Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

R. van Nistelrooy w MU !!

IP: *.pl 23.04.01, 19:52
    Dzisiaj Eurosport podal ze van Nistelrooy podpisal kontrakt z Man Utd. Mam
    nadzieje ze to nie podpucha. Teraz czekam na E. Davidsa. Cos jeszcze napisali
    ze nowy bramkarz jest w drodze, ale nie wiem czemu, przeciez maja jednego z
    najlepszych (moze maja dosc wyglupow pajaca?).Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ciekawy Re: R. van Nistelrooy w MU !! IP: *.library.uu.nl 23.04.01, 21:35
        tak,Holender ma wspomoc atak MU,wladze klubu nie zadowala mistrzostwo Anglii,wiec
        Nistelrooy ma pomoc MU w przyszlym sezonie LM,jesli chodzi o Davidsa to nie wiem-na razie
        oskarzony jest o doping.
        • Gość: S04 Re: R. van Nistelrooy w MU !! IP: *.proxy.aol.com 23.04.01, 21:51
          Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> tak,Holender ma wspomoc atak MU,wladze klubu nie zadowala mistrzostwo Anglii,wi
          > ec
          > Nistelrooy ma pomoc MU w przyszlym sezonie LM,jesli chodzi o Davidsa to nie wie
          > m-na razie
          > oskarzony jest o doping.

U Davidsa wykryto podobno slady nandrolonu. A co przejscia do ManU: wiem (to
          zaden dowcip), ze tocza sie rozmowy w sprawie przejscia Davidsa do FC Schalke 04.
          Sfinansowane to ma byc przez Philipsa, ktory jest sponsorem Schalke ("Philips
          Event-TV auf Schalke"), i z ktorym Davids ma prywatny kontrakt reklamowy. Czy to
          wypali? Nie wiem, ale Davids od grudnia ub. roku pojawia sie regularnie (choc
          nie za czesto) w siedzibie klubu w Gelsenkirchen.
          • lhp Pitbull w SO4?? 24.04.01, 09:41
            To byloby fajnie, rosnie potega w niemczech heja schalke, jak powiedzialby red.
            Zimoch. Podobno jakas niemiecka gazeta "Bild auf Sonntag" ???? czy cos w tym
            stylu napisala, ze obecnie Waldoch i Hajto to nr 1 w obronie calek Bundesligi,
            oby tak dalej
            Pzdr
      • Gość: andie Re: R. van Nistelrooy w MU !! IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 11:50
        dobrze tak Manchesterowi, że zapłacili tyle kasy. W zeszłym roku mgli go mieć
        taniej, ale miał kontuzję. Sknerzy sięgneli do kieszeni. Nie wyobrażam sobie
        Pitbulla na Old Trafford, ale może być zabawnie, jak stanie obok Solskjaera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka