Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Idealna 11-tka 19 kolejki

06.03.09, 16:31
    Kto wg. was wysoko zapunktuje w 19 kolejce? Macie jakieś pomysły co do 11-tek?
    piszcie...
    wg mnie ta drużyna może zdobyć ponad 100pkt jak będzie czas pokaże:
    BRAMKARZ:
    Kozik 1,8 -
    GKS w kilku dotychczasowych konfrontacjach z piastem nie stracił bramki dla
    mnie typ na 6pkt
    OBRONCY:
    Popek 2,0 -
    Również z GKS dodatkowo strzelał już Piastowi czuję że dziś będzie podobnie
    dla mnie typ: 12pkt
    Diaz 2,7 -
    W defensywie z Wisłą może być różnie. Diaz to jednak ostatnimi czasy bardzo
    aktywny zawodnik więc asysta czy bramka? niewykluczona typ: 9pkt
    Kulig 1,8 -
    w Łodzi ŁKS dobrze broni, ale Cracovia musi ten mecz wygrać a Kulig odważnie
    zapędza siępod pole karne i czasem strzela skromne 1-0 dla craxy a Kulig 6pkt
    M.Gancarczyk 0,5 -
    atut to cena i brak funduszy na kogoś lepszego, aczkolwiek nie wykluczone że
    Górnik zagra na zero z tyłu mój typ: 3pkt
    POMOCNICY:
    Stilić 4.4 (k)-
    wybór oczywisty. obenie przewyższa o klasę resztę ligowców...jeśli w Poznaniu
    obejrzymy strzelaninę Stlić będzie miał w tym swój duży udział moj typ: 15pkt
    M. Zając 2,4 -
    w derbach nie zagrał..Ruch musi walczyć o pkt a Zając to motor napędowy
    drużyny wg mnie 7pkt
    Mila 2,9 -
    Śląsk gra u siebie więc gra o zwycięstwo...bez podań Mili ta druzyna dużo by
    straciła mój typ: 8pkt
    Giza 2,0 -
    Legia w derbach nie błysła...Odra nie odda pkt-ów w Wa-wie bez walki...Giza
    mający łatkę niezbyt trafnego transferu na łazienkowskiej może mieć swoje 5
    minut...typ: 8pkt
    NAPASTNICY:
    Pitry 1,5 -
    Skazana na pożarcie Arka powalczy w meczu z Górnikiem to pewne...jednak gra
    jej obrony pozostawia wiele do życzenia...i tu szanse upatruje nie w Szczocie
    ale w Pitrym który przecież smykałkę do strzelania goli ma a kiedyś odblokować
    się musi typ: 7pkt
    Ślusarski 1,8 -
    Cracovii w Łodzi będzie ciężko o bramkę...jednak doświadczenie zdobyte przez
    Ślusarza na wyspach zaowocuje jakże cenną bramką w Łodzi może na wagę 3pkt
    typ: 7 pkt

Obserwuj wątek
      • peted Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 16:36
        Czemu nie można pobrać kasy od sponsora? Nie można wysłać smsa pod ten numer
        który jest podany
        • xvii_17 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 16:40
          Przed chwila wysyłalem i bez zadnych problemów poszło a mam w orange a ponoc
          ostatnio z tą siecią jakieś kłopoty były...71007 WL.SPONSOR i tyle
      • utniak11 Re: Idealny prezes 19 kolejki 06.03.09, 16:41
        xvii_17 (grunt to dobre samopoczucie;-))
        • xvii_17 Re: Idealny prezes 19 kolejki 06.03.09, 16:44
          i tylko tyle masz do powiedzenia???nie podoba sie to nie komentuj i tyle...to sa
          tylko moje typy i nie musisz sie z nimi zgadzac...masz lepszy sklad to napewno
          wygrasz i po co te głupie minki?
          • utniak11 Re:Najgorszy prezes 19 kolejki 06.03.09, 16:53
            sorry (moze tak być?;-))
            • xvii_17 utniak11 na www.zal.pl 06.03.09, 16:59
              stworzylem ten wątek po to że może ktoś własnie siedzi i duma nad jednym wolnym
              miejscem w składzie i być może to mu właśnie pomoże...jakoś nie widzę cie w
              czołówce Wygraj Ligę więc twoje porady sa tu zbędne
            • puri1 Re:Najgorszy prezes 19 kolejki 06.03.09, 17:01
              xivi jaki bulwers, dal mnie to troszke fantazjujesz z tymi bramkami i asystami akurat twojich graczy z obrony. Stilić strzelił osttnio 2bramy i miał 13pkt, a teraz jeszcze więcej> Śmieszne, oczywiście może być z 10pkt a nawet więcej ale stilić to nie maszyna i co kolejke nie strzela. Zając to dla mnie piłkarz który dostanie max 2 pkt jak będzie grał, bo raczej z Lechią Ruch przegra do 0. Wsumie to też licze na Pitrego ale bez przesady z liczbą goli, Ślusarski też może coś ustrzeli. Jak wystartuje runda to też pokarze składzik może ;p
              • xvii_17 Re:Najlepszy prezes 19 kolejki 06.03.09, 17:23
                po pierwsze to nie jest mój skład tylko propozycja składu...
                po drugie gdzie widzisz przesade z liczba goli w ataku?ślusarski i pitry po
                jednym golu 2+1+4=7 prawda? Może Stilić nie jest maszyną ale Jaga umówmy się też
                nie jest potegą...zresztą jeśli mógł strzelić dwie bramki z Werderem czy nawet
                ostatnio w lidze to czemu nie mógłby tego powtórzyć ponownie?predyspozycje
                ma...co do obrony to aż ciekawi mnie na kogo Ty postawiłeś? Legia? bo tania i
                mogą wygrać do zera? a czy ta gra nie polega czasem na tym żeby stworzyć jak
                najmocniejszy skład i nie mieć takich samych zawodników jak tysiąc innych graczy?
                może i pofantazjowałem ale w zeszłej edycji gdyby ktoś powiedział mi że
                Komorowski wtedy jeszcze z Polonii B. ustrzeli hat-tricka to zabiłbym go
                śmiechem...a jednak cuda się zdarzają...co do obrony to Kulig 6 czyli zwycięstwo
                do zera(możliwe) Gancarczyk 3(wygrana ze strata bramki-jak najbardziej normalne)
                Popek wg mnie moze strzelic gola bo jak zapewne wiesz potrafi czasem zaskoczyć,
                a Junior Diaz 9 2+1+6 też przecież gole potrafi strzelać zwłaszcza że ostatnio
                grywał nawet ofensywnego lewego pomocnika...Ruch wcale teżnie musi przegrać do
                zera bo wg mnie będzie 1-1...każdy ma swoją wizję jedni lepszą drudzy
                gorszą...ostateczne wyniki potwierdzą kto miał rację...mam nadzieję że
                odwiedzisz ten wątek po zakończonej kolejce i pochwalisz się swoją zdobyczą
                punktową...ja odkryłem karty...Ty masz jeszcze możliwość manipulacji
                składem...bo nikt oprócz Ciebie go nie zna...mimo wszystko Pozdro
      • kato343 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 17:40
        xvii twij sklad ,tudziez propozycja nie jest zły i nie przejmuj sie tymi
        wygłupami , jesli gks wygra do 0 to nie bedzie zle ja mam nadzieje ze jaga oprze
        sie lechowi bo zapewne 80% ludzi wezmie sitlica na kapitaka , uważam ze iwanski
        i mila beda blyszczec bo to oni asystuja , wykonuja wolne , no i mam nadzieje ze
        brożek sie obudzi , ciekawa opcja moze byc takze obrona slaska , oraz gornika .
        zobaczymy juz niedlugo zycze powodzenia .

wroclawianin
      • peted Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 17:55
        Ja w pierwszej kolejce wziąłem obrońców Cracovii i się nie zawiodłem:) Tym razem
        postawiłem na wydawałoby się pewnych defensorów Lecha i Legii, przede wszystkim
        z racji słabości rywali z którymi grają. W pozostałych formacjach oprócz graczy
        tych dwóch klubów postawiłem na Górnika który chce jak najszybciej opuścić
        strefę spadkową, a Arka w takiej dyspozycji jaką zaprezentowała w 1 meczu rundy
        wiosennej jest ku temu idealnym rywalem.
        • blackstars Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 18:04
          ja postawiłem na graczy przed wszystkim górnika,lecha,legii i
          cracovii ,ogólnie myślę że może być to kolejka która przyniesie mało
          niespodzianek,myśle że taką małą było by zwycięstwo piasta ,co może
          się zdarzyć więc pomysł z defensywą gks może okazać się słaba
          • xvii_17 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 18:52
            Ja się nie przejmuje krytyką ale dzięki dla kolegi z wrocławia:)
            Póki co ładny mecz w Łodzi a z tego składu który przedstawiłem...Kulig o mały
            włos a zaliczył by asystę gdyby ślusar celnie trafił...a Ślusarski?na 100%asysta
            przy drugiej bramce...a i nie wykluczone że przy pierwszej bramce zostanie mu
            zaliczona asysta...co do Legii, Lecha, Górnika...nie mam pewności czy zagrają na
            0 z tyłu...Legia raz że trochę osłabiona, dwa Odra im jakoś nie leży, Lech z
            Jagą może być różnie w końcu Franek i Grosik mogą coś ustrzelić no a Górnik z
            Arką? Pkt-y dla Zabrzan potrzebne jak nigdy...ale Arka po 0-3 też może pokazać
            sportową złość a czy Górnik jest już tak silny by wygrywać do zera? Pozdro dla
            wszystkich
      • wood90 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 18:59
        Skład ciekawy jednak Cracovia czystego konta już nie zachowa. Ja postawiłem
        głównie na piłkarzy Śląska Wrocław
        (Kaczmarek,Łukasiewicz,Mila,Szewczuk).Dodatkowo Djurdjević Lewandowski z Lecha
        Grosicki i Frankowski z Jagiellonii oraz Komorowski z Legii Nowak z Cracovii
        oraz Tomasz Wróbel z Bełchatowa.
      • viking-1 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 20:09
        Kulig 1,8 -
        Ślusarski 1,8 -

• puri1 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 23:41
          Ja mojim składem tym co gram na generalke mam ustawiony taki skład
          Kapsa
          Arboleda, Cvirik, M.Gancarczyk
          J.Gancarczyk, Grosicki, Iwański, Stilic[k]
          Szewczuk, Frankowski, Paluchowski

Pewnie normalnie bym było troche inaczej lecz nie mogłem zrobić nie wiadomo ile zmian po 1 kolejce i zrobiłem tylko 6. Chciałem zmienić Stilica z kapitana bo był nim w 1 kolejce ale jako że nie zawodzi to znów jest Kapitanem.

Co do dzisiejszych meczów to dużo bramek ale raczej ci co brali piłkarzy z tych meczów to raczej stratni. Gorawski miał najwięcej 9 pkt, obrony słabo Hajto z 2 asystami też punktów nie za wiele. Napewno można było wyskrobać paru graczy ale raczej ciesze się że jednak nie postawiłem na graczy dziś grających tylko M.Gancarczyk(1pkt) ale to tylko 0,5mln
      • puri1 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 23:44
        oczywiście Nowak 12pkt miał max sry sprostowanie, a kurde się nad nim zastanawiałem, no ale wsumie to nie do tego składu ;p
        • xvii_17 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 23:51
          Puri1 to ja Ci powiem lepszą rzecz:)miałem u siebie w tamtej kolejce
          Pawlusińskiego...i go sprzedałem:)nieźle co?wymieniłem go na nowaka i 12pkt
          wpadło:)szkoda tylko że nie zostawiłem Pawlusińskiego bo było by lepiej:)ale cóż
          póki piłka w grze...:)
          • puri1 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 06.03.09, 23:57
            Nom niezle dobry punkter za bardzo dobrego ;p. Pawlusiński to naprawde fajny gracz ;), jak craxa będzie grała w 22 kolejce z Ruchem to już szykuje się na Pawlusińskiego no i może jeszcze Ślusarskiego i Nowaka, ale zobaczymy do tamtego czasu będe miał jeszcze +4mln i nie wiadomo kogo za te pieniądze będe kupywał ;)
            • nasri-8 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 07.03.09, 07:52
              U mnie wczoraj zapunktowało trzech piłkarzy w sumie za 14 pkt: Banaś, Ślusarski
              i Gorawski, reszta gra dziś lub jutro.

Ogólnie jestem zadowolony że postawiłem na Gorawskiego ;)

Dziś liczę na Ujka i Gancarczyka
      • dejv Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 07.03.09, 12:17
        musi Ci sie kolego bardzo nudzic :) ile masz lat tak swoja droga ?? pewnie z
        15-16:) Naprawde podziwiam takich ludzi co wypisuja swoje fantazje na temat
        danej kolejki z widocznym podnieceniem nadchodzacej kolejki ;] haha no niezle :)
        Prosze rob takowe analizy co kolejke sa bardzo przydatne :)
        • blackstars Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 08.03.09, 12:52
          co cię to obchodzi ,on napisał swoje spostrzeżenie ma do tego pełne
          prawo bo wkońcu do tego m.i.n jest stworzone te forum a ty
          ironizujesz i swierdzasz ,że jest dzieciakiem ,może i jest ale ma
          takie samo prawo jak ty ja czy inny użytkownik.
        • xvii_17 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 08.03.09, 16:48
          blackstars daruj sobie dejv jest za pusty zeby to do niego dotarlo Hurtownik
          przez duze H!!!podejrzewam ze gdybym porównal swoj wiek do jego to moglby byc
          niemal moim synem...a cop do ciebie dejv to pisz sobie nawet do benedykta zeby
          mnie zablokowali...moge codziennie zmienić nr IP wiec jakos mnie to nie
          tyka...www.zal.pl tam powinienes sie zglosic
          • r-001 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 08.03.09, 20:00
            Kto wg. was wysoko zapunktuje w 19 kolejce? Macie jakieś pomysły co do 11-tek?
            piszcie...
            wg mnie ta drużyna może zdobyć ponad 100pkt jak będzie czas pokaże:
            BRAMKARZ:
            Kozik 1,8 -
            GKS w kilku dotychczasowych konfrontacjach z piastem nie stracił bramki dla
            mnie typ na 6pkt
            OBRONCY:
            Popek 2,0 -
            Również z GKS dodatkowo strzelał już Piastowi czuję że dziś będzie podobnie
            dla mnie typ: 12pkt
            Diaz 2,7 -
            W defensywie z Wisłą może być różnie. Diaz to jednak ostatnimi czasy bardzo
            aktywny zawodnik więc asysta czy bramka? niewykluczona typ: 9pkt
            Kulig 1,8 -
            M.Gancarczyk 0,5 -
            atut to cena i brak funduszy na kogoś lepszego, aczkolwiek nie wykluczone że
            Górnik zagra na zero z tyłu mój typ: 3pkt
            POMOCNICY:
            Stilić 4.4 (k)-
            wybór oczywisty. obenie przewyższa o klasę resztę ligowców...jeśli w Poznaniu
            obejrzymy strzelaninę Stlić będzie miał w tym swój duży udział moj typ: 15pkt
            M. Zając 2,4 -
            w derbach nie zagrał..Ruch musi walczyć o pkt a Zając to motor napędowy
            drużyny wg mnie 7pkt
            Mila 2,9 -
            Śląsk gra u siebie więc gra o zwycięstwo...bez podań Mili ta druzyna dużo by
            straciła mój typ: 8pkt
            Giza 2,0 -
            Legia w derbach nie błysła...Odra nie odda pkt-ów w Wa-wie bez walki...Giza
            mający łatkę niezbyt trafnego transferu na łazienkowskiej może mieć swoje 5
            minut...typ: 8pkt
            NAPASTNICY:
            Pitry 1,5 -
            Skazana na pożarcie Arka powalczy w meczu z Górnikiem to pewne...jednak gra
            jej obrony pozostawia wiele do życzenia...i tu szanse upatruje nie w Szczocie
            ale w Pitrym który przecież smykałkę do strzelania goli ma a kiedyś odblokować
            się musi typ: 7pkt
            Ślusarski 1,8 -

WIĘC ILE NARACHOWAŁEŚ TYCH PUNKTOW?
            WIECEJ NIZ MASZ IP...?
            • raduniasty Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 08.03.09, 20:20
              to ja podsumuje:
              kozik- porażka
              popek- jak wyżej
              diaz- mogło byc lepiej
              kulig- poracha
              ganczarczyk- słabiutko
              stilic- no coment
              zając- punktuje niesamowicie w tej rundzie ;-)
              mila- tak jak kulig tyle ze on nie jest obroncą i nie puscili4 bramek, a
              mógł nieźle zapunktowac gdyby strzelił z wapna i gdyby wczesniejszego uznali i
              zeby mu wtedy hricko nie pomógł, mógłby miej ok 21 pkt. no ale niestety dostał
              az -1 pkt. zawod na całej lini
              giza- tu tylko trafiłes i to tylko połowicznie bo mozna było lepiej
              pitry- tez myslalem ze cuś upoluje , ale lipa, pitrego jak kasperczak nie
              zacznie wpuszczac z ławki to nic nie szczeli
              ślusarski- tez nie tak źle ale jak widziałem jego akcje to jakby walczył z
              wiatrakami, ma taką dziwną kordynacje ruchową jak by dopiero wrocił z jakiegos dicha

tyle ode mnie

pozdro

ps. zrób kolejna symulacje na 20 kolejke to bede wiedział kogo wystawic!!!
              • blackstars Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 08.03.09, 21:06
                Zauważyłem ,że ty raduniasty tylko oceniasz ,a sam co?? no powiedz
                jak ci zapunktowali a nie tylko komuś jeżdzisz!!
            • puri1 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 08.03.09, 20:23
              Z tego co widze to ten skład nie wiem czy 20pkt miał, brawo specu wiedziałem że tak będzie bo nic się w nim nie klejiło sorry ale taka jest prawda
              • xvii_17 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 08.03.09, 21:10
                Powiem tylko tyle spadla na mnie olbrzymia fala krytyki tylko dlatego ze miałem
                odwagę publicznie przedstawić swoje typy na bohaterów tej kolejki...nie
                wyszło...zapewne nie tylko mi...trudno płakał nie będę gdyż mój JEDYNY prawdziwy
                skład zapunktował całkiem przyzwoicie...a teraz stańcie z ręką na sercu kto z
                Was przewidział w piątek podkreślam W PIĄTEK że:
                1)Stilić nie zagra w meczu przeciw Jagielloni
                2)ŁKS wygra z Cracovią 4-3! w Łodzi a co za tym idzie który z Was nie miał choć
                jednego Z craxy u siebie w składzie...
                3)Ze outsider z Gliwic ogra aspirujący do gry w pucharach GKS??
                4)Ze Mila nie mylący się dotąd w podobnych sytuacjach nie strzeli karnego...jak
                słusznie stwierdził kolega raduniasty mogło być nawet 21pkt?
                A może w drugą stronę:
                1) Ilu z Was zdecydowało się na zakup Paluchowskiego przed tą kolejką? nie
                wspomnę już o ustawieniu go na kapitanie?
                2) Ilu z Was miało Stilicia na kapitanie? Czy Turinę na bramce?
                3) A może ktoś z Was wiedział przed meczem Lechii że Kawa i K. Bąk zdobędą 23pkt???
                4)Ilu z Was postawiło w swoich składach na Frankowskiego który przez 90 minut
                nie oddał nawet jednego strzału na bramkę Kotorowskiego i nawet nie wiem czy 3
                razy był przy piłce???
                no proszę śmiało...moze zaraz zaczniecie szukać w swoich dwustu czy trzystu
                składach tego idealnego żeby podać mi kontrprzykład na moje tezy??? doskonale
                znam Wasze sztuczki na kilka loginów i kilka nazw prezesów...ale pytam po co?
                Ja gram jedną drużyną jestem w trzeciej setce i jakoś nie wstydzę się tego...z
                hurtownictwem w tej grze sie nie wygra...wiec klepcie sobie na moj temat co
                tylko chcecie...mam nadzieję że wątek ten dotknął tylko tych których miał
                dotknąć bo taki cel miałem pisząc go i odpowiadając na Wasze riposty...szacunek
                dla tych którzy wsparli dobrym slowem i staneli w mojej obronie jak choćby
                kolega z Wrocławia...Pozdro dla normalnych
                • utniak11 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 08.03.09, 21:19
                  tutaj jest twoj problem, bo ty jesteś normalny, a reszta be
                  ty jestes odwazny (ale nie znawca) i podajesz sklady, reszta nie
                  ty mozesz wysylac sklady z wielu IP (nikt sie nie kapnie;-)
                  hurtownicy nie kompikuja sobie zycia i tylko dodaja numery do druzyn,

i jeszcze jedno BYŁ TUTAJ KTOŚ TAKI CO CHCIAL ZE WSZYSTKIMI WOJOWAC I PODAWAC DO
                  SADU...UWAZAL ZE WSZYSCY ROBIA MU KRZYWDE (CHYBA NAWET KOWALOWI SIE DOSTALO;-))
                  • xvii_17 utniak11 08.03.09, 21:29
                    masz mój prawdziwy skład i się śmiej:
                    Skaba - Komorowski, Rzeźniczak, Kumbev - Gorawski, Mila, Iwański(k), Wróbel,
                    Pawlusiński - Pitry, Dziedzic
                    • wowo1989 sklad 08.03.09, 21:36
                      a to masz moj i kto sie teraz posmieje?!
                      Cech-Daniel Alves Terry Puyol-Gerrard Fabregas Xavi Kaka-Messi C. Ronaldo
                      A tak ogólnie kogo to obchodzi kyo kogo ma
                      • xvii_17 Re: sklad 08.03.09, 21:41
                        dzieciaku nawet na WYGRAJ LIGE MISTRZÓW ci funduszy nie starczy
                        • wowo1989 Re: sklad 09.03.09, 00:12
                          xvii_17 napisał:

> dzieciaku nawet na WYGRAJ LIGE MISTRZÓW ci funduszy nie starczy

hehe dzieciakiem to jestes ty matole jak nawet prostego zartu nie rozumiesz..
                          chodzilo mi o to ze nikogo nie obchodzi ten twoj sklad!! zaszalejesz i
                          zaskoczysz wszystkich jak na koniec rundy wygrasz i wtedy zdradzisz swoja
                          recepte na sukces, no a teraz skoncz marudzic i picac bzdety
                          • wowo1989 Re: sklad 09.03.09, 00:14
                            *pisać
                            • xvii_17 Re: sklad 09.03.09, 17:15
                              Paluch to wybur oczywisty - przede wszystkim wybór piszemy tak a oczywisty był
                              chyba tylko dla Ciebie:):):):) Widzę że język ojczysty nie jest twoją mocną
                              stroną...ale matematyka również Twój atak zgromadził aż 5pkt zaproponowany
                              przeze mnie co prawda tylko 6, przy czym liczył 2-óch a nie 3-ech zawodników jak
                              twój...a jeżeli dla ciebie 5 jest większe od 6 to o czym gadka...jeśli moj atak
                              jest załosny to co powiedziec o twoim?
                              • puri1 Re: sklad 09.03.09, 19:44
                                3+2+3=8 to chyba twoją mocną stroną nie jest matematy7ka buhahahahahahahahahahaha
                                żeś teraz pierdzielnął weż już lepiej nic nie pisz, normalnie z krzesła spadłem
                              • blackstars Re: sklad 09.03.09, 19:50
                                Ludzie co wy z tego forum robicie!!!!:} :}
                                to nie jest onet ,a tam jest wasze miejsce ,takie żałosne
                                pyskóweczki między wami są na poziomie piaskownicy,ja na miejscu
                                kowala zablowkował bym do was miejsce do wypowiadania się ,bo to
                                forum jest do pisania swoich przemyśleń,zażaleń w sposobu
                                punktowania,i takich podobnych a wy co piszecie coś o
                                ortografii,naśmiewacie się nawzajem ,wyzywacie od
                                dzieciaków ,poprostu szkoda mi was bo widać ,że nie jesteście choć
                                troche mądrzy życiowo a po takich żałosnych tekstach widać ,że nawet
                                [upierając się] że macie powiedzmy 18 czy 20 lat i tak nie
                                dorosneliście do tego by żyć zgodnie w grupie!!!
                      • blackstars Re: sklad 08.03.09, 21:42
                        wowo chyba ci się coś po######
                        • raduniasty Re: sklad 08.03.09, 22:04
                          do: xvii_17

dziwne ze w twoim "prawdziwym " składzie masz tylko garstke zawodników z twojej
                          "wymarzonej 11 19 kolejki" !! buhahaha nie bądź śmieszny
                          po drugie zobaczyłeś ze paru zawodników dobrze zapunktowało w pierwszej kolejce
                          to odrazu rozumy pozjadaleś i myslałes ze znowu będą punktować, rzadko sie
                          zdarza ze 2 kolejki pod rząd ten sam piłkarz bardzo dobrze punktuje,

do: blackstars
                          wchodzę na forum z ciekawosci, ale jak widze te dziecinnne wywody niektórych
                          forumowiczów tzw. dzieci neo to niemogę,
                          po co ci mój sklad widzieć wiedzieć?
                          mam swoje przemyslenia i jakieś pierdy i ich się trzymam , nikomu sie nie musze
                          tłumaczyć.
                          ja nikomu nie kazde pisac takich tematów czy zdradzac swoich składów.

Pozdrowienia dla wszystkich

ps. i nie kłóćcie się na tych forach bo to tym bardziej świadczy o tym ze
                          jestescie dziecmi neo i tyle
                          • xvii_17 d. i r. 08.03.09, 22:23
                            raduniasty i dejv post zbiorowy do was ćmoki...jacy znawcy sie odezwali;)buhaha
                            jak czytam wasze podniety to dopiero mam ubaw...raduniasty Smuda do mnie
                            zadzwonil ze stilic nie zagra...zaje**sty jestes...a w ryj to mozesz dac sobie
                            przed lusterkiem frajerze bez jaj i jak bedziesz donosil do kowalla to dołącz od
                            razu swoje posty..zalosne kundle
                            • raduniasty Re: d. i r. 08.03.09, 22:28
                              ta wypowiedź tylko świadczy od twojej osobie.
                              chcesz się jeszcze ponapinać dzieciaku neo?
                              no dawaj . śmiało.
                              moze meila Ci jeszcze podac?
                              a moze chcesz sie w realu spotkac?
      • xvii_17 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 08.03.09, 21:53
        blackstars przeciez to jeszcze dzieciak daj mu spokój:)
        • dejv Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 08.03.09, 21:58
          sluchaj no matole xv cos tam 17...kogo obchodza Twoje sklady jakie masz ??
          mozesz nie zasmiecac forum ?? od hurtownikow to powinienes po gebie dostac bo
          mam 3 sklady i yle a hurtem sie brzydze tak samo jak takimi dennymi postami
          ktore sa poprostu smieszne...na 2gi raz nie poplacz sie jak ktos nie zgodzi sie
          z twoja smieszna analiza...ojejejejejejjjjj axvii zrobil analize. Wiec mlotku
          daj sobie na wsytrzymanie bo malo kogo interesuja bohaterzy i nieudacznicy
          twojego skladu i wszelakie analizy.Forum ma sluzyc do szybkiego przekazu
          infromacji a nie jakis analiz i prowadzenia rrubryk statystycznych.ZAMILCZ.nara.
          • xvii_17 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 08.03.09, 22:27
            raduniasty i dejv post zbiorowy do was ćmoki...jacy znawcy sie odezwali;)buhaha
            jak czytam wasze podniety to dopiero mam ubaw...raduniasty Smuda do mnie
            zadzwonil ze stilic nie zagra...zaje**sty jestes...a w ryj to mozesz dac sobie
            przed lusterkiem frajerze bez jaj i jak bedziesz donosil do kowalla to dołącz od
            razu swoje posty..zalosne kundle
            • dejv Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 09.03.09, 00:18
              hahahaha :) wiesz co ?? :) porob sobie jeszcze analizy i statystyki w sumie bede
              mial sie z czego posmiac klaunie ;]
      • dejv Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 09.03.09, 00:19
        wogole hahahahahaha co za gosc typuje i jeszcze wrozka ile kto pkt no lol z
        ciebie synek na maksa :D haha jakie analizy <lol2>
        • wowo1989 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 09.03.09, 01:50
          xvii_17 napisał:

> dzieciaku nawet na WYGRAJ LIGE MISTRZÓW ci funduszy nie starczy

hehe dzieciakiem to jestes ty matole jak nawet prostego zartu nie rozumiesz..
          chodzilo mi o to ze nikogo nie obchodzi ten twoj sklad!! zaszalejesz i
          zaskoczysz wszystkich jak na koniec rundy wygrasz i wtedy zdradzisz swoja
          recepte na sukces, no a teraz skoncz marudzic i pisac bzdety
          • xvii_17 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 09.03.09, 15:24
            haha i proszę kto tu mnie poucza:
            1) wowo1989 twoj nick mowi wszystko wytrzyj sobie mleko spod nosa grabki i do
            piaskownicy, albo mame weź ze sobą:):):)
            2) dejv menager nad menagery wymienia zawodnika ktory zdobywa 11pkt na zawodnika
            ktorego ja polecilem w tym watku Gancarczyka!!!!(3pkt) no i sie brechta że co ze
            mnie za menager a w takim razie co robi w jego składzie Gancarczyk???wyśmiewając
            mnie wyśmiewa swoją głupotę bo w sumie jak tacy słabi byli zawodnicy wskazani
            przeze mnie to co robią w jego składzie???:):):)
            3)no i na deser raduniasty ile masz lat?10? czy jestes po jakiejś rolniczej
            szkole??? cytuje:"NIC NIE SZCZELIŁ TO MAŁO Powiedziane" Szczelił to od jakiego
            słowa pochodzi??? bo mimo usilnych prób przeszukiwania różnorakich słowników
            polskich nie znalazłem takigo słowa:):):)
            I takie coś chce mnie pouczać:):))mam z was pompę na maxa. Zeby kogoś pouczac to
            najpierw samemu trzeba:
            a) mieć coś w głowie
            b) skończyć szkołę
            • puri1 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 09.03.09, 15:29
              skończ już te swoje analizy bo wszyscy mają cie w dupie dzieciaku i tylko spamujesz!
              • dejv Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 09.03.09, 15:34
                hashahaha :) co za typek :) myslisz ze mnie pojechales klaunie ?? :) Nie
                potarfisz zaanalizowac prostych zdan moich ale za to potrafisz robic swietne
                analizy punktowe skjladu porzed kolejka<lol2>.Nigdzie nie nazwalem cie slabym
                managerem bo nie mam pojecia jakie masz druzyny i mnie to guzik interesuje.Wiec
                klaunie o co ci chodzi ?? Jedyne co zrobilem to sie nasmiewam z twoich
                dziecinnych analiz siedzisz przed kompem i wypisujesz kto zagra i kto ile
                zdobedzie punktow<lol2> i jeszcze analiza ten zrobi to ten tamto wg mnie to i
                tamto <lol2> wrozki xvi17 ;] Czlowieku guzik z pentelka obchodza nas twoje durne
                analizy i wrozkowania.Rozumiesz ?? Wiec czytaj co pisze klaunie bo nigdzie nie
                napisalem jakim jestes managerem bo mnie to naprawde nie interesuje wiec nie
                czepiaj sie jakim ja jestem wrozbito od 7 bolesci.
                • xvii_17 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 09.03.09, 15:44
                  1) do puri1 Twój skład też widzę zapunktował nieźle:
                  zwłaszcza atak: Szewczuk, Frankowski, Paluchowski brawo specu
                  2) do zamknijjapedejv1 ty tez zobacz jak się piszę słowo klown a później się
                  ośmieszaj na forum a jak nie podoba ci sie mój wątek to zamknij jape i nie
                  komentuj udawaj że go nie widzisz i nie czytaj a o ile dobrze mi się wydaje to
                  nie jest to twoje forum i temu ono służy żeby pisać swoje spostrzeżenia ja
                  napisałem swoje spostrzeżenia gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem to
                  zrozumiałbyś czytając mój pierwszy post że są to tylko przykładowi piłkarze
                  którzy mogą!!!!ale wcale nie muszą dobrze zapunktować...gdybym był wróżką i znał
                  DREAM TEAM 19kolejki to czuj się jakbym się tym ze wszystkimi
                  podzielił...Starałem się pomóc niektórym w dokonaniu wyboru. Nikogo do niczego
                  nie zmuszałem i każdy mógł się z tym nie zgodzić i ma do tego prawo!!!TRZEBA BYĆ
                  BURAKIEM!!!takim jak ty zeby tego nie skumać
                  • dejv Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 09.03.09, 16:24
                    taki z ciebie angielszczyk pacanie ?? ;] nie wiem czy wiesz ale skoro jestes
                    taki "wyedukowany" to wyrazy zaczerpniete z jezyka angielskiego obecnie mozna
                    juz spolszczac czyli pisac klaun ;] haha co za gosc karze mi pisac klown <lol2>
                    serio no jestes klown klaun zwal jak zwal :D poza tym forum polega na szybkim
                    przekazie informacji a nie na poprawnosci ortograficznej ty trollu.

a co do twoich analiz szpecu :D to powiem ci tak rob je dalej :d z utesknieniem
                    czekam na wrozkarska analize 20 kolejki :D mozna sie spoko posmiac przed
                    weekendem :D ale koniecznie z takim podnieceniem ja tworz jak ta teraz. Ze tak
                    pozwole sobie zacytowac:

-"czuję że dziś będzie podobnie;
                    -W defensywie z Wisłą może być różnie. Diaz to jednak ostatnimi czasy bardzo
                    aktywny zawodnik więc asysta czy bramka? Niewykluczona; -a Kulig odważnie
                    zapędza siępod pole karne i czasem strzela skromne 1-0 dla craxy;
                    -wybór oczywisty. obenie przewyższa o klasę resztę ligowców..;
                    -.Giza mający łatkę niezbyt trafnego transferu"

hahahahahahah :D blagam, rob dalej te analizy koniecznie z takim samym albo
                    większym podnieceniem klaunie:-)Sprawa oczywista ze przewyzszasz glupota
                    wsyztskich na tym forum :D

oczywicie masz prawo robic takie analizy ale ja mam takie samo prawo sie z nich
                    smiac co wlasnie robie ;] a jak widac bardzo cie to zdenerwowalo :) jak mniemam
                    wlozyles w tre analizy mnostwo swojego czasu i czekales na jakies pochwaly kiedy
                    w zamian zostales wysmiany :) biedny xvii17 :)
                    • xvii_17 ach dejv to juz nawet zalosne nie jest 09.03.09, 16:42
                      karze i szpecu brawo po prostu...masz idealną jedenastkę 19kolejki:
                      Pawełek- Arboleda, Mynar, Diaz - Stilić, Mila, Iwański, Garguła- Lewandowski,
                      Brożek, Chinyama myślę że o takiej wypowiedziałbyś się w samych superlatywach.
                      • puri1 Re: ach dejv to juz nawet zalosne nie jest 09.03.09, 16:59
                        Pawełek to cienki GK
                        A Garguła jak byś nie wiedział to w tym sezonie już nie zagra.
                        A co do mojego ataku to po pierwsze jest lepszy niż ten twój, a po drugie strzelcy mieli okazje i akurat przyznam się sprzedałem przed kolejką Łudzińskiego co było błędem, ale akurat słyszałem że Szewczuk będzie grał i miałem kase to sobie go kupiłem, Paluch to wybur oczywisty pozatym miał swoje okazje ;). Franek był w tamtej kolejce to w tej też mu dałem pograć ;p.
            • wowo1989 Re: Idealna 11-tka 19 kolejki 09.03.09, 22:56
              aha i proszę kto tu mnie poucza:
              1) wowo1989 twoj nick mowi wszystko wytrzyj sobie mleko spod nosa grabki i do
              piaskownicy, albo mame weź ze sobą:):):)
              ha to teraz wymysliles tak samo mi moze mowic to ile masz lat z twojego nicku
              nie w ta strone kombinujesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka