Gość: Lasalle IP: *.promax.media.pl 23.12.03, 00:58 Kogo interesują roszady u beniaminka, który wkrótce opuści ekstraklase? Kibice nawet nie zdążą zapamiętać gdzie jest ta Bydgoszcz... Władze Astorii niech sobie kupią lepiej chusteczki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafik_bydzia_ Re: Zmiany w Ostromecku/Astorii IP: *.iweb.pl 23.12.03, 01:57 Gość portalu: Lasalle napisał(a): > Kogo interesują roszady u beniaminka, który wkrótce opuści > ekstraklase? Kibice nawet nie zdążą zapamiętać gdzie jest ta > Bydgoszcz... Władze Astorii niech sobie kupią lepiej chusteczki! LASALLE-mnie interesuje bo jestem z tego wspaniałego miasta!A ty pewnie jesteś jakimś zalompleksionym ladaco mieszkającym w jakiejś pipidówie w gminie Badziewki Stare- co?Lepiej zajmij się czymś pożytecznym dla sibie(chociaż czy takie coś jest?)a nie zajmuj głosu na sprawy o których nie masz zielonego pojęcia-pajacu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasalle Re: Zmiany w Ostromecku/Astorii IP: *.promax.media.pl 24.12.03, 16:50 Gość portalu: rafik_bydzia_ napisał(a): > Gość portalu: Lasalle napisał(a): > > LASALLE-mnie interesuje bo jestem z tego wspaniałego miasta!A ty > pewnie jesteś jakimś zalompleksionym ladaco mieszkającym w > jakiejś pipidówie w gminie Badziewki Stare- co?Lepiej zajmij się > czymś pożytecznym dla sibie(chociaż czy takie coś jest?)a nie > zajmuj głosu na sprawy o których nie masz zielonego > pojęcia-pajacu!!!! Pewne to jest to, że z ciebie niezły (przy)głupek. Na ale czego więcej się spodziewać po żałosnym bydgoszczninie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki ASTAAA!!!! WSTAWAJJJJ!!! IP: *.telco.ras.pl 23.12.03, 08:55 Lasalle ty debil- o tobie nikt nie bedzie pamietal. Asta wielka jest i jeszcze stanie na nogi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Zmiany w Ostromecku/Astorii IP: 195.117.188.* 23.12.03, 09:02 Generalnie fachowości trenera z Białorusi podważać nie wolno. Jednak z drugiej strony miał do dyspozycji koszykarzy takich jakich miał, słabych ... z armii zaciężnej, najemników niestety cudów się nie stworzy. Jednak porażki we Wrocławiu, Inowrocławiu, w Bydgoszczy z Anwilem i Startem były do wygrania. Krutikow i kto po nim? Pan Krajewski to najlepszy z wymienionych kandydatów. Nie wiem skąd wzięło się nazwisko Pana Szczubiała - kompromitacja z reprezentacją, później zwolniony z Polonii W-wa za żenujące wyniki drużyny na początku sezonu; natomiast Pan Kaniecki uciekł z potrzebującej go Astorii do Gdyni, skąd później wyleciał z hukiem po nieudanej przygodzie z Euroligą. Wiem, że ma w klubie kolegów, może więc wygrać ten wyścig. Ja, dla dobra Astorii obstaję przy Panu Krajewskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: Zmiany w Ostromecku/Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 09:34 Myśle że Pan Krajewski to strzał w 10. Pamiętam jak prowadził Nobiles i robił to bardzo dobrze. Tylko nie Szczubiał, bo ten gość na taktyce nie zna sie wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zmiany w Ostromecku/Astorii IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 10:12 Kto to powiedział? "Zmiana trenera to będzie ostatnia rzecz, którą musielibyśmy zrobić. W tej kwestii należy być ostrożnym. Nie można bowiem zrobić zupełnej pustki w zespole." Daleki jestem od obrony Krutikowa, lecz ciekawy jestem czy nowy trener będzie w takim samym stopniu decydował o doborze graczy, zastanawia mnie to ponieważ z tego co mówi Krutikow nie wszystkie decyzje personalne podejmował on. Klasyczna obrona: to nie ja to oni, czy może ziarno prawdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fusio Re: Zmiany w Ostromecku/Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 11:45 Niech kupią Konieckiego to wg mnie najleprzy polski trener!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaius Re: Asta - duma Bydgoszczy!!!!! IP: *.awacom.net 23.12.03, 11:51 Oj chyba panie L. dawno Cię nikt nie zniszczył... to jest jedyna duma Bydgoszczy w pierwszych ligach, nie licząc upadającej Polonii w żużlu i chyba jest jeszcze Zawisza w boksie. Tak więc won od Asty!!!!! BTW A wiecie panowie, że ITI kiedyś chciało zainwestować w piłkarski zespół Zawisza Bydgoszcz??!!,było już nawet blisko transakcji ale się przerzucili na Widzew Łódź:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Zmiany w Ostromecku/Astorii IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.12.03, 12:26 :) Mindaugas Mockus :)))))))) o to moze byc milO: ) To jest : ) naprawde Ciekawy zawdonik: ) Astroia : ) goOGOGgGOGOGOGOG :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alwin Re: Zmiany w Ostromecku/Astorii IP: 213.17.164.* 23.12.03, 12:47 Ja to lubię ten Start. Niezły wykańczacz trenerów. W poprzednim sezonie Zyziu, w tym już dwóch - Szczubiał niedołęga i Krutikow. Ciekawe co bedzie za rok. Ale Asta i tak już tego nie doczeka. Kasy na drugą dziką kartę już nikt nie wyłoży na tych cieniasów. Odpowiedz Link Zgłoś