Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

chyba nie będzie hokeja w gr.A

IP: 212.153.190.* 20.04.01, 09:27
    Panowie skąd ta euforia ?
    Grają bardzo dobrze ale z tego co słyszałem do grupy A awansuje
    tylko jedna druzyna z turnieju więc zwycięzca finału I grupy Kasachstan (chyba)
    i II grupy I dywizji( Polska) ?
    Poprawcie mnie jesli się mylę.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Puchatek Re: chyba nie będzie hokeja w gr.A IP: 194.134.232.* 20.04.01, 09:46
        hejka,
        nie mam pojecia o niuansach regulaminowych ale wyborcza napisala black on white
        ze wystarczy wygrac z litwa i jestesmy w grupie A..
        P.
      • Gość: Miguel Re: chyba nie be˛dzie hokeja w gr.A IP: *.usal.es 20.04.01, 10:34
        Awansuje zwyciezca naszej grupy. A wiec jesli wygramy z najslabsza Litwa, to bedzie mieli 8 punktow. Poniewaz Francja po trzech meczach ma tylko
        trzy punkty, juz nie liczy sie w walce o grupe "A". I nawet jesli przegramy w ostanim meczu z Francja, to ona i tak nas juz nie dogoni i nawet jesli
        zrownamy sie punktami z Dania, awansujemy my, bo wygralismy bezposredni mecz!

Ludzie!!!
        Od ilu lat sledze z napieciem kazde mistrzostwa grupy "B" i co roku przezywalem rozczarowanie. Nie wiem jak to sie stalo, ale choc nigdy nie bylem na
        meczu hokejowym, uwielbiam ten sport! Pamietam, kiedy Polska grala po raz ostani wielkim turnieju - na Olimpidzie w Albertville w 1992 - to bylem
        w 7 klasie podstawowki i chodzilem na wagary, zeby ogladac nasze porazki na zywo! A poniewaz mialem niezla opinie w szkole, wszystko potem
        tlumaczylem wizytami u dentysty!!! :
        • Gość: Krzysiek Re: chyba nie be˛dzie hokeja w gr.A IP: *.*.*.* 20.04.01, 11:04
          Ja tez nie bylem na zadny meczyu ale kocham ten sport.
          Jestem jednak zly, bo nie ogladalem zadnego meczu tych
          mistrzostw. Czy moze mi ktos powiedziec na jakim kanale
          sa transmisje ? Mam nadzieje ze moj doping w ostatnich
          meczach pomoze naszym w awansie :))
          • Gość: Godzilla Re: chyba nie be˛dzie hokeja w gr.A IP: *.ppp.polbox.pl 20.04.01, 11:35
            Transmisje z meczy reprezentacji Polski w
            MŚ I Dywizji są prezentowane w Polsacie Sport
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka