Gość: Zbyszek IP: *.acn.waw.pl 02.12.03, 13:22 Mecz Sląsk-Astoria w TV4 był komentowany przez dziennikarzy- kibiców wrocławian .Nie jestem za żadną z tych drużyn , a bardzo mi to przeszkadzało . Ciekawe jak czuli się kibice Astorii . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria IP: *.plusgsm.pl 02.12.03, 14:06 To samo możnaby powiedzieć o sędziach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:33 i to samo mozna by powiedziec o twoim starym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic1 Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria IP: 195.205.216.* 02.12.03, 14:33 Komentatorzy-kikice Śląska, sędziowie-kibice Śląska i mogła wygrać Astoria !?? Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria 02.12.03, 18:04 mi to bardzo przeszkadzalo. taki komentarz jest ok kiedy slask gra w eurolidze - wiadomo,ze wtedy kibicuje sie polskim druzynom. co innego liga. rozumiem,ze tv4 nadaje z wroclawia ale koncesja ogolnopolska do czegos zobowiazuje. zawsze myslalem, ze tv4 to nie to samo co lokalna telewizja kablowa ale widocznie sie pomylilem. co do sedziowania to nie mam az takich zastrzezen. pozdr. dla normalmych kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 21:03 Qrwa faul na MacFarlandzie w ostatnich decydujących o wyniku sekundach meczu to ty chyba byłeś ślepy jak ci sędziowie !!! Czy tak jak na piłce nożnej są jacyś obserwatorzy oceniający tych patałachów! Do konca EBL powinni sedziowac za free!!! Bo tylko brak kasy w tym korupcyjnym grajdole, czyli Polsce czegos ich moze nauczyc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malik Astoria była lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 11:10 Swanson graczem ligi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias swanson jest .. the best IP: *.phys.uni.torun.pl 03.12.03, 14:05 To naprawde wysmienity zawodnik ..; ) Tworze strone o Dante Jezeli ma ktos Ciekwae materialy .. To prosze o kontakt maccias@wp.pl Pozdrowienai i zapraszam na mecz w sobote o 18 : 00 Odpowiedz Link Zgłoś
wielkiswiadomymysliciel Re: swanson jest .. the best 05.12.03, 17:04 Mi jako kibicowi Astorii nieźle wkurzały te komentarze, że aż kilka razy wyłączałem głos w TV. A ostatnie akcje meczu to był horror: 1. Mc Farland ( który już nie gra w Astorii) zamiast wsadu normalnie rzuca spod kosza 2. Zawodnik ten jest faulowany, czego "nie zauważają" sędziowie 3. Piłka cudem wykręca się z obręczy, choć wydawało się że już tam siedzi 4. Ostatnia akcja -Greer gra dziwnie wolno - "co on (na nasze szczęscie) robi?- przecież nie zdążą skończyć tej akcji"- myślałem sobie. A tu 0.00 na zegarze i piłka przechodzi czysto przez obręcz kosza... Odpowiedz Link Zgłoś
skuters Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria 05.12.03, 20:26 Za mało krytykowali Greera, a grał bez nadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś