Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria

IP: *.acn.waw.pl 02.12.03, 13:22
    Mecz Sląsk-Astoria w TV4 był komentowany przez dziennikarzy-
    kibiców wrocławian .Nie jestem za żadną z tych drużyn , a bardzo
    mi to przeszkadzało . Ciekawe jak czuli się kibice Astorii .
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria IP: *.plusgsm.pl 02.12.03, 14:06
        To samo możnaby powiedzieć o sędziach !!!
        • Gość: hmm Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:33
          i to samo mozna by powiedziec o twoim starym
        • Gość: Kibic1 Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria IP: 195.205.216.* 02.12.03, 14:33
          Komentatorzy-kikice Śląska, sędziowie-kibice Śląska i mogła
          wygrać Astoria !??
          • m0nk Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria 02.12.03, 18:04
            mi to bardzo przeszkadzalo. taki komentarz jest ok kiedy slask gra w eurolidze -
            wiadomo,ze wtedy kibicuje sie polskim druzynom. co innego liga. rozumiem,ze
            tv4 nadaje z wroclawia ale koncesja ogolnopolska do czegos zobowiazuje. zawsze
            myslalem, ze tv4 to nie to samo co lokalna telewizja kablowa ale widocznie sie
            pomylilem. co do sedziowania to nie mam az takich zastrzezen. pozdr. dla
            normalmych kibicow.
            • Gość: kibic Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 21:03
              Qrwa faul na MacFarlandzie w ostatnich decydujących o wyniku sekundach meczu
              to ty chyba byłeś ślepy jak ci sędziowie !!! Czy tak jak na piłce nożnej są
              jacyś obserwatorzy oceniający tych patałachów! Do konca EBL powinni sedziowac
              za free!!! Bo tylko brak kasy w tym korupcyjnym grajdole, czyli Polsce czegos
              ich moze nauczyc !!!
              • Gość: Malik Astoria była lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 11:10
                Swanson graczem ligi!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Macias swanson jest .. the best IP: *.phys.uni.torun.pl 03.12.03, 14:05
                  To naprawde wysmienity zawodnik ..; )
                  Tworze strone o Dante
                  Jezeli ma ktos Ciekwae materialy ..
                  To prosze o kontakt
                  maccias@wp.pl

Pozdrowienai i zapraszam na mecz w sobote o 18 : 00
                  • wielkiswiadomymysliciel Re: swanson jest .. the best 05.12.03, 17:04
                    Mi jako kibicowi Astorii nieźle wkurzały te komentarze, że aż kilka razy
                    wyłączałem głos w TV. A ostatnie akcje meczu to był horror:
                    1. Mc Farland ( który już nie gra w Astorii) zamiast wsadu normalnie rzuca spod
                    kosza
                    2. Zawodnik ten jest faulowany, czego "nie zauważają" sędziowie
                    3. Piłka cudem wykręca się z obręczy, choć wydawało się że już tam siedzi
                    4. Ostatnia akcja -Greer gra dziwnie wolno - "co on (na nasze szczęscie) robi?-
                    przecież nie zdążą skończyć tej akcji"- myślałem sobie. A tu 0.00 na zegarze i
                    piłka przechodzi czysto przez obręcz kosza...
      • skuters Re: Po meczu Idea/Śląsk - Ostromecko/Astoria 05.12.03, 20:26
        Za mało krytykowali Greera, a grał bez nadziejnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka