alix1 12.04.07, 21:29 Dzięki za pozytywną opinię o dr Mrugaczu, byłam dzisiaj i jestem ZACHWYCONA To pierwszy lekarz który w 100% zrobił na mnie dobre wrażenie. Ściskam serdecznie A jak tam w ogóle u ciebie, staracie się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagps Re: Dagps 12.04.07, 22:29 nie,mamy z roznych wzgledow urlop od staran, my staramy od wrzesnia, na metforminie, napisz wiecej o mrugaczu tu albo lepiej na klinikach ciekawi mnie co ci sie najbardziej podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
alix1 Re: Dagps 12.04.07, 22:37 Poświęcił mi czas, cierpliwie odpowiadał na pytania, spędziłam u niego 45 minut, bez poczucia że muszę zaraz wychodzić, ma pomysły nowe itd... Napisałam szeroko na kwietniowe ivi. W każdym razie - jestem ZADOWOLONA Odpowiedz Link Zgłoś
lyrica Re: Dagps, alix1 13.04.07, 12:01 Dagps, Alix1 Czy w tej klinice Bocian przyjmuje tylko dr Mrugacz? Strona jest w budowie i niewiele można się z niej dowiedzieć. Są tam tylko nazwiska dr i analityka. Czy to cały zespół? I jak z cenami? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Dagps, alix1 13.04.07, 12:47 wyglada ze to caly "zespol" plus pielegniarki, wizyta 50, usg tez, pielegniarka nie jest platna dodatkowo, ceny zastrzykow jak u pozostalych w bialym, nie wiem jak zabiegi, ide w ciemno i bede miala troje dzieci. albo jedno chociaz ale bede miala. Odpowiedz Link Zgłoś
lyrica Re: Dagps 13.04.07, 13:27 Czy mi się dobrze wydaje, że dr Mrugacz przyjmował wcześniej w jakiejś innej klinice w Białymstoku? Odpowiedz Link Zgłoś