Gość: ja IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 19:17 gdzie mozna obejrzec to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stix Ile startowego dostała Agnieszka Radwańska? 25.05.09, 19:23 I w jakiej walucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shevariell Re: Ile startowego dostała Agnieszka Radwańska? IP: *.krak.tke.pl 25.05.09, 19:36 A ile głupawego Ty dostałeś? I w jakiej walucie? Bo nie wierzę żebyś takie głupoty charytatywnie pisał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl Re: Ile startowego dostała Agnieszka Radwańska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:27 Startowego w GS nie ma. Za 2 rundę ma 24 500 EUR. A jak byś nie wiedział właśnie przekroczyła 2 mln$ na korcie, nie licząc stertowych i reklam. Czy już się czujesz uspokojony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Ile startowego dostała Agnieszka Radwańska? IP: *.range86-128.btcentralplus.com 25.05.09, 21:40 .. ja sie bardzo uspokoilem, ale nie wiem czy tatus tez.... jestem bowiem przekonany, iz szereg tenisistek z pierwszej dziesiatki ma np. lepsze od klanu radwanskich hotele/pokoje/godziny treningi.... aha, masz racje, rzeczywiscie 'startowych i reklam', nie trzeba za bardzo liczyc w przypadku....... agnieszki. dlatego modlic sie bede za jej nastepne rundy/pieniadze. i oby plecy nie rozbolaly.... aha - nie jestem zawistnym/malym polaczkiem; nie obchodzi mnie ile zarabia, niech zarabia jak najwiecej. zenujaca jest jednak postawa jej ojca, tak podczas jej wystepow na kortach (totalne chamstwo - o tym nie wie niestety 95% ludzi piszacych tutaj posty) jak i poza kortami, gdzie warsaw open pokazalo w calosci jego hucpe/pieniactwo/pazernosc/malostkowosc/zarozumialstwo. nie bronie tu niejakiego makarczyka, ale radwanski to dopiero .... klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl Re: Ile startowego dostała Agnieszka Radwańska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:56 Wybacz. Nie będę polemizował. Nie podpiszę się: obserwator, realista, tenisista, obiektywny, czy jakaś inna wyrocznia, bo nie chcę nikogo pouczać. Na pustyni wyrosła roślinka, jest jeszcze wątła, byle burza piaskowa może ją złamać. Powinniśmy dbac o nią i ją podlewać i osłaniać od wiatru, a my najchętniej byśmy ją swoim jadem zabili. Lem miał racje, "dopiero internet uświadomił mi ile na świecie jest idiotów". Cytat nie jest dosłowny, ale oddaje moje odczucia po tym co tu czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
avvg Re: Ile startowego dostała Agnieszka Radwańska? 25.05.09, 22:42 > jadem zabili. Lem miał racje, "dopiero internet uświadomił mi ile na > świecie jest idiotów" To nie jest cytat z Lema; Lem do końca życia nie używał internetu, chociaż przewidział, że coś takiego się pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl Re: Ile startowego dostała Agnieszka Radwańska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 00:20 “Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.” - Stanisław Lem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ile startowego dostała Agnieszka Radwańska? IP: *.centertel.pl 25.05.09, 23:22 Przed tym sezonem Guru (jak dla mnie) tenisa w Polsce - P. Karol Stopa sugerował, przemycał między słowami jak źle Agnieszka (czyt. jej Tata) przepracowała zimę... zdjęcia, reklamy, samochody itp - czasu na trening nie było - niestety "Roślince" jak nazwałeś Agnieszkę, sodówa do łba uderzyła - i to jest przykre!! Aga miała kuuupę szczęścia w poprzednik sezonie - teraz śmiem twierdzić, że będzie spadać... (jest słaba fizycznie - serwis fatalny...) Ale, paradoksalnie może taka niemiła sytuacja wyjdzie na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie Fre.. IP: *.chello.pl 25.05.09, 19:24 jeszcze wiecej tych milych artykulow i komentarzy a z pewnoscia bedzie jej sie dobrze grac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryzanistka Re: Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie F IP: *.38.198-77.rev.gaoland.net 25.05.09, 19:25 gra zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Agnieszka Radwańska przegrywa z emerytka IP: *.nycmny.east.verizon.net 25.05.09, 19:28 w Paryzu. Ciekawe ile Robert wyciagnal startowego za Agnieszke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryzanistka Re: Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie F IP: *.38.198-77.rev.gaoland.net 25.05.09, 19:28 gra zle. dlaczego to kasujecie ? przeciez to prawda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryzanistka Re: Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie F IP: *.38.198-77.rev.gaoland.net 25.05.09, 19:29 o, sorry, zapomnialam, ze spozniony zaplon ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Raczej opozniony i to nie tylko zapłon :) IP: 89.174.106.* 25.05.09, 19:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie F IP: *.dsl.telepac.pt 25.05.09, 19:34 ohydna ta radwanska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryzanistka Re: Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie F IP: *.38.198-77.rev.gaoland.net 25.05.09, 19:38 cos ma z oczami, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie Fre.. IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 19:38 jest gdzies transmisja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte christo Re: Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie F IP: *.chello.pl 25.05.09, 19:39 zule precz od komputerow, dla wszystkich nierobow internetowych przymusowe roboty publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie F IP: *.chello.pl 25.05.09, 19:42 Gość portalu: monte christo napisał(a): > zule precz od komputerow, > dla wszystkich nierobow internetowych przymusowe roboty publiczne > do roboty. 5 3 dla agi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryzanistka Re: Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie F IP: *.38.198-77.rev.gaoland.net 25.05.09, 19:43 gosciu, ja tu jestem od klepania ziemi i mam chwilowa w pelni uzasadniona przerwe , wiec milcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie Fre... IP: *.dclient.hispeed.ch 25.05.09, 19:45 OD 1-3 do 6-3!!! Pierwszy szybki. Oby tak dalej!Idziesz ISI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiler Re: Pytam jeszcze raz. IP: 94.254.245.* 25.05.09, 19:51 Normalnie dostała 2000 kolumbijskich pessos w jednym papierku, żeby potem radwanski mogl na cargo u waldemara wymienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki co pani brała... na te plecy???... nie bolom??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:49 życzę wszystkiego najgorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 Re: co pani brała... na te plecy???... nie bolom? IP: *.chello.pl 25.05.09, 19:52 ludzie, nie osmieszajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dampro Re: co pani brała... na te plecy???... nie bolom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:54 taki wlasnie poziom ma polskie kibicowanie. male, zawistne polaczki - tacy kibice to jak karaluchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryzanistka Re: co pani brała... na te plecy???... nie bolom? IP: *.38.198-77.rev.gaoland.net 25.05.09, 19:56 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie Fre... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:53 GRATULACJE za pierwszy set ISIA walczz tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie F IP: *.chello.pl 25.05.09, 20:00 nie ma sportu w Polsce bo maMy spoleczenstwo skundlonych szmaciarzy, co teraz wychodzi na wierzch w dobie internetu spadek po komunie, dopoki ci szmaciarze nie wymra nie ma co liczyc na poprawe, beda tylko sporadyczne sukcesy i szybko niszczone przez zawistne otoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie Fre.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:57 bardzo ladnie byle tak dalej A malkontentow uprasza sie o niewpisywanie zlosliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jest gdzies transmisja czy nie? IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 19:57 GDZI EMOZNA TO OBEJRZEC? JESLI WGL MOZNA.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryzanistka Re: Jest gdzies transmisja czy nie? IP: *.38.198-77.rev.gaoland.net 25.05.09, 20:00 a kto by to transmitowal ? ludzie o tej porze jedza kolacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydy Pachnie sensacją na korcie 11 IP: *.ppp.eranet.pl 25.05.09, 20:00 "Pachnie sensacją na korcie 16, gdzie Czakwetadze jest o dwa gemy od przegranej z 20 - letnią Kolumbijką Duque Marino" panowie od tenisa, zobaczcie na kort numer 11, rogowska (AUS) - 256 WTA wlasnie probuje wyrzucic z RG kirilenko - 47 WTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pachnie sensacją na korcie 11 IP: *.xdsl.centertel.pl 25.05.09, 20:27 I wyrzuciła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 Re: gdzie to ogladacie? IP: *.chello.pl 25.05.09, 20:11 nie ogladaja, bo nie maja jak, ale krytykowac najlatwiej siedzac przed kompem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl Re: gdzie to ogladacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:38 Ja oglądałem na SopCast HTV Live. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja no i git. zaraz koniec IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 20:09 dzieki za zyczliwosc i podanie mi linku .. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryzanistka Re: no i git. zaraz koniec IP: *.38.198-77.rev.gaoland.net 25.05.09, 20:11 www.agusia.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie Fre.. IP: *.dclient.hispeed.ch 25.05.09, 20:17 SUPER AGA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie F 25.05.09, 20:21 Naprawdę masz aż takie kompleksy z powodu swojej dupy, biedactwo? Radwańska jest najlżejszą tenisistką z pierwszej dwudziestki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryzanistka Re: Agnieszka Radwańska gra w pierwszej rundzie F IP: *.38.198-77.rev.gaoland.net 25.05.09, 20:30 a teeeeeego to nie wiedzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja "druga część pierwszego 'setu'"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 20:23 Odpowiedz Link Zgłoś
palaczzaba A jak tam plecki już zdrowe 25.05.09, 20:46 jak to było że teraz w imie patriotyzmu się nie gra tylko dla kasy, No ciekawe ile startowego dostała, a może tylko od Polskiego organizatora, tak szarpali o kase bo wiedzieli, że ciężko bedzie odmówic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evie Re: A jak tam plecki już zdrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:02 Tak się podniecasz, jakbyś miał udział w zyskach z tego turnieju. Wszak to komercyjny turniej był. O patriotyzmie ewentualnie można mówić w przypadku turnieju Federacji - tu Aga walczyła dzielnie i pomogła przejść do następnej tury. Pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andriu Re: A jak tam plecki już zdrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:32 skąd takie idioci się biorą jak ty za friko ma grać a cwaniaczki kasę będą brali za jej pracę i jeszcze ją obgadują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrs Re: A jak tam plecki już zdrowe IP: *.poczta-polska.pl 26.05.09, 12:22 a pan Makarczyk ile zgarnal za turniej? pracowal charytatywnie? wiesz czym rozni sie sport zawodowy od amatorskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Tak Na Marginesie!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 25.05.09, 20:59 W cywilizowanym Kraju Targi organizatora oraz Menadżera zawodniczki nie ujrzały by światła dziennego ...Bo każdy z Panów Ma honor i Ambicje... Tutaj najwięcej straciła Aga i Ula które Bardzo szanuje i gorąco je Dopinguje!!! Jakie Kraj Takie Afery!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koood Mam nadzieję, że dalej nie dojdzie sknera jedna!!! IP: 195.22.119.* 25.05.09, 21:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korat Iska- idz do przodu! jestesmy z Toba IP: *.chello.pl 25.05.09, 21:20 Dzieki Tobie ogladanie wielkich, transmitowanych na calym swiecie imprez sportowych ma sens. Przedtem tylko obce nazwiska i obce flagi. nie bylo komu kibicowac, nie bylo tych emocji. Swoja gra zmienilas to- i za to wiekszosc polskich kibicow ci sklada serdeczne podziekowania. A banda zawistnych idiotow nie przejmuj sie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koki Zuch dziewczyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:23 Z przykrością i niepokojem stwierdzam, że 90% "ludzi" zabierających głos na tym forum to dewianci psychiczni, którzy w życiu niczego nie osiągnąli i co gorsza tak już im zostanie i zagryzą każdego kto jest szczęśliwy. Czy należyci słodccy opiniodawcy do jakiegos ugrupowania? Może połączcie siły i zadepczcie świat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Zuch dziewczyna!!! IP: *.range86-135.btcentralplus.com 25.05.09, 21:45 Zgadzam sie - i dlatego z Polski nalezy wiac jak najdalej i nigdy w niej nie grac (nawet za startowe). Niech sie wzajemnie pozagryzaja we wlasnym, polskim sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cineq Agnieszka Radwańska w drugiej rundzie French Open IP: *.magma-net.pl 25.05.09, 21:35 Bardzo dobrze Radwanski postapil ze wycofal Agnieszke z turnieju w Warszawie. Gdy ustalam na rozmowie kwalifikacyjnej z pracodawca wysokosc zarobkow, a pozniej przy podpisywaniu umowy kwota jest nizsza niz to co było wczesniej ustalone, to takiej umowy o prace nie podpisuje. To samo oni zrobili, mieli umowe ze dostana startowe, a go niedostali!!!. Zawodowy tenis to nie WOLONTARIAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corps Agnieszka Radwańska w drugiej rundzie French Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:41 może i grać potrafi...???...ale KU*VA!!!jaka ona brzydka...! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Agnieszka Radwańska w drugiej rundzie French 25.05.09, 21:43 super, dalje też pójdzie gładko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakieta Re: Agnieszka Radwańska w drugiej rundzie French IP: *.chello.pl 25.05.09, 21:45 Dla mnie Radwańska straciła szacun już po olimpiadzie. Nie wiem jak Wy, ale ja i kilka innych osób już wtedy czuło, że olewa reprezentowanie Polski bo szkoda męczyć się przed New York. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha demolka IP: *.35-79-r.retail.telecomitalia.it 25.05.09, 22:12 Co wy ostatnio z tym demolowaniem w tytulach? Radwanska zdemolowana, rodziny zamienionych blizniaczek zdemolowane... Czy to slowo jakos ostatnio zmienilo znaczenie i tylko ja tego nie zauwazylam? Odpowiedz Link Zgłoś