Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ZARZECZNY TO KANALIA

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 12:41
    nie rozumiem jak c+ może zapraszać do studia tą kanalię zarzecznego, przecież
    ta ciota chce każdemu dokopać. 100% wredoty
    Obserwuj wątek
      • Gość: miki Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: 10.10.120.* / *.stoen.waw.pl 06.08.01, 13:12
        tym razem to ja cie popieram.
        zastanawiam sie tylko dlaczego swietni Smokowski i Twarowski, musz podpierac
        sie takim kretem.
        w ten sposob C+, (dzial sportowy) niszczy swoj wizerunek, na ktory pracowali
        tyle lat.
        czy nikt we wladzach spolki tego nie widzi?
        pzdr
        • Gość: robo Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.inetia.pl 06.08.01, 13:30
          zarzeczny to wszystko wie najlepiej. co się czepiacie. zadzwońcie to może wam
          też poda jakie będą wyniki w najbliższej kolejce.

Pozdr.
      • wasia Ja tam Zarzecznego lubię... 06.08.01, 17:08
        Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> nie rozumiem jak c+ może zapraszać do studia tą kanalię zarzecznego, przecież
        > ta ciota chce każdemu dokopać. 100% wredoty

Zarzeczny komentuje przede wszystkim polską ligę, a tu jego maksymalnie wredny
        komentarz jest jak najbardziej na miejscu. Trudno by przecież było profesjonalnie
        traktować coś tak nieprofesjonalnego jak polska ekstraklasa.

pzdr, wasia

• Gość: czarek Re: Ja tam Zarzecznego lubię... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 20:08
          Zarzeczny jest wredny? przesada, ma dosc ostry dowcip i nic wiecej, nikt z
          komentatorow nie zna tak dobrze naszej kopanej od podszewki jak Zarzeczny.
          Lubie Zarzecznego i basta.
          • pc Re: Ja tam Zarzecznego lubię... 08.08.01, 12:50
            możesz sobie lubić, zaczekaj aż Odra wejdzie do pierwszej ligi.
      • Gość: TomekR Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.pbks.pl 07.08.01, 11:26
        Jak ktoś mądry powiedział: najłatwiej to się przypierdolić!
        Zarzeczny jest złośliwy i każdemu wetknie szpilę, ale to jest przecież
        dziennikarz - on pokazuje, że w naszej piłce prawie wszystko jest chore. Gdyby
        był miły i nikogo nie ruszał ty byś się czepiał czemu taki wazeliniarz!
        • Gość: kajo95 Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 12:43
          tu nie chodzi o to, czy wytykać błędy i gafy piłkarzom czy nie.
          chodzi o to w jaki sposób to się robi.
          komentarz zarzecznego dot. interwencji młodego bębna w meczu z zagłębiem ("tata
          bęben wstydzi się że urodził mu się syn a nie córka" jest po prostu nie na
          miejscu i jednoznacznie dyskwalifikuje zarzecznego jako obiektywnego
          komentatora.
          • Gość: fuzzy Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 13:53
            Być może Zarzeczny czasami w bardzo ostry sposób zakpi sobie z kogoś, ale
            wyobrażcie sobie zamiast Pawła w LIGA + tak znakomitego komentatora jakim może
            poszczycić się magazyn TVP 2 "GOL".Chodzi oczywiście
            o ........Dziekanowskiego.Zarzeczny potrafi wzbudzić kontrowersje, ale przecież
            to dodaje tylko uroku temu programowi, a poza tym gdyby nie Iwan i Zarzeczny
            nie mielibyście o czym pisać na forum.A to przecież dyżurne tematy.
            • Gość: kajo95 Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 14:03
              fuzzy nie rozumiesz istoty problemu.
              powtarzam: zarzecznego dyskwalifikuje chamski poziom wypowiadania się.
              ludzi można krytykować ale nie wolno ich obrażać, a zarzeczny robi to cały czas.
              • Gość: greg Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.members.com.pl 07.08.01, 14:16
                Zarzeczny jest bezbłędny w swoich ocenach - co poniedziałek czytam PS i zasmiewam się do rozpuku
                jak dowala wszystkim tym którzy na to zasługują ! ! co do Dziekana - niech ktos policzy ile razu w
                GOLU mówi "ja myslę" ? panie Darku ! - myslenie proszę zostawić swiatu nauki !
                pozdr.
                • Gość: kajo95 Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 14:19
                  w takim razie komu dowalił wczoraj i co w tym było takiego śmiesznego?
                  • Gość: greg Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.members.com.pl 07.08.01, 14:22

> w takim razie komu dowalił wczoraj i co w tym było takiego śmiesznego?

przeczytaj sobie - ale może nie masz poczucia humoru ?
                    • Gość: kajo95 Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 14:25
                      czytałem i mam poczucie humoru ale tam nic śmiesznego nie było.
                      zarzeczny ze swoim poczuciem humoru jest tak samo do dupy jak drozda w "śmiechu
                      warte".
                      • Gość: greg Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.members.com.pl 07.08.01, 14:30

> czytałem i mam poczucie humoru ale tam nic śmiesznego nie było.
                        > zarzeczny ze swoim poczuciem humoru jest tak samo do dupy jak drozda w "śmiechu
                        >
                        > warte".

de gustibus est no dipudandum ;-)
                        pozdr.
                        • Gość: Henio Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: 212.244.106.* 07.08.01, 14:54
                          Gość portalu: greg napisał(a):

> Gość portalu: kajo95 napisał(a):
                          >
                          > > czytałem i mam poczucie humoru ale tam nic śmiesznego nie było.
                          > > zarzeczny ze swoim poczuciem humoru jest tak samo do dupy jak drozda w "śm
                          > iechu
                          > >
                          > > warte".
                          >
                          > de gustibus est no dipudandum ;-)
                          > pozdr.

Jak jest po łacinie „nie zesraj się czasem”?

• Gość: greg Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.members.com.pl 07.08.01, 14:57
                            Gość portalu: Henio napisał(a):

> Gość portalu: greg napisał(a):
                            >
                            > > Gość portalu: kajo95 napisał(a):
                            > >
                            > > > czytałem i mam poczucie humoru ale tam nic śmiesznego nie było.
                            > > > zarzeczny ze swoim poczuciem humoru jest tak samo do dupy jak drozda
                            > w "śm
                            > > iechu
                            > > >
                            > > > warte".
                            > >
                            > > de gustibus est no dipudandum ;-)
                            > > pozdr.
                            >
                            >
                            > Jak jest po łacinie �nie zesraj się czasem�?
                            >

ales zaprezentował poziom Heniu !
                            czesć
                            • Gość: Sibon Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: 212.244.106.* 07.08.01, 15:16
                              "sapere aude, barane terra!" - co w wolnym tlumaczeniu znaczy:"Pierdolnij se
                              misiu baranka!"
                              • Gość: kajo95 Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 15:21
                                te sibon, czy z tobą nie jest przypadkiem tak, że w domu ty chcesz ze
                                wszystkimi rozmawiać tylko nikt ciebie nie chce słuchać?
                        • wasia Errata;-))) - do grega 07.08.01, 16:46
                          Gość portalu: greg napisał(a):

> Gość portalu: kajo95 napisał(a):
                          >
                          > > czytałem i mam poczucie humoru ale tam nic śmiesznego nie było.
                          > > zarzeczny ze swoim poczuciem humoru jest tak samo do dupy jak drozda w "śm
                          > iechu
                          > >
                          > > warte".
                          >
                          > de gustibus est no dipudandum ;-)
                          > pozdr.

Greg, w 100 procentach zgadzam się z twoją opinią o Zarzecznym, ale to przysłowie
                          po łacinie brzmi tak: "de gustibus non est disputandum" ;-))).

pzdr, wasia

• Gość: jurek Re: Errata;-))) - do grega IP: 10.63.101.* / *.dhl.com 08.08.01, 09:29
                            w lacinie czasownik na koncu wiec poprawnie:

de gustibus non disputandum est

pozdrawiam

jurek
              • Gość: Ć Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: 134.65.157.* 09.08.01, 14:29
                Fuzzy w ogóle nic nie rozumie...a do tego pisze mniej wiecej: wszyscy pamiętamy
                wyniki Legii z Amiką i...z Śląskiem....oj, błedy, błędy. W życiu pewnie też ci
                się nie bardzo układa, co?
      • Gość: lolo Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.rybnik.net.pl 07.08.01, 23:55
        Zarzeczny to fajny gość wraz z Smokowskim tworzą polskiego Flipa i Flapa
        dzinnikarstwa sportowego. Zarzeczny ma dobre poczycie humoru i wprowadza zawsze
        coś śmiesznego do szarej ligowej szarzyzny. ( no bo trzeba przyznać, że nasza
        liga poza wyjąkowym meczami jest szara). Jego słabą stroną jest :
        - żenujący stan uzębienia - jak na osobą z mediów to skandal( w tym jedynie
        dorównuje mu Miecugow z TVN)
        - jest zmienno - poględowy np. raz pisze "odra popłynie" ( tj. spadnie z ligi)
        a jakiś czas później zachwyca się klubem współpracą z maistem itp., zachwyca
        się determinacją Widzewa, a później nazywa go zbieraniną. Tcyh przykładów
        zmienności mogłbym podać więcej, jednak nie wtym rzecz. ( każdy kibic wie, że
        raz Zarzczny nabija się z jego klubu,a później mówi o nim dobrze.
        Mimo wszytko odbieram, Zarzecznego pozytywnie. Nie wyobrażam sobie C+ bez
        Zarzecznego. Polska piłka potrzebuje dziennikarzy, którzy mają we krwi odrobinę
        błazenady.

Pozdrawiam
        LOLO
        • pc Re: ZARZECZNY TO KANALIA 08.08.01, 12:53
          red. Zarzeczny może i zna się na realiach polskich przekrętów (doskonale
          przewidział układy rok temu, w tym sezonie już podał kto awansuje z grupy A)
          ale po prostu jego styl polega na tym żeby się do wszystkiego przyp...

• Gość: xxx Re: ZARZECZNY TO KANALIA IP: *.ppp3-6.worldonline.dk 08.08.01, 15:30
            Zarzeczny jest gwiazda nie tylko C+ ale wogole calej telewizji,OSKARA mu dac!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka