Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stilic=Geniusz

01.03.09, 19:54
    Gra świetnie, do tego strzela bramki i asystuje, dzięki czemu zdobywa pkt w wygraj lige ;) Mega gracz! Gdyby jeszcze były tu dodawane punkty za noty za samą gre to mam przeczucie że Stilić deklasował by karzdego co runde. Ale mniejsza z tym kto z was zdecydował się na wydanie sporej kaski na magicznego jak na polską lige bośniaka?
    Obserwuj wątek
      • nasri-8 Re: Stilic=Geniusz 01.03.09, 19:58
        ja :) i to jeszcze kapitan, więc zapewnił mi 26 pkt. i to tylko w jednym meczu
        :) do tego jeszcze Ślusarski i Ujek w ataku, brakowało tylko Franka, żałuję teraz :(
        • puri1 Re: Stilic=Geniusz 01.03.09, 20:01
          ja też ma stilica jako kapitana ;)
          • przemek.22 Re: Stilic=Geniusz 01.03.09, 20:28
            Troche moze popsuc Stilic humor dotychczasowemu liderowi WL z Jagiellonii ;). U
            mnie tez byl kapitanem i chociaz jedna druzyna zanotowala przyzwoity wynik (69
            pkt.) :)
            • nasri-8 Re: Stilic=Geniusz 01.03.09, 20:35
              hehe, z tego co policzyłem to u mnie też 69 pkt :D

Mam tylko 2. drużyny, w sumie brakowałoby mi czasu na prowadzenie większej
              liczby. A wy ile macie drużyn?
              • mateqqq Re: Stilic=Geniusz 01.03.09, 21:21
                i przemek jak myslisz masz szanse jescze wygrac?? ;>
                • puri1 Re: Stilic=Geniusz 01.03.09, 21:59
                  Ja mam 55pkt i będe walczył do końca Stilic dał mi wiare ;p
                • noemarcin1979 Re: Stilic=Geniusz 01.03.09, 22:30
                  jak na mojego nosa po pierwszej kolejce niewiele można powiedzieć o tym, kto
                  będzie prowadził powiedzmy po 5-6 kolejkach, bo teraz cała masa hurtowników
                  powystawiała po kilkadziesiąt drużyn. Skuteczność tej metody kończy się jednak
                  po 3-4 kolejkach a prowdzić powinni Ci, którzy się po prostu na piłce znają ...i
                  mają kasę na konieczne zmiany.
                • przemek.22 Re: Stilic=Geniusz 02.03.09, 09:41
                  W tej kolejce nie, ale do konca edycji jeszcze daleko ;)
        • harnas124 Re: Stilic=Geniusz 01.03.09, 23:19
          a czemu 26 ja tez mam go za kapitana a dostalem tylko 13 pkt
      • szuwarek333 Re: Stilic=Geniusz 02.03.09, 02:18
        Coz Stilic to Stilic. Koles dobry - technika spoko, opanowanie genialne, podania
        swietne i bardzo dobry strzal.

Ale jestem kibica Kolejorza i bardzo nie podoba mi sie, ze w kazdym wywiadzie
        podkresla ze chce wyjechac. Wkur... mnie to! Na Canalu+ dzis koles go zapytal,
        czy UWAGA: "nie jest za dobry na polska lige"!? Nie pompujmy balona na maxa.
        Kalu Uche byl lepszy w swoim czasie! No i na zachodzie sie sprawdza, a Semir
        musi jeszcze wiele udowodnic!

Powodzenia dla wszystkich!
      • agnsam Re: Stilic=Geniusz 02.03.09, 08:27
        "Geniusz" jak Stalin, Hitler, może puri w tył.k go jeszcze
        pocałujesz? Oj chłopie, chłopie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka