mówić tylko po zdjęciu czapki. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 [...] 25.02.09, 05:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palantino MŚ: Małysz na treningu gorzej od Stocha i Huli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 08:12 Szkoda Małysza. On wciąż nie może się pogodzić, że jest też człowie- kiem i przychodzi na wszystko koniec. Miał przecież swoje wielkie triumfy, był najlepszy, rozsławiał nasz kraj na świecie. Ale niestety widać, że to już koniec. Dobrze, że ma wspaniałych następców w oso- bach Stocha, Huli, Slisza, Murańki i innych. Teraz oni muszą pokazać co potrafią, a widać, że już potrafią coraz więcej. Nawet pokonują Małysza. Tak trzymać. Trzeba im dać dobrego trenera i będziemy znowu dumni z polskich skoczków. Małysz powinien pomału zwinąć manele i najwyżej dla zdrowia, dla satysfakcji sobie od czasu do czasu podsko- czyć na jakimś pagórku. Jednak należą się mu słowa wielkiego uznania za to co zrobił kiedyś. Teraz czas na rodzinę, leczenie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. MŚ: Małysz na treningu gorzej od Stocha i Huli IP: *.chello.pl 25.02.09, 08:29 Z artykułu: "...Kim Rene Evensen..." A nie Johan Remen przypadkiem...? Odpowiedz Link Zgłoś
anvacor Re: MŚ: Małysz na treningu gorzej od Stocha i Hul 25.02.09, 09:43 Przecież Małysz nie może wygrywać do swojej sportowej emerytury. Co miał zrobić, to zrobił i chwała mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aras Polacy w drugiej dziesiątce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:49 Rany jak czytam te wasze opinie to mnie krew zalewa. Jezeli ktos nie wygrywa to powinien skonczyc ze skakaniem? Co komu przeszkadza, ze Malysz robi to co lubi? Idac ta droga, reprezentacja polski w nozna tez powinna przestac grac. Jak sie na ich patrzy to pusty smiech ogarnia czlowieka a kibice i tak wierza w cud, ktorego nigdy nie bylismy blisko. Z tego co piszecie to tylko pierwsza 3 w rankingu powinna skakac, reszta powinna zakonczyc kariere bo skoro przegrywaja to po co to robia? Dajcie czlowiekowi robic to co sprawia mu przyjemnosc, nikt nie kaze wam tego ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś