Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chrapek: Jestem szybkościowcem

IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.09, 21:27
    Chrapek zasłużył, żeby grać w tak dobrej drużynie jak Lech. Przebicie się do
    pierwszego składu jest tylko kwestią czasu. Tylko nie mogę zrozumieć dlaczego
    Chrapek miałby rywalizować na prawej stronie ze Sławkiem Peszko, gdy Krzysiek
    jest piłkarzem lewonożnym!
    Obserwuj wątek
      • Gość: niedziwi Chrapek: Jestem szybkościowcem IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.09, 21:55
        jestem lewonoznym napastnikiem i gram na prawej stronie wiec akurat mnie to
        nie dziwi
        • zawaldemar no to teraz czeka go praca nad wytrzymałością 09.07.09, 22:42
          nie wyobrażam sobie żeby się tylko ścigał z obrońcami, bo w Lechu i Lewandowski
          i Rengifo często cofają się nawet pod własną bramkę. A szczególnie dotyczy to
          Peszki. Pierwsze pól roku będzie dla niego szokiem. Generalnie kibice przyjęli
          ciepło ten transfer, zatem teraz łopata w garść i do roboty, bo konkurencja w
          drużynie jest niekiepska.
      • Gość: góral Re: Chrapek: Jestem szybkościowcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 22:47
        W p... jeża, kto nom tyraz byndzie strzeloł? :-)
        • Gość: B Re: Chrapek: Jestem szybkościowcem IP: *.bagu.cable.ntl.com 09.07.09, 23:44
          Alicja Bachleda-Curus
      • Gość: 2dedefra2 Chrapek: Jestem szybkościowcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 02:46
        no to z tym gościem, kolejarze majstra mają pewnego
      • Gość: turtlezzz Lewa noga - Peszko ? IP: *.cust.tele2.pl 10.07.09, 03:09
        Wpierw dziennikarz sugeruje, że mógłby rywalizować z Peszką o miejsce na prawej pomocy, potem stwierdza, że Chrapek jest raczej lewonożny. Nic nie rozumiem.
        • Gość: Jerry Re: Lewa noga - Peszko ? IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 10.07.09, 04:14
          Nie ma znaczenia, i tak bedzie grzal laweczke przez dlugi,dlugi czas.
      • Gość: gość Poprosiłem menedżera, by zawracał mi głowę tylko IP: *.chello.pl 10.07.09, 07:11
        konkretnymi ofertami. I wybrałeś krajową ? Oto prawdziwy patriota.
        • Gość: aha Re: Poprosiłem menedżera, by zawracał mi głowę ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 08:15
          Chrapek jest bardzo szybki zwinny typowy napastnik. Pamiętam jeszcze jak grał w
          Górniku nie było bata na niego. Jak poszedł do Podbeskidzia to myślałem że sobie
          nie da rady (warunki fizyczne)a jednak się sprawdził.Życzę mu jak najlepiej i
          myślę że jak woda sodowa do głowy mu nie uderzy to za rok, dwa będzie
          podstawowym napastnikiem Lecha.
        • Gość: poznaniok Re: Poprosiłem menedżera, by zawracał mi głowę ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 14:18
          A co myslales,ze na Chrapka mialy chrapke jakiej zagramaniczne
          teamy??? Nie sadze...
      • Gość: aha Chrapek: Jestem szybkościowcem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 08:16
        Chrapek jest bardzo szybki zwinny typowy napastnik. Pamiętam jeszcze jak grał w
        Górniku nie było bata na niego. Jak poszedł do Podbeskidzia to myślałem że sobie
        nie da rady (warunki fizyczne)a jednak się sprawdził.Życzę mu jak najlepiej i
        myślę że jak woda sodowa do głowy mu nie uderzy to za rok, dwa będzie
        podstawowym napastnikiem Lecha.
      • Gość: lordi Chrapek: Jestem hardkorem jestem szybkościowcem IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.07.09, 08:33
        pracuje w polibudzie, mam na to papiery, cztery... :P
      • Gość: popaja Chrapek na prawej pomocy? IP: *.icpnet.pl 10.07.09, 09:32
        Jest młody.. może się przystosuje do gry na prawej stronie, a tam Kolejorz
        potrzebuje kogoś bo ma w zasadezie tylko Sławka Peszkę, a na środku ataku po
        zakupach będzie aż tłoczno (co nie zmienia faktu, że w razie czego może wejść za
        Lewego czy Rengifo)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka