Gość: PES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 09:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: co mnie to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 14:50 To po co się tu udzielasz durniu?! Dla wszytkich będzie najlepiej jak Kidd zostanie w Dallas. Idealny rozgrywający dla Nowitzkiego i Gortata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcale_nie_znawca Jason Kidd IP: *.icpnet.pl 05.07.09, 11:07 Dwa sezony temu miał średnie statystyki na pograniczu triple-duble. Punktów już za wiele nie zdobywa ale asysty najlepsze na świecie. Uwielbiam go od czsu Phonix Suns jak był zmiennikiem KJ i obaj mieli chyba ponad 7 asyst na mecz. Ciekawe na ile piłek od takiego mistrza może liczyć MG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Jason Kidd IP: *.105.192.213.cable.satra.pl 05.07.09, 11:09 teraz to kidd, a nie howard jest najwieksza gwiazda nba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Jason Kidd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 11:36 marcin gortat pokaże w tym sezonie na co go stać tylko niech mu pozwolą grać s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuppi Re: Jason Kidd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 11:41 patzre - najwieksza gwiazda dallas - mysle - duetu Gortat-Dirk nie bedzie... a tu o kidda chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonanza Re: Jason Kidd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 12:08 Tak, pamiętam - tak wymiatał, gdy grał w NJ Nets i dwa razy doprowadził ich do finału NBA. Poza tym prawie cały czas jego statystyki oscylują w granicach double-double. Sam podziwiam jego grę od czasów jego pierwszych sezonów w Dallas, gdzie szalał razem z Jimem Jacksonem i Jamalem Mashburnem. Swoją drogą myślę, że jest to koszykarz, który najbardziej zasłużył sobie na tytuł mistrzowski i dla jego dobra chciałbym, żeby przeniósł się do L.A. i tam tworzył zabójcze duo z KB :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo_morelo Re: Jason Kidd IP: *.tvkdiana.pl 06.07.09, 10:51 No po ostatnim sezonie widac ze LA nikogo nie potrzebuje juz wiecej na chwile obecna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Jason Kidd IP: *.gunb.gov.pl 06.07.09, 09:20 to J.Kidd byl zmiennikiem KJ'a? mi sie zdawalo, ze to KJ zastepowal kontuzjowanego Kidda w PO w 2000 a wczesniej wychodzili chyba razem w pierwszej piatce? (tzn. chyba jeden sezon bo w 1998 KJ zakonczyl kariere(+PO w 2000) i do PNX przyszedl Penny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belgian dentist Re: Jason Kidd IP: 194.156.44.* 06.07.09, 09:26 mowa o poczatku kariery kidda. czyli polowa lat 90-tych. kj byl jeszcze spora gwiazdka, a kidd zdolnym mlokosem. wiec mlokos byl krotko zmiennikiem gwiazdki. co bylo potem, wiadomo. mlokos przycmil dokonania gwiazdki bo stal sie gwiazda. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Jason Kidd IP: *.chello.pl 06.07.09, 17:16 chyba cos sie tobie pomylilo... Kidd przyszedl w 1994 do Dallas wybrany w drafcie i zostal z G. Hillem wybrany na Rookie.of.the.Y. nawet chyba... i bodajrze w 1997 czy 98 przeszedl do Dallas za Steva Nasha i Finleya (tak mi sie cos zdaje;)). wiec nie kumam o co chodzi z tym byciem w cieniu KJ'a Odpowiedz Link Zgłoś