Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kOALICJA GOLLOBOWIE-PROTASIEWICZ.

IP: *.ab-byd.edu.pl 31.01.02, 13:07
    JAK NAM WIADOMO JACEK JEST W POLONII I BEDZIE SIE STARAL BYC DRUGIM ZAWODNIKIEM
    PO TOMKU.TOMEK NA PEWNO BEDZIE MU SIE STARAŁ POMOGAC.PIOTR NIE BEDZIE CHCIAL
    BYC GORSZY I (JESTEM PRZEKONANY) ZE BEDZIE DRUGIM LIDEREM.CO WY NA TO?
    Obserwuj wątek
      • Gość: fin Re: kOALICJA GOLLOBOWIE-PROTASIEWICZ. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 31.01.02, 13:36
        Gość portalu: BARTHEZZ napisał(a):
        > JACEK JEST W POLONII I BEDZIE SIE STARAL BYC DRUGIM ZAWODNIKIEM PO TOMKU.

Swietnie, niech się stara (byle na torze). To może tylko wyjsć na dobre Polonii.

> TOMEK NA PEWNO BEDZIE MU SIE STARAŁ POMOGAC.

W tym jedyna nadzieja, bo jak Jacus ma jezdzić tak, jak w zeszłym roku w Pile, to ja dziękuję bardzo za takiego
        "lidera".

> PIOTR NIE BEDZIE CHCIAL
        > BYC GORSZY I (JESTEM PRZEKONANY) ZE BEDZIE DRUGIM LIDEREM.CO WY NA TO?

Ja sądzę dokładnie tak samo.
        Pozdr
      • reggie Re: kOALICJA GOLLOBOWIE-PROTASIEWICZ. 31.01.02, 18:51
        Nie będzie zadnej koalicji. Minęło już parę latek, panowie są starsi i
        rozważniejsi. Uważam, że w klubie sytuacja jest wiadoma. Jest jeden lider,
        T.Gollob, za nim Protasiewicz i obcokrajowcy.
        Po ostatnim, kiepskim sezonie Jacek powalczy w mojej opinii tylko i wyłącznie o
        miano "tego trzeciego". Po prostu w przerwie między sezonami nie da rady
        odrobić tych zaległości(sprzętowych, fizycznych i aklimatyzacyjnych), daltego
        J.Gollob zadowoli się chyba rolą raczej drugoplanową, chociaż za rok, albo
        nawet w końcu tego sezonu moze odzyskać dawną, rewelacyjna formę.
      • .tomcio. Re: kOALICJA GOLLOBOWIE-PROTASIEWICZ. 31.01.02, 19:55
        Coś takiego tylko by drużynie na dobre wyszło.

Tomcio
        • Gość: xyz Re: kOALICJA GOLLOBOWIE-PROTASIEWICZ. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 21:30
          Zgadzam się w 100%.
          pozdrawiam
      • Gość: Mario Re: kOALICJA GOLLOBOWIE-PROTASIEWICZ. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 19:10
        Zarówno Jacek jak i Piotr mają w przyszłym sezonie coś do udowodnienia.Jacek że
        kryzys formy ma już za sobą a Piotr że należy mu się udział w GP, czego obaj
        mam nadzieję dowiodą na torze.Poza tym Polonia będzie jeździła składem krajowym
        plus jeden obcokrajowiec.Wiąże się to z tym że będzie wtedy można wystawić
        Robackiego oraz odpadną koszty sprowadzenia jednego stranieri.
        • crazymax Re: kOALICJA GOLLOBOWIE-PROTASIEWICZ. 04.02.02, 16:10
          Ja to bym chciał, żeby w końcu z oficjalnych, wiarygodnych źródeł dało się
          usłyszeć, że między Gollobami a Protasiewiczem jest zgoda. Ale to pewnie jakiś
          idealizm. Choć z drugiej strony powinno na torze wyjść jak się sprawy mają.
          Wielkiej przyjaźni między nimi to nigdy nie będzie, ale najmniejsze gesty, źle
          zinterpretowane, skomentowane czasem powodują poważne nieporozumienia. Więc
          jednak oby była zgoda i jazda po tytuł mistrza
      • Gość: widz Re: kOALICJA GOLLOBOWIE-PROTASIEWICZ. IP: *.bydg.gazeta.pl 04.02.02, 19:28
        To, że Golloby i Protas nie przepadają za sobą, to wiadomo od dawna. Miłość czy
        nienawiść nie będzie miała nic do rzeczy, gdy wszyscy wyjadą na tor walczyć o
        punkty dla Polonii. Współpraca dla jasnego celu - wygranej drużyny, bo inaczej
        prezes klubu Lech Różycki wkroczy do akcji. Przy okazji, 33-letni Jacek
        najpierw musi udowodnić, że należy mu się miejsce w wyjściowym składzie. A
        przecież będzie czuł oddech Wiltshire'a i Loramna, którzy jak obaj zostaną
        ściągnięci na jakiś mecz, zabiorą miejsce nie komu innemu, jak Jaculkowi.
        • reggie Re: kOALICJA GOLLOBOWIE-PROTASIEWICZ. 04.02.02, 20:04
          Nie przesadzaj widz. Skąd wiesz,że to właśnie Jackowi zabiorą? Skąd wiesz, w
          jakiej formie będzie Wiltshire, w jakiej Loram, a jak zimę przepracuje Jacek?
          Skąd ta pewność u ciebie? Te bzdury, które wygłaszasz rozpocznij lepiej
          wyrażeniem typu "moim zdaniem" lub "uważam", bo jeszcze ktoś pomyśli,że to jest
          prawda.
          Poczekaj do początku sezonu, nie chrzań andronów o tym, kto Jacusiowi wezmie
          miejsce, kto mu dyszy w plecy a kto nie, bo to jest akurat mało ważne.
          • Gość: MONK Re: kOALICJA GOLLOBOWIE-PROTASIEWICZ. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 22:54
            Zwykle Polacy prezentuja sie lepiej od obcokrajowcow i u nas powinno byc
            podobnie. Poza tym kiedy jedzie Jacek moze wystapic tez Robak a to zawsze
            kilka pkt do przodu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka