Gość: szaszlyk IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.08.09, 00:08 A Szymon dobrze wypadl ? https://www.youtube.com/watch?v=VKbqcANnngo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chris Gwiazdy Chorwacji Planinić i Ukić IP: 77.223.216.* 12.08.09, 00:42 wy oglądaliście ten mecz?! mecz był wyrównany, i jeżeli Chorwaci pokazali nam koszykówkę na najwyższym poziomie, to my im również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profek Co za głupoty piszecie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 08:40 Oglądaliście ten mecz, czy jedziecie artykuł z wyobraźni?? Byłem na meczu i jakoś nie zauważyłem różnicy między "najwyższym europejskim poziomem" Chorwacji a grą naszej reprezentacji, która grała jak równy z równym... Masakra, Panu redaktorowi podziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkalewski Gwiazdy Chorwacji Planinić i Ukić IP: 79.110.194.* 12.08.09, 09:09 Ale mamy Świątynię Opatrzxności Bożej, Radio z Ryjem, Licheń, Grynwald, Powstanie Warszawskie, Leppera, złodziei z SLD, zdrajców z Solidarności................i wielkie aspiracje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Gwiazdy Chorwacji Planinić i Ukić IP: 87.204.245.* 12.08.09, 09:21 panowie dziennikarze, bez przesady ! To był naprawde dobry mecz w wykonaniu Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Gwiazdy Chorwacji Planinić i Ukić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 09:28 Mecz był niezły w naszym wykonaniu, ale dużo pracy jeszcze przed nami. My, w przeciwieństwie do Chorwatów już od jakiegoś czasu klepiemy piłkę. A jeśli dla Chorwatów był to drugi dzień zajęć z piłkami, to strach pomyśleć jak będzie wyglądać ich gra na ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisniowiecki Świetny analiza gry.......... Chorwatów IP: *.um.poznan.pl 12.08.09, 10:24 a czy ja jestem na stronie gazeta.croatia.com ? Ogolnie bylo widac brak zgrania - szczegolnie w obronie. Chorwacja ładnie sobie pykała. Ale potencjał nasza reprezentacja ma naprawde fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
krystoff zmińmy godziny gry reprezentacji na ME!! 12.08.09, 12:08 otrzymałem dziś bilety do Gdańska na ME na mecze wraz z rozpiską wszytskich grup i oczywiście zadziałąło stare przysłowie "Teraz Polska" w skrócie jak pójdę na mecze w Gdańsku nie zobaczę Polaków bo grają o 18.15, zamiast np. o 21.15 (godzina drugiego spotkania we Wrocławiu. Podobny kłopot będą mieli kibice z Poznania. Z resztą chyba generalnie byłoby lepiej gdyby gospodaż grał mecz wieczorem, więcej ludzi przed tv itd. ot taki wolny wniosek! a znając życie będą nowe odcinki M ja Mdłości i transmisja musi się zakończyć przed 20.00 ;) Odpowiedz Link Zgłoś