Gość: kintuha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 21:54 BRAWO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 21:56 Piotrek byłeś świetny pobiłeś 2 rekordy kraju, rzuciłeś 69,15 z poważną kontuzją palca wskazującego, ten cały Harting miał za sobą 95% stadinu. Piotrek należą ci się wielkie gratulacje. Jesteś Wielki! Ten Niemiec cały czas był niebezpieczny.A pan Kanter tak cwaniakował,że nie widzi Małachowskiego na podium a sam o mało nie wylądowałby na 4 miejscu. Marzeniem Piotrka Małachowskiego było to aby razem z Tomkiem Majewskim i Szymonem Ziółkowskim spotkać się przy piwie i rozmawiać o swoich medalach mają 3 srebra. A gdyby nie Cantwell,Kozmus i Harting byłyby 3 hymny. I tak jest świetnie gratulacje dla wszystkich medalistów. Nie przejmuj się Piotrek jeszcze wygrasz z tym Hartingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! IP: *.adsl.alicedsl.de 20.08.09, 11:04 gratulacje za medal, bez gadki. Ale co za powazna kontuzje on ma? Widziales jak zbieral swoje rzeczy po ostatnim rzucie? Jakos palca uzywal bardzo normalnie, widac ze go zginal i z perspektywy tv jakos to nie wygladalo ze tam cos jest... a opatrunek zciagal po kazdym rzucie, i to nie jakos ostroznie... Jezeli by mial cos powaznego, nie wiem. Ale mysle ze to byla mala psychologiczna wojna niz kontuzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 21:59 Szkoda, naprawdę rzucał świetnie. I jak zwykle niemiec wszedł w parade:/ Mimo wszystko gratulacje Panie Piotrze! Pomimo kontuzji dał Pan niebywały popis umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glusia Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:03 BRAWO Panie Piotrku!!! Ależ to były emocje, udenerwowałam się jak mały kotek. Pewnie, że ten Niemiec trochę zważył nam nastroje, ale najważniejsze, że mimo swej kontuzji walczył Pan wspaniale! Jeszcze będzie przepiękniej - zdobędzie Pan upragnione złoto - bardzo mocno w to wierzę. Jeszcze raz ogromne gratulacje i podziękowania za wspaniałą walkę!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Niemiec jest najlepszy , lepszy od Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:08 Ciezko wam to strawic, malency dusza. Umiec przegrac z lepszym , to potrafia prawdziwi kibice.Polacy na takie okreslenie nie zasluzyli.Ot , po prostu holota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Niemiec jest najlepszy , lepszy od Polaka IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 22:18 Skoro Niemiec dzisiaj wygral oznacza,ze byl lepszy.Harting okazal sie mistrzem i udowodnil to dzisiaj wielka wola walki.Czy na dluzsza mete bedzie lepszy od Piotrka? To sie okaze.Ty ze swej strony moglbys tez okazac szacunek dla Malachowskiego ktory pokazal wielka klase.W przeciwnym wypadku cytujac ciebie "ot po prostu holota" Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam3 Re: Niemiec jest najlepszy , lepszy od Polaka 19.08.09, 22:27 Nie można kulturalnie, panie franc..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: Niemiec jest najlepszy , lepszy od Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 23:01 Panie Piotrze musi pan zmienić Boga , nie do tego Boga , pan się modlił . Nie widziałem zawodnika który żegna się i potem wygrywa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Niemiec jest najlepszy , lepszy od Polaka IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 23:05 Bolt zeby daleko nie szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasko 1921 Jak ja ich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:07 Jak ja tych niemców nienawidze!!!!!!!!!!!!!zawsze musza nam cos zabrac tak jak w '74 pozdr dla KM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Jak ja ich... IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.09, 22:18 Bzdury pitolisz kartoflu a 74-m tak czy tak baty by byly od Wielkiego Johana Cruyffa z reszta holenderskiej paki ,hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 22:33 Roznie moglo by byc.Rok wczesniej w Rotterdamie bylo 1:1.Ogolnie Holendrzy w pilce zawsze nam lezeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Jak ja ich... IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.09, 22:40 raz w Chorzowie, 4:1,ktore awansu nie przynioslo.Wiec nie przesadzaj z tym "lezeli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 22:52 Nie raz,w 1979 podczas eliminacji do ME mielismy z nimi bilans zwyciestwo-remis.Nie pamieta sie chorzowskiej wiktorii 2:0? Bramki Bonka i sw.p.Mazura z karnego.W rewanzu Holendrzy fartem wywalczyli remis:dwie bramki curiosum,nasza Rudego , i przeciwnikow Huuba Stevensa.A 2:2 tez w Rotterdamie,gdzie Kowalczyk i Kozminski wyleczyli Stanleya Menzo z funkcji naczelnego goalkeepera oranjes? .Nie wspominam o okresie przed ajaxowym,kiedy to Holendrzy dostawali regularnie w dupe od kazdego,w tym oczywiscie i od naszych orlow.Poduczyc sie podstaw historii pilki noznej panie kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Jak ja ich... IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.09, 23:07 taaa,bilans bilansem a debiut ME 2008 a Holendrzy byli ME. Rudy, Mazur(dlaczego i kiedy) Kowalczyk contra van Basten ,Gullit?? Smieszny jestes z tym "biciem piany", OK,ale dlaczego wrechowny i zarozumialy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 23:21 Co to za slowo "wrechowny"? Wlasnie mam pod reka slownik jezyka polskiego i okazuje sie ,ze szukam na prozno.Holendrzy byli Mistrzami Europy ale co to ma wspolnego w sprawie w ktorej toczymy polemike? Polska ma pozytywny bilans w meczach z Holandia.Takie sa fakty.Niemcy,Anglia,Wlochy,Hiszpania -wszystkie te tuzy swiatowego futbolu zdecydowanie goruja w meczach bilateralnych miedzy nimi a nasza druzyna.Z Holandia tak nie jest.Wniosek:oranjes relatywnie-to slowo wtrace aby uzyskac przynajmniej zreby consensusu-nam leza.C.B.D.U. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_porucha Re: Jak ja ich... 19.08.09, 23:31 Bruno, nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Marian IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.09, 23:44 Schnauze halten,jak ludzie dyskutuja wiadomosci.onet.pl/1564746,2678,1,wytnij_sobie_mariana,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Jak ja ich... IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.09, 23:39 Lezysz:3x gora,6 remisow,5x baty ...ale masz racje nie jest tak zle pl.wikipedia.org/wiki/Reprezentacja_Polski_w_pi%C5%82ce_no%C5%BCnej#Bilans_mecz.C3.B3w_z_innymi_reprezentacjami PS;wrechowny to "mniej" niz bezczelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 23:53 Dziekuje za poszerzenie wiedzy w kwestii znajomosci jezyka ojczystego.Fajnie tez,ze zmobilizowalem cie do tego zeby zasiegnac zrodel.To tez sie liczy.Zwroc uwage kiedy Polska osiagala dobre wyniki z Holandia.Wtedy gdy oni mieli najlepsza klubowa druzyne swiata a jako druzyna byli wicemistrzami globu.Zeby jeszcze dodatkowo potwierdzic moja teze-mamy fatalne druzyny klubowe,a tu prosze z kim wygrywamy ostatnio? Wisla z Nijmegen,Lech z Feyenoordem.No wiec jak leza nam Holendrzy czy nie leza? Oczywiscie relatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Jak ja ich... IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.09, 00:09 Zawsze mieli tylko Ajax,PSV i Feyenord ,reszta to "drewna". Niestety dzisiaj ta trojka to tez drewna. Mielismy wtedy tez niezle pucharowe wyniki(Gornik,Legia,Ruch) No moze bez Ruchu(7:1 w cwierfinale) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 00:23 Alkmaar tez byl dosc niezly na przelomie lat 70/80.Kees Kist wtedy zadzil,krol strzelcow lig europejskich,ale ogolnie zgoda.Jock Stein legendarny trener Szkotow przed meczem polfinalowym KME w 1970 roku Legia-Feyenoord stawial zdecydowanie na Legie.Niestety nie trafil.Ruch byl slaby.Wygrywal tylko z druzynami z KDL-u.Widzew to bylo odrodzenie polskiej pilki klubowej.Boniek,Zmuda,Smolarek,Pieta,Tlokinski.To bylo to.Zal ,ze od tego czasu taka bryndza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gbur Re: Jak ja ich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 00:21 Porównywanie meczów z eliminacji do finału MS nie jest zbyt zasadne. Inna stawka, inne podejście. W eliminacjach zawsze można nadrobić straty. Holendrzy może i nam "leżeli" w jakiś tam sposób ale zawsze eliminacje z nami wygrywali. I to oni w decydujących meczach byli górą : 3-0, 1-1 (wystarczało do awansu) , 2-0, 3-1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 00:30 Polacy zawsze grali lepiej z Holandia w meczach o cos niz o tzw. pietruszke.Zazwyczaj stawali nam na drodze do finalow ME a nie MS.No a tutaj bilans jest raczej na nasza korzysc.W 1975 roku bylo 4:1 i 0:3,ale awans przegralismy remisujac wczesniej dwa razy ze slabymi wowczas Wlochami.Przed ME we Wloszech wygralismy z Holendrami 2:0 i uzyskalismy remis 1:1.Tu awans zaprzepascilismy z kolei przez fatalne mecze z NRD 1:2 u nich i 1:1 u siebie.Z Holendrami gralismy planowo a nawet ponad plan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gbur Re: Jak ja ich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 00:45 > Polacy zawsze grali lepiej z Holandia w meczach o cos niz o tzw. > pietruszke. Zawsze ? to znaczy kiedy ? Jak przegrywali 0-3, 1-3, 0-2? Jak grali o pietruszkę to najczęściej był remis. Jak grali o coś to częściej przegrywali. Bilans wychodzi podobny. > Zazwyczaj stawali nam na drodze do finalow ME a nie MS A co to za różnica ? > W 1975 roku bylo 4:1 i > 0:3,ale awans przegralismy remisujac wczesniej dwa razy ze slabymi > wowczas Wlochami. Przegrali drugi mecz gdy wiadomo było, że remis może nas bardzo przybliżyć do awansu, a porażka oddalić. I tyle. Holandia miała wygrać i to zrobiła. Liczy się jak kto kończy, a nie jak zaczyna. > Przed ME we Wloszech wygralismy z Holendrami 2:0 i > uzyskalismy remis 1:1. Podobnie jak wyżej. Remis był korzystny dla Holandii. Wykonali plan. Zresztą - tak jak pisałem - porównywanie tych meczy do tamtego finału nie ma sensu. Liczy się forma z konkretnego turnieju, a nie mecze w których grają inni zawodnicy, trenują inni trenerzy i stawka jest inna. Podczas gdy my męczyliśmy się z Jugosławią i Szwecją, Holandia wygrała 4-0 z Argentyną i 2-0 z Brazylią. Z Niemcami nie daliśmy rady i nie ma co gadać, że była woda. Przeciwnik był po prostu lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 01:10 Cala dyskusja w tym offtopicu dotyczy kwestii nastepujacej:czy Polska pokonujac Niemcy na pamietnym frankfurckim blocie mialaby pozniej szanse pokonac Holandie Cruyffa,Krola i Neeskensa.Szanowny uzytkownik Jojo twierdzi,ze zdecydowanie nie,ja natomiast uwazam ,ze mielibysmy pewne szanse.I tyle w temacie.Majac na wzgledzie owczesny potencjal obu druzyn oraz spotkania jakie oba teamy rozegraly miedzy soba nieco wczesniej a takze juz bezposrednio po mistrzostwach mozna domniemywac ,ze zwyciezca ewentualnego finalu Polska-Holandia 1974 nie bylby przesadzony w zadna strone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gbur Re: Jak ja ich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 01:19 Szanse zawsze jakieś są. Na podstawie tego co te drużyny prezentowały na tym turnieju dawałbym nam 30% szans na zwycięstwo, 10% - remis (i rzuty karne) oraz 60% dla Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 01:29 Szanse byly rowne dla jednej i dla drugiej druzyny i to z prostego powodu.Kazdy z zespolow startowal w tych finalach z biala karta,tzn.bez zadnego doswiadczenia w meczach o wielka stawke.Spotkaloby sie dwoch nuworyszy.A i tu leciutko szala moglaby sie przechylic na nasza korzysc.Co by nie mowic ,IO byly odpuszczone przez kraje zachodnie,tym niemniej mistrzostwo olimpijskie na pewno wplynelo i to pozytywnie na psychike naszego zespolu trzeba tu np .podkreslic pokonanie wicemistrzow Europy ZSRR w polfinale imprezy.Dla mnie ewentualny final Polska-Holandia to fifty-fifty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gbur Re: Jak ja ich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 01:37 > Szanse byly rowne dla jednej i dla drugiej druzyny i to z prostego > powodu.Kazdy z zespolow startowal w tych finalach z biala > karta,tzn.bez zadnego doswiadczenia w meczach o wielka > stawke.Spotkaloby sie dwoch nuworyszy A jakie to ma znaczenie ? Liczy się to co drużyna prezentuje na boisku. Pozatym doświadczenie zdobywa się w trakcie turnieju. Zresztą skoro obie drużyny miały podobne decydował potencjał drużyn i forma. > IO byly odpuszczone > przez kraje zachodnie,tym niemniej mistrzostwo olimpijskie na pewno > wplynelo i to pozytywnie na psychike naszego zespolu trzeba tu > np .podkreslic pokonanie wicemistrzow Europy ZSRR w polfinale > imprezy IO to impreza drugiej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 02:06 IO w 1972 to byla impreza drugiej kategorii,natomiast Sowieci byli zespolem pierwszorzednym ,ktory pare miesiecy wczesniej ulegl glownie Gerdowi Muellerowi na Heysel w Brukseli,tak wiec nasza wygrana z ZSRR to bylo jednak osiagniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 01:20 Jeszcze odnosnie szczegolow dotyczacych MS 1974.Holendrzy mieli Szwedow w grupie i ledwie z nimi zremisowali.Argentyna dostala sie do dalszej fazy mistrzostw z bozej,przepraszam polskiej laski.Mecz z Wlochami byl tylko prestizowy.Brazylia w fazie grupowej nie wygrala ani z Jugoslawia ani ze Szkocja,ledwie z Zairem.NRD trafilo do grupy holenderskiej na wyrazne zyczenie krewniakow z Zachodu.Polska wygrala zarowno z Argentyna jak i Brazylia,z NRD nie bylo sposobnoscie wtedy sie spotkac.Suma sumarum nie ma szans,zeby zdeprecjonowac sile "naszej" grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gbur Re: Jak ja ich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 01:30 > Holendrzy mieli > Szwedow w grupie i ledwie z nimi zremisowali. Na turnieju zazwyczaj zdarza się słabszy mecz. W tym przypadku był to remis z solidną Szwecją. Następny wygrali 4-1 z Bułgarią, z którą Szwecja nie mogła sobie poradzić. > Argentyna dostala sie > do dalszej fazy mistrzostw z bozej,przepraszam polskiej laski Nie da się ukryć, że toczyli z nami dużo bardziej wyrównany mecz niż z Holandią. > Brazylia w fazie grupowej nie wygrala > ani z Jugoslawia ani ze Szkocja,ledwie z Zairem Owszem. Ale to znowu Holandia wygrała pewniej z Brazylią niż Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 01:45 Nasi majac slaby mecz w turnieju jednak wygrali ze Szwecja.Holandia zremisowala tez bezbramkowo z Urugwajem ,mamy wiec juz dwa slabe mecze,Szwecja tenze Urugwaj wrecz zmiazdzyla.Pamietam do dzis fikolki Sandberga po strzelonych bramkach. Remis Polski w meczu z Wlochami i Argentyny nie ma na mistrzostwach.Jestem ciekaw jak Cruyff i spolka poradziliby sobie z Wlochami Mazzolli,Capellego,Chinaglii.Rivera i Riva nie lapali sie do jedenastki,tak wiec Valcareggi paka mial znakomita i kto wie czy nie obudziliby sie w drugiej fazie mistrzostw-vide Italia pod wodza Bearzota 1982. Co do meczu Holandia-Brazylia zgoda.Oranjes wygrali pewniej,z kolei my przegralismy z Niemcami nieznacznie i morale zespolu tez oklaplo.Gorgon np.nie chcial grac z canarinhos bo juz mial dosc.Podniesc sie po takim meczu jak z Niemcami to tez sztuka.Brazylia nic nie grajac na tych mistrzostwach poznala swoje miejsce w szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gbur Re: Jak ja ich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 02:02 > Nasi majac slaby mecz w turnieju jednak wygrali ze Szwecja Szczęśliwie dosyć. Wystarczyło żeby Szwed lepiej pocelował z karnego. > Holandia > zremisowala tez bezbramkowo z Urugwajem ,mamy wiec juz dwa slabe > mecze,Szwecja tenze Urugwaj wrecz zmiazdzyla. Chyba rozmawiamy o innym turnieju. Holandia wygrała 2-0 z Urugwajem. Remis ze Szwecją nie był dla Holendrów złym wynikiem. Dzięki temu w ostatnim meczu remis im wystarczał do awansu. > Jestem ciekaw jak Cruyff i spolka poradziliby sobie z > Wlochami Mazzolli,Capellego,Chinaglii.Rivera i Riva nie lapali sie > do jedenastki,tak wiec Valcareggi paka mial znakomita i kto wie czy > nie obudziliby sie w drugiej fazie mistrzostw-vide Italia pod wodza > Bearzota 1982. Może i by się obudzili, tyle tylko, że niewiele na to wskazywało. > my przegralismy z Niemcami nieznacznie i morale zespolu tez > oklaplo. Tyle tylko, że my musielismy z Niemcami wygrać. > Podniesc sie po takim meczu jak z Niemcami to tez > sztuka.Brazylia nic nie grajac na tych mistrzostwach poznala swoje > miejsce w szeregu. Brazylia to zespół broniący tytułu. Więc mecz o 3 miejsce to było dla nich nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jak ja ich... IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 02:16 O.K.Moja pomylka,faktycznie Holendrzy wygrali wtedy z Urugwajem,bramki chyba padly,jedna na samym poczatku spotkania,a druga w koncowce. Co do Wlochow,to mogli sie obudzic,Bearzot byl wtedy chyba drugim trenerem,8 lat pozniej sprawy tez nie wygladaly dla Wlochow nadzwyczajnie-meczu w grupie nie wygrali-a pozniej? Ja wiem czy Brazylijczykom nie zalezalo na 3 miejscu? 4 lata pozniej,wiedzac nawet o machlojkach na linii Argentyna-Peru jednak zagrali fair w meczu o 3 miejsce i pokonali rewelacyjnych Wlochow.Wtedy im zalezalo to i pewnie w Monachium rowniez.Tyle ze w Niemczech byli po prostu slabi. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy_krolik Aha, czyli przegrał 19.08.09, 22:09 Polacy opanowali do perfekcji sztukę cieszenia się z porażek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Re: Aha, czyli przegrał IP: 77.255.149.* 19.08.09, 22:26 No tak, bo aby wygrać, trzeba być najlepszym na świecie. Powiedz zatem, czy kiedykolwiek w czymś wygrałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zamorano102 Re: Aha, czyli przegrał IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 19.08.09, 22:31 Vce mistrzostwo świata to nie jest porażka. Poza tym jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem to Małachowski akurat jest rozczarowany srebrem. I nisko upadłeś króliku jeśli stoczyłeś się do funkcji trolla na forum Gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Aha, czyli przegrał IP: *.internet.szczecin.pl 19.08.09, 22:33 ale ty glupi jestes aa srebro to nic ciekawe cieciu co ty bys zrobil pewnie wypiol dupe i sie wysral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ufo Re: Aha, czyli przegrał IP: 195.150.133.* 20.08.09, 08:13 Czy wicemistrzostwo świata i rekord kraju to porażka??? Wielkie gratulacje dla pana Piotra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g77 Re: Aha, czyli przegrał IP: *.static.hnet.pl 20.08.09, 09:10 NIEPRAWDA-tacy jak ty po prostu nie potrafią cieszyć się z sukcesów...a przy okazjji wk.... innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Niemiecki syndrom trwa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:09 Gratuluję srebra, ale następny raz Niemiaszka pogonić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diskus Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.09, 22:09 Wielkie brawa Panie Piotrku!!! Pomimo kontuzji palca pokazał Pan wielką klasę, rzucając rewelacyjnie. Ciekawe, co teraz powie ten szmaciarz Kanter z gó...anej Estonii, hehe... Zawsze jednak boli, gdy prowadzi się od początku i nagle ktoś Cię przerzuca. Zdecydowanie jest lepiej zdobywać srebrny medal, tak jak na Olimpiadzie, bez takiej sytuacji. Nie ma się zresztą czym martwić. Z doświadczenia wynika, że każdy "wielki" dyskobol zaznaje porażki w postaci srebrnego medalu. Coś tak Bóg chce. :) Jesteś "the best"!!!! A Harting - ten koleś wygląda mi coś podejrzanie. Nie zdziwię się, jeżeli wykryją u Niego doping.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:11 Świetny konkurs ale bez szczęśliwego finału. Niemcy potrafią sie mobilizować w ostatniej chwili. Chociaż nic Małachowskiemu nie można zarzucić dziś, rzucał świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Liczy sie tylko zwyciezca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:18 Reszta to chlopcy do donoszenia coca-coli.Te, jak ci tam , Malachowski, przynies Niemcowi fante, ale zimna, bo w pape damy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re:Liczy sie tylko zwyciezca IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 22:24 Spiegelburg wlasnie przyniosla Rogowskiej ciepla cole,ale ta wspanialomyslnie jej wybaczyla.Co kultura to kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re:Liczy sie tylko zwyciezca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:26 Gość portalu: Johann napisał(a): > Reszta to chlopcy do donoszenia coca-coli.Te, jak ci tam , > Malachowski, przynies Niemcowi fante, ale zimna, bo w pape damy. johann... a ty "chapaj dzide" malachowskiemu:P ps. jak chcesz to moge cie na zmywak przyjac....bo wy niemcy jestescie baaaardzo skrupulatni i wylizujecie resztki z talerzy... calkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PifPaf Re:Liczy sie tylko zwyciezca IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.08.09, 22:26 Wygrałeś coś kiedyś Johann? - oprócz darmowego wpierd.. w barze "Pod kogutem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re:Liczy sie tylko zwyciezca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:27 Oczywiście że liczy się tylko zwycięzca, ale cały konkurs miał dwóch aktorów, reszta była statystami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roblad Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! IP: *.nwrk.east.verizon.net 19.08.09, 22:18 POLACY NAJSILNIEJSI NA SWIECIE. URA,URA,URA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PifPaf Ciekawostka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.08.09, 22:23 Kobiety dyskiem rzucają dalej od mężczyzn :). Oczywiście jest on lżejszy, ale .. oszczepem, kulą i młotem lepsze wyniki osiągają mężczyźni. Gratulacje dla Pana Piotra. Piękny konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inglorious bastard Znowu Niemcy nas okradli w Berlinie IP: *.nwrknj.east.verizon.net 19.08.09, 22:59 ./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Znowu Niemcy nas okradli w Berlinie IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.09, 23:12 W Berlinie to raczej okradaja z aut Niemcow,z grzecznosci nie powiem kto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! IP: *.aster.pl 19.08.09, 23:09 Gospodarzom pomagają ściany ... Odpowiedz Link Zgłoś
pix-d Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! 19.08.09, 23:12 Piotrek nie ma sobie przynajmniej nic do zarzucenia. Na MŚ jedzie sie po to żeby dać z siebie maxa. 2x rekord kraju nie wymaga komentarza. A że był ktoś lepszy. No cóż. Nie ma sie wpływu na wszystko. Dziś Piotr zasłuzył na "złoto" ale był ktoś lepszy. walka była piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! IP: *.itt.com 19.08.09, 23:39 gratulacje dla miotacza, ale widac ze zapal do walki nie minal jak pisze autor ktory uzywa raczej jezyka z pod budki piwa, czyzby tam pisal artykul, normalnie nie pisze sie publicznie szczeki opadly, mozna tak mowic miedzy kolegami zpodworka lub napisac w liscie do kolegi z wojska, dziennikarzyny polskie jak mowia to eeeee,eeee,eeee jakby mieli opoznienia umyslowe i pisza tak jak ich nauczyla ulica.Zero profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
antylukas Re: Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! 20.08.09, 00:09 Panie Piotrze GRATULUJĘ i podziwiam Pana za walkę nie tylko z konkurentami ale i z kontuzją. Dla mnie Pan jest mistrzem. Dziękuje za emocję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! IP: *.chello.pl 20.08.09, 00:34 Z tą kontuzją to sympatyczna ściemka wszystkich Piotrze nabrałeś a byłeś silny jak nigdy! Wielka forma, fantastyczny konkurs. Zauważyłem, że Piotr był najszybszy w kole, natomiast Harting najbardziej chaotyczny ale jak się okazało nieobliczalny. W dysku jak się już wejdzie do elity, to przynajmniej przez 6 lat zbiera się medalowe żniwo. Brawo! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pix-d statystyka 20.08.09, 00:14 taka zabawa. może ktoś sie w tym doczyta. statystycznie Piotrek też przegral :( mal(PL) har(GER) wygrana z (+)PL: z(-)GER) serie 68,77 68,25 0,52 PL 68,05 67,04 1,01 PL 67 67,8 -0,8 GER 69,15 67,8 1,35 PL 67,33 69,43 -2,1 GER suma w m. 340,30 340,32 -0,020 srednia rzutu 68,060 68,064 max 69,150 69,430 min 67,000 67,040 max PL vs GER 69,430 GER min PL vs GER 67,000 PL różnica z serii w metrach -0,02 GER suma sumarum złoto dla GER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocioni A Niemiec ma trenera z NRD IP: *.promax.media.pl 20.08.09, 04:28 Szacun za walkę za serce, za kapitalne wyniki. Ktoś musi wygrać żeby przegrać mógł ktoś. Jeszcze przyjdzie złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 06:05 brawo PIOTREK i tak jesteś debeściak mówili że słaba forma chciałbym żeby wszyscy byli w takiej słabej formie i byli niezadowoleni ze srebra s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Berlin 2009. Piotr Małachowski zdobył srebro! 20.08.09, 07:21 Małachowski zrobił rzecz niesamowitą. Przecież tak na prawdę przez tą jego kontuzję nikt w ten medal do końca nie wierzył. Ale pokazał klasę, tak jak Ania Rogowska. Brawo! Okazuje się, że z kontuzją też można walczyć, też bić rekordy i zapomnieć o bólu. Teraz już będziemy wiedzieć, że drobne urazy nie będą łatwym usprawiedliwieniem marnych występów innych sportowców. Przed nami jeszcze występ Anity Włodarczyk i jej walka o złoto. Znów będzie pasjonująco, ale oby nie skończyło się tak jak w przypadku Piotra, czy Tomasza, którym złoto zabrali rywale w ostatnich rzutach. Z tego punktu widzenia te konkursy były koszmarem i nie chcemy już więcej takich zakończeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wd Rzut Niemca był spalony! IP: 213.25.44.* 20.08.09, 10:35 W powtórkach po rzucie nie było pokazanego ruchu stóp w kole jako jedynego zawodnika. Sędziowie zasugerowali się entuzjastyczną reakcją niemieckiego tłumu i nie chcieli psuć zabawy gospodarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaC Nadaremno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 12:28 www.jacek-cybusz.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś