Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    14.08.09, 11:53
    Mail na KONTAKT
    Obserwuj wątek
      • meszna32 Re: Do meszna 14.08.09, 12:04
        pierwsze zamieście tą klasyfikacje z zeszłego sezonu, nie jestem w stanie podać loginu zwycięzkiej drużyny ani klubu w którym wygrałem bo miałem kilka drużyn a w archiwum wiadomości klasyfikacje tych nie ma. W zeszłej edycji przed 2 kolejka klasyfikacje te były zamieszczone i na podstawie nich wszyscy wysyłali meile na kontakt
      • meszna32 Re: Do meszna 14.08.09, 16:02
        Organizatorzy kolejny raz staneli na wysokości zadania. Nie mam zamiaru śleczeć przed komputerem cały dzień i czekać aż łaskawie ktoś zamieści tą klasyfikacje. Założe się że tylko nieliczni odebrali te pakiety a organizatorzy wolą sprawe przemilczeć i liczyć że nikt się o nic nie upomni. Gratuluje organizacji i profesjonalnego podejścia do sprawy
        • dejv Re: Do meszna 14.08.09, 16:04
          Ty za to jestes najwiekszy profesjonalista...chce odebrac kody ale nie wiem za
          jaka druzyne.<brawo>
          • kowall Re: Do meszna 14.08.09, 16:08
            Kto napisał poprzez KONTAKT i podał wymagające informacje, kody otrzymał.
            • kowall Re: Do meszna 14.08.09, 16:13
              Dodam, że większość laureatów kody odebrała.
      • walec22222 Re: Do meszna 14.08.09, 16:18
        mam podobny problem ... z pamiecią. Poprosze o szybkie zamieszczenie klasyfikacji z ubiegej edycji
        • matiz02 Re: Do meszna 14.08.09, 23:49
          Jak mozna nie pamietac nazw wlasnych druzyn ktorymi kieruje sie przez ok 5
          miesiecy !!??
          Co za ludzie

I jeszcze maja czelnosc mniec pretensje do calego swiata o swoja ....
          • matiz02 Re: Do meszna 15.08.09, 15:51
            To na przyszlosc zaloz mniej druzyn i nie bedzie problemu lub wymyslaj konkretne
            nazwy a nie takie ktore pozwola jak najszybciej zalozyc jak najwiecej druzyn a
            jezeli nie spelniasz zadnych z tych warunkow to idz do apteki po srodki
            wspomagajace pamiec
      • meszna32 Re: Do matiz 15.08.09, 13:33
        Można jeżeli ma sie więcej niż 1 ( a na takich graczach organizatorzy zarabiają najwiecej). Nie mam pretensji do całego świata jak to mówisz matiz. Pierwsze grzecznie prosiłem o zamieszczenie klasyfikacji,czekałem przed monitorem jak głupi przez 2 dni aż ktoś da jakomkolwiek odpowiedź ( wcześniej ktoś już poruszył ten temat ale jak zwykle pozostał bez odzewu), czy to aż tak dużo, jeżeli w zeszłym sezonie tak było a sami organizatorzy wręcz przypominali o odbiorze pakietu z kodami. Wydaje mi sie że nie. Jedynie chamskie zachowanie skutkuja aby osoby odpowiedzialne za gre udzieliły jakiej kolwiek odpwiedzi. W tym i w wielu innych wypadkach jak widać na niekorzyść graczy.
        • dejv Re: Do matiz 15.08.09, 15:45
          nie pamietacie nazw swoich druzyn i macie pretensje ?? no bez przesady...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka