Dodaj do ulubionych

Turcja Side, czy Egipt....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:44
Chcielibyśmy w połowie lipca poleciec gdzieś za słoncem
/do Turcji Side; Egipt; Tunezja ????/
Oczywiście mamy okrojony budżet max 5000 zł (2 os dorosłe + 3 1/2 dziecko)
Co wybrać, co polecacie?
Obserwuj wątek
    • anka786 Re: Turcja Side, czy Egipt.... 06.03.06, 23:53
      czesc,ja polecam poludniowa Turcje,bylam na wczasach w okolicach Antalii
      (antalya),bylo po prostu pieknie.Egipt jest oczywiscie cudowny(tez bylam) ale
      ja osobiscie polecam Turcje!
      • Gość: madzer Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 08:13
        polecam turcje.bylam w zeszlym roku i bardzo chcalabym tam wrocic. zwlaszcza
        objazd jest bardzo ciekawy,wielokulturowa turcja moze zachwycic no i jest
        tanioegipt jest atrakcyjny przedewszystkim z uwagi na swoje zabytki jesli dobrze
        zrozumialam jedziecie z malym dzieckiem.wiec o zwiedzaniu raczej nalezy
        zapomniec bo to moze byc meczace, mysle taz ze lepiej wybrac nie tak upalny
        termin bedzie i pzyjemniej i chlodniej i taniej ja bylam z nastolatkiem,ale
        rodzinki z malymi dziecmi praktycznie nie wychodzily z hotelu, wieczorem tylko
        odlawiali dzieci z basenu,moze czerwiec albo wrzesien jesli to dla was mozliwe
        zycze wspanialych wakacji
    • Gość: JaJa Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:32
      Jeżeli planujecie (sądząc po dzieciach...) siedzieć raczej w hotelu to Turcja
      wydaje się lepsza ze względu na cenę. Pamiętajcie tylko, że przyzwoity standard
      w Turcji zaczyna się od ****. Warto też wziąć All Inclusive.
      Egipt jest ciekawszy pod względem zwiedzania ale odległości są przerażające
      więc odpada z małymi dziećmi. Do tego jest raczej drożej. No i w terminie o
      jakim piszesz będzie nie do wytrzymania na słońu.
      Czyli podsumowując - Turcja!
      • Gość: gość Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.chello.pl 07.03.06, 20:39
        Egipt w lipcu... zły pomysł.Już w Turcji jest bardzo gorąco. Pamiętam jak byłem
        kiedyś w sierpniu i było ciepło.
    • gmx3 Re: Turcja Side, czy Egipt.... 07.03.06, 21:33
      Jak myślicie - Wyrobie się w 5 tyś?
      • Gość: JaJa Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 06:28
        Jak dobrze poszukasz to tak. Sam płaciłem za ****+ w turcji 1200zł/tydz all
        inclusive. Koszt nie obejmował tylko wizy. Oczywiście to był last...
        • Gość: kitrew Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:21
          jakie biuro?
          opłaca się czekać - w sezonie to raczej las... nie bedzie?
          • Gość: JaJa Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 07:41
            Sprawdź www.udanewakacje.pl
    • chiara76 Re: Turcja Side, czy Egipt.... 07.03.06, 22:03
      Side , zdecydowanie.
      • Gość: Jurka Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:05
        Z innej beczki....
        nasi znajoma jedzie do hotelu:
        Perisia w Side - dla mnie jest za drogi. czy jest jakaś mapa hoteli, co by być
        niedaleko.... ?
        A i czy jest możliwośc korzystania z "ich all inclusive"
        basen, zjezdzalnie, lezaki na plazy... lody itd
        • Gość: mak Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:21
          tyle mogę podpowiedzieć, że musisz szukać w dzielnicy Kumkoy, bo tam właśnie
          jest Perissia. a w sprawie all najlepiej kontaktować się mailem z samym hotelem.
    • Gość: Narcyza30 Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.03.06, 14:50
      Jezeli moge poradzic,to Turcja.Jest tez goraco,ale nie tak jak w Egipcie.
      Jezeli Side,to tylko nie SIDE MARE. Jezeli nie chcecie na brudnej plazy z
      dzieckiem przebywac,to ten hotel omijac z daleka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka