Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

APEL DO KIBICÓW WISŁY KRAKÓW

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 15:45
    kochani kibice wisły, gdy w najbliższą środę zawodnicy barcy będą strzelać
    waszej drużynie kolejne bramki to nie śpiewajcie: "legia to stara k.", bo
    waszym gwiazdeczkom to nie pomoże a my legioniści i tak mamy was i wasze
    śpiewanie w dupie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: BZYK Re: APEL DO KIBICÓW WISŁY KRAKÓW IP: 212.160.94.* 06.08.01, 20:24
        banan ty stary niedojebany kutasie odpierdul się od Wisły , a legia to i tak
        stara KURWA
        • Gość: banan Re: APEL DO KIBICÓW WISŁY KRAKÓW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 09:47
          bzyk ty ciulu, twoja wisełka, ta gwardyjska kurewka, to klub byłych ubeków.
          już zacieram ręcę jak jutro barca napierdoli wam 5-6 bramek a wy zamiast
          dopingować swoich będziecie szukać winnych swojej porażki jak zwykle w ... w-
          wie spiewając "legia to stara k.". a legia była jest i będzie wielka. zobacz
          ilu kiboli przychodzi na mecze wyjazdowe żeby zobaczyć wisłę a ile na legię.
          wniosek: najpopularniejsza w polsce jest "elka" a nie ta wasza zasrana gwiazda
          biała!
          • Gość: macias Re: APEL DO KIBICÓW WISŁY KRAKÓW IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 10:31
            Gość portalu: banan napisał(a):

> bzyk ty ciulu, twoja wisełka, ta gwardyjska kurewka, to klub byłych ubeków.

jestem bezstronny, ale juz nie powiem, czyim (bylym) klubem jest Legia.
            wojskowych wiesniakow i sekretarza KC...
            niezle!

przyganial kociol garnkowi.

> już zacieram ręcę jak jutro barca napierdoli wam 5-6 bramek a wy zamiast
            > dopingować swoich będziecie szukać winnych swojej porażki jak zwykle w ... w-
            > wie spiewając "legia to stara k.".

a tu sie akurat zgodze - to debilizm

> zobacz ilu kiboli przychodzi na mecze wyjazdowe żeby zobaczyć wisłę
            > a ile na legię.

nie, po prostu mnie rozwalacie!
            kiboli?

wy debile! wy wciskacie ludziom kit, ze przychodzicie ogladac mecz?
            obesrancy i maminsynki - wy tam jedynie przeszkadzacie! wydaje wam sie, ze ktos
            was tam potrzebuje, ale to zludzenie, bo jest was (jak na razie) wiecej niz
            porzadnych ludzi, a to m.in. dlatego, ze nikt nie ma zamiaru siedziec obok
            gowna...

juz samo slowo "kibol" zaprzecza checi ogladniecia meczu.
            popaprancy! przeciez wy przychodzicie niszczyc wlasne stadiony, lac kogo popadnie
            i bluzgac na policje (ktora oczywiscie was prowokuje, chyba tym, ze w ogole jest,
            prawda?)

nie wazne, czy z Krakowa, czy z Warszawy - kazdy kibol to dla mnie dno spoleczne,
            rynsztok, kolejne miejsce w pierdlu lub recydywa... i nie probuj dopisywac do
            waszych zachowan jakiejs ideologi.

nawet wiem, jaka bedzie twoja reakcja - "ty pokurwiencu, wypierdolony kutasie",
            itp. lub nie odpiszesz wcale, bo moze zrobi ci sie glupio (?)

jesli to pierwsze - tylko potwierdzisz swoja prostote, jesli drugie - wlasciwie
            takze, a jesli napiszesz co innego i tak nie zmieni to faktu o was...

> wniosek: najpopularniejsza w polsce jest "elka" a nie ta wasza zasrana gwiazda
            > biała!

najpopularniejsza w Polsce jest Grazyna Torbicka, moze przyjdziecie
            ja "dopingowac"?
        • Gość: JOGI Re: APEL DO KIBICÓW WISŁY KRAKÓW IP: 194.181.188.* 07.08.01, 10:22
          byłem kiedyś w krakowie na meczu wisła-LEGIA (listopad 1999)i mogłem się
          przekonać jak wygląda wasz doping; pojękiwania jak podczas "bzyk(ania" typu
          LEGIA to k..naprawdę współczuję piłkarzom grającym w krakowie - wy im wcale nie
          pomagacie; przy takim dopingu to chce się wymiotować a nie grać. a od BANANA to
          się odpierdol bo cię kiedyś "bzyk(nie) w gwiazdkę".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka