graaas 31.07.09, 11:07 Witam!!! Zna ktos podobną gre do wygrajligi,ale Polska oprocz pliga.pl !! Prosze o pomoc! POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-clapek Re: Podobna gra DO WL 31.07.09, 11:50 www.pilkarzyki07.fora.pl Zostało już tylko 6 godzin na stworzenie składu! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Podobna gra DO WL 31.07.09, 12:14 też życzę powodzenia :). na pewno gdzieś tam w internecie ukrywa się jakaś super darmowa gra z nagrodami którą wszyscy trzymają w tajemnicy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
xvii_17 Re: Podobna gra DO WL 31.07.09, 14:16 użytkownik graaas poszukuje gier innych tymczasem stworzył kilka kont w waszej grze...no własnie z tego co kojarze to była mowa o jednej drużynie jednego prezesa...co z tym zrobicie? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Podobna gra DO WL 31.07.09, 14:40 No jak to co? Będziemy kasować :). A tak serio graaas już dostał maila w tej sprawie, ma tydzień na skasowanie wszystkich kont poza jednym w przeciwnym wypadku ja skasuje wszystkie i będzie po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
graaas Re: Podobna gra DO WL 31.07.09, 15:15 Przeciez ja mam 1konto a że rodzina gra to juz chyba niemoja wina??? Odpowiedz Link Zgłoś
damiano67 Re: Podobna gra DO WL 31.07.09, 22:01 Ale po tygodniu taki prezes Graas zostawi sobie najlepsza druzyne!!! i co??? uwazasz ze to jest ok???? wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś