Gość: biały IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 09:26 Mam nadzieję że uda się przeprowadzić całe zawody i wiatr nie zepsuje całej zabawy i Adaś pokaże wszystkim jak się skacze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wielkopolanin Re: PŚ w skokach. Program zawodów w Titisee-Neust IP: *.icpnet.pl 10.12.03, 13:55 Wiatr? U Niemców? Wydadzą zakaz wiania i będzie spokój! Ordnung must sein!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laurka Re: PŚ w skokach. Program zawodów w Titisee-Neust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:30 Ja też mam taką nadzieje, ale w Niemczech jest inny problem- zapowiadaja dodatnie temperatury!! Zeskok może im po prostu spłynąć...a te laski stojące pod skocznią to najchetniej straciłyby dziewictwo miedzy pierwszą a drugą serią... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: PŚ w skokach. Program zawodów w Titisee-Neust 11.12.03, 14:40 Dwa lata temu bylo plus 12 i nic nie splynelo. Rok temu z 7 i tez przezylismy. Zapraszam - ktos sie wybiera moze? A o laskach nic nie wiem - przyjada jakies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu Re: PŚ w skokach. Program zawodów w Titisee-Neust IP: *.BelWue.de 12.12.03, 03:52 aaa...wybieram sie ,dziekuje.mozna tam wniesc jakies iwno, czy sprawdzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu Re: PŚ w skokach. Program zawodów w Titisee-Neust IP: *.BelWue.de 12.12.03, 03:53 wino znaczy Odpowiedz Link Zgłoś