Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GoldLine i Tournament/Ultima Curling w Polsce

12.06.09, 12:02
    Miło mi Was poinformować, że od środy jestem jedynym w Polsce autoryzowanym dystrybutorem produktów firm GoldLine i Tournament Curling/Ultima Curling. Odtąd curlerzy w Polsce mają dostęp do sprzętu dwóch kolejnych producentów dotąd u nas nieobecnych, lub obecnych w minimalnym stopniu. Mam nadzieję, że te trochę niedoceniane w Polsce marki spotkają się z Waszym zainteresowaniem tym bardziej, że wśród znanych mi osób, które do tej pory zetknęły się z produktami tych firm nie spotkałem żadnej, która byłaby zawiedziona jakością.

Katalog produktów oraz cennik niedługo znajdą się niedługo na stronie powstającego sklepu www.curlingshop.pl

Wszystkich, którzy już teraz znajda dla siebie coś interesującego na stronach producentów
    www.tournament-sports.com/tournament_curling/catalogue_curling.asp
    www.goldline.ca/catalog/1
    zachęcam do kontaktu mailowego: tomasz(at)hoga.pl lub telefonicznego: 501 514 485.

Jeśli uda mi się jeszcze trochę zbić koszty transportu, to ceny powinny być dla Was atrakcyjne :)
    Obserwuj wątek
      • lwilczek Re: GoldLine i Tournament/Ultima Curling w Polsce 12.06.09, 19:37
        Wow gratulacje Tomku,

Tylko przyklasnąć twojemu przedsięwzięciu. Mam nadzieje ze strona ruszy jak
        najszybciej. Czy planujesz w przyszłości nawiązać współprace z "głównymi
        graczami" na tym rynku.. ?

Pozdrowienia z Krakowa
        • cmac Re: GoldLine i Tournament/Ultima Curling w Polsce 12.06.09, 19:49
          nono :)
          gratulacje i powodzenia :)
        • t.kierzkowski Re: GoldLine i Tournament/Ultima Curling w Polsce 12.06.09, 22:51
          Dzięki :)
          Póki co skupiam się na dwóch firmach. Asham nie jest zainteresowany, a Balance i
          Olson (rozumiem, że tych miałeś na myśli) współpracują z ChecSport, także nie
          zamierzam robić konkurencji.
          Strona ruszy w ciągu kilku najbliższych tygodni. Póki co pracuję nad wersją
          katalogu z cennikiem w pdf :) Chcę go opublikować w nadchodzącym tygodniu.
          • kiuru Re: GoldLine i Tournament/Ultima Curling w Polsce 15.06.09, 15:08
            Super!! Moje ulubione rękawiczki i moje dawne buty w Polsce ...
            Jeśli tylko będę miała gdzie wykorzystywać ten sprzęt to masz
            klientkę.

Dzięki Tomku :)
      • p.d.l Re: GoldLine i Tournament/Ultima Curling w Polsce 16.06.09, 11:06
        pięknie, pięknie mój Koleżko ;)
        chociaż ultimy mam 4sezon i nadal sprawne - doskonała inwestycja (dzięki Maćku i Krzychu), to moim marzeniem są regale lecz ani Szwajcarzy ani Czesi nie spełnili tego marzenia - czas na Ciebie :) Mam tylko nadzieję, że zgramy się czasowo i finansowo :D
        A przy moim zamiłowaniu do gadżetów pewnie sobie coś jeszcze znajdę :P
        • t.kierzkowski Re: GoldLine i Tournament/Ultima Curling w Polsce 17.06.09, 12:10
          Na stronie są już tymczasowe katalogi ze szczotkami i rękawiczkami obu
          producentów. Kolejne będą buty :)
          • konan_wa_ku_ta Re: GoldLine i Tournament/Ultima Curling w Polsce 22.06.09, 00:45
            Tomku gratulacje za kolejny krok do przodu w historii Polskiego Curlingu!

Jednocześnie mam pytanie jako przedstawiciel leworęcznej mniejszości:
            Jak wygląda sprawa butów dla graczy leworęcznych? Wszystkie modele są dostępne w
            tej wersji i czy różnią się cenowo?
            • t.kierzkowski Re: GoldLine i Tournament/Ultima Curling w Polsce 22.06.09, 22:08
              W cennikach, które otrzymałem nie ma różnicy w cenie między butami dla prawo- i
              leworęcznych. O ile wiem to teoretycznie wszystkie modele są dostępne w wersji
              dla leworęcznych :)
      • t.kierzkowski CurlingShop.pl już działa :) 11.08.09, 12:58
        Niestety okres urlopowo wydłużył trochę czas potrzebny na uruchomienie sklepu, jednak udało się już dopiąć prawie wszystko i sklep www.CurlingShop.pl można uznać za otwarty :)

Sklep otrzymał już swój właściwy wygląd. Obecnie pozostało do usunięcia kilka drobnych błędów w oprogramowaniu (czekam na powrót programisty z urlopu), jednak w większości nie wpływają one na możliwość przeglądania asortymentu i składania zamówień.

W tej chwili na stronach sklepu znajdziecie większość asortymentu Goldline, Tournament Curling i Ultima Curling będącego w ofercie tych firm na sezon 2009-20010. Mam nadzieję, że w niedługim czasie uda się rozwinąć współpracę z kolejnymi producentami i oferta będzie jeszcze bogatsza.

Wraz z nadejściem sprzętu powinienem otrzymać od producentów płyty ze zdjęciami wszystkich produktów i będę mógł je dodać na stronę. Obecnie korzystam ze zdjęć pobranych z ich stron, a te niestety często pozostawiają sporo do życzenia.

A dla wszystkich wyczekujących ich sprzętu informacje są całkiem dobre - przesyłki czekają na oclenie w Warszawie, a że dokumenty agencja celna ma wszystkie, to sprzęt powinien być dostępny już na warszawskich eliminacjach do ME Mikstów.

Pozdrawiam i raz jeszcze zapraszam do odwiedzin w CurlingShop.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka