Gość: Mirek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:44 Chcielibyśmy w połowie lipca poleciec gdzieś za słoncem /do Turcji Side; Egipt; Tunezja ????/ Oczywiście mamy okrojony budżet max 5000 zł (2 os dorosłe + 3 1/2 dziecko) Co wybrać, co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka786 Re: Turcja Side, czy Egipt.... 06.03.06, 23:53 czesc,ja polecam poludniowa Turcje,bylam na wczasach w okolicach Antalii (antalya),bylo po prostu pieknie.Egipt jest oczywiscie cudowny(tez bylam) ale ja osobiscie polecam Turcje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzer Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 08:13 polecam turcje.bylam w zeszlym roku i bardzo chcalabym tam wrocic. zwlaszcza objazd jest bardzo ciekawy,wielokulturowa turcja moze zachwycic no i jest tanioegipt jest atrakcyjny przedewszystkim z uwagi na swoje zabytki jesli dobrze zrozumialam jedziecie z malym dzieckiem.wiec o zwiedzaniu raczej nalezy zapomniec bo to moze byc meczace, mysle taz ze lepiej wybrac nie tak upalny termin bedzie i pzyjemniej i chlodniej i taniej ja bylam z nastolatkiem,ale rodzinki z malymi dziecmi praktycznie nie wychodzily z hotelu, wieczorem tylko odlawiali dzieci z basenu,moze czerwiec albo wrzesien jesli to dla was mozliwe zycze wspanialych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJa Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:32 Jeżeli planujecie (sądząc po dzieciach...) siedzieć raczej w hotelu to Turcja wydaje się lepsza ze względu na cenę. Pamiętajcie tylko, że przyzwoity standard w Turcji zaczyna się od ****. Warto też wziąć All Inclusive. Egipt jest ciekawszy pod względem zwiedzania ale odległości są przerażające więc odpada z małymi dziećmi. Do tego jest raczej drożej. No i w terminie o jakim piszesz będzie nie do wytrzymania na słońu. Czyli podsumowując - Turcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.chello.pl 07.03.06, 20:39 Egipt w lipcu... zły pomysł.Już w Turcji jest bardzo gorąco. Pamiętam jak byłem kiedyś w sierpniu i było ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
gmx3 Re: Turcja Side, czy Egipt.... 07.03.06, 21:33 Jak myślicie - Wyrobie się w 5 tyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJa Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 06:28 Jak dobrze poszukasz to tak. Sam płaciłem za ****+ w turcji 1200zł/tydz all inclusive. Koszt nie obejmował tylko wizy. Oczywiście to był last... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitrew Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:21 jakie biuro? opłaca się czekać - w sezonie to raczej las... nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJa Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 07:41 Sprawdź www.udanewakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurka Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:05 Z innej beczki.... nasi znajoma jedzie do hotelu: Perisia w Side - dla mnie jest za drogi. czy jest jakaś mapa hoteli, co by być niedaleko.... ? A i czy jest możliwośc korzystania z "ich all inclusive" basen, zjezdzalnie, lezaki na plazy... lody itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:21 tyle mogę podpowiedzieć, że musisz szukać w dzielnicy Kumkoy, bo tam właśnie jest Perissia. a w sprawie all najlepiej kontaktować się mailem z samym hotelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narcyza30 Re: Turcja Side, czy Egipt.... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.03.06, 14:50 Jezeli moge poradzic,to Turcja.Jest tez goraco,ale nie tak jak w Egipcie. Jezeli Side,to tylko nie SIDE MARE. Jezeli nie chcecie na brudnej plazy z dzieckiem przebywac,to ten hotel omijac z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś