Gość: ccc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:38 zacznijmy od tego że wałujew ma akromegalię i jako taki nie powinien uprawiać wyczynowo sportu bo skończy się tak jak w wielu podobnych wypadkach - przedwczesnym zejściem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lusho Szef Arena Boxing: Wałujew nie umie boksować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 11:11 chociaż ktoś otwarcie nie boi powiedzieć się prawdy... Wałujew niczym karuzela obraca się w ringu dookoła własnej osi i nic nie robi, a pojedynki z jego udziałem są żenujące i zero uciech dla choćby najmniejszego amatora walk bokserskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Bukraba Widziałem ta walkę w Eurosporcie, IP: 87.250.170.* 05.03.09, 11:28 Rozumiem frustrację Hollyfielda ale zeby wygrac w aktualnym mistrzem swiata trzeba pokazac wiecej. Wcześniej nasłuchałem sie jak to Hollyfield został skrzywdzony. Nic podobnego, w walce nic sie nie działo i była koło remisowej. Na pewno nie wygrał jej Hollyfield. Jezeli Wałujew nie umie boksowac to trzeba go pokonac a nie jeczec ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Szef Arena Boxing: Wałujew nie umie boksować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 12:07 wałujew nie umie walczyć ! to prawda Odpowiedz Link Zgłoś