Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Express B. kpi z Golloba - SKANDAL

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 13:03
    Dzisiejszy ExB kpi sobie z naszego ukochanego Tomasza Golloba. Skandal i
    tyle. Jak mozna bylo artykul o problemach, jakie ma ze spokojnym odejsciem z
    Bydgoszczy ten wspanialy zawodnik zatytulowac: "Mowi ze mysli". Kto choc
    troche zna sie na polskim, a szczegolnie na "bydgoskim" zuzlu ten wie, ze
    nawet jesli TG wiele o czyms mowi, to juz napewno otym nie mysli! On jest tak
    genialnym zuzlowcem, ze nie musi myslec o tym co mowi bo to wszystko samo
    przychodzi mu do glowy.
    Prosze panow dziennikarzy nie zartujcie sobie z naszego idola. Tyle razy
    podkreslal, ze jest "bydgoszczanem" - tak jak my! On nawet teraz deklaruje,
    ze jak odejdzie z Bydgoszczy to gotowy jest pomagac BTZ-towi. I jak mysle nie
    bedzie za to oczekiwal nic wiecej, jak tylko prawa do trenowania "za
    darmoche" na bydgoskim torze, bo przeciez do Tarnowa jest zajebiscie daleko.
    Jako prawdziwy "bydgoszczan" TG wiele razy potepial postawe Protasa, ktory
    przyszedl do Bydgoszczy tylko dla kasy i tylko dla kasy z niej odszedl. Sam
    TG dawal w tym czasie inny przyklad: byl w Bydzi do kiedy byla kasa, a jesli
    na ten przyklad dzialaczom BTZ uda sie podreperowac budzet klubu, to juz w
    przyszlym roku bardzo chetnie wroci do Bydgoszczy!!! Przeciez TG tak bardzo
    kocha to miasto i miejscowych kibicow.
    I taka postawa Tomka bardzo mi sie podoba. Przez tych kilkanascie lat tyle
    zrobil dla Bydgoszczy: wybudowal w niej dom, buduje kolejny - wszedl w
    posiadanie tylu dobr tego miasta, a nawet nie chcial by wiesc o nich ujrzala
    swiatlo dzienne, draznila biednych ale wiernych kibicow, wiec dbal o to by
    gwarantowaly mu je tylko "pozakontraktowe" porozumienia. Taki wielki
    sportowiec, humanista, biznesmen - jednym slowem: BYDGOSZCZAN, a
    dziennikarze sie z niego nasmiewaja!!! Ale czego sie spodziewac po Expresie,
    ktory zawsze kibicowal najwiekszemu wrogowi Gollobow...? Dlatego juz zawsze
    bede kupowal tylko 1 gazete: "Przewodnik katolicki". Sory wyborcza - biznes
    is biznes
    Obserwuj wątek
      • Gość: zinek Re: Express B. kpi z Golloba - SKANDAL IP: *.iweb.pl 03.01.04, 14:27
        Tak.Ta udreka na twarzy,to wielkie cedzenie wypowiedzi Tomasza, skłania do
        refleksji,ze na pewno mówi prawde ,ze jeszcze sie waha. Cóz my wiemy o
        strasznych dylematach sportowca-nic przeciez.Hamlet.
        A tak powaznie, to ogladajac wypowiedz Golloba dla zblizen ,ze wstydu nad
        trescia słów zuzlowca, zniszczyłem tapicerke kanapy gryzdolac na niej
        gryzmoły...
        • Gość: iks Re: Express B. kpi z Golloba - SKANDAL IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 14:42
          Nie wiem jak ty Zinek, ale ja mysle, ze "gosc" to zwykly samochwala i ktos z
          rodziny Golloba - on wcale nie zrozumial o co nam chodzi, ale za to naublizal
          Protasowi... Jaja, nie?
      • Gość: gosc Re: Express B. kpi z Golloba - SKANDAL IP: *.hipernet.ras.pl 03.01.04, 14:32
        express to gowno wiadomo ze sponsorowal ta panienke z torunia, dziennikarze
        sportowi expressu to teki same pedaly jak protasiewicz. ogolnie nie ma w
        bydgoszczy porzadnej gazety.
        • Gość: zinek Re: Express B. kpi z Golloba - SKANDAL IP: *.iweb.pl 03.01.04, 14:51
          Iksie!.Gosc mysle nie ustosunkowywał sie do naszych wypowiedzi ,ale do tonu
          gazety.Kazdy ma prawo do opinii -ExB tez.Gosc tak samo.Ale jaja jak
          berety,jesli nikt nie zrozumiał co pisalismy.Pozdro.
          • Gość: zinek Re: Express B. kpi z Golloba - SKANDAL IP: *.iweb.pl 03.01.04, 15:01
            I jeszcze jedno.Gollobowie równiez jak kazdy ludzie, moga podlegac ocenie.A
            media maja prawo pisac co chca,bo takie jest prawo.
      • Gość: as Re: Express B. kpi z Golloba - SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 15:39
        Ale wy tyfusy jesteście beznadziejni.kiedys tylko TG jest the best i koniec ,
        a teraz psy na nim wieszacie. Jesteście żałośni.
        • Gość: ja Re: Express B. kpi z Golloba - SKANDAL IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 15:47
          stary... idż sobie kup jogurty i napierdalaj nimi w swoich śmiesznych toruńskich
          kmiotów na czele z gejem Protasiewiczem i grubasem Bajerskim
          • Gość: as Re: Express B. kpi z Golloba - SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 16:06
            nie trzeba ich kupowac, za darmo rozdawali. a jesli mnie pamiec nie myli to
            oberwal nimi jonsson i sullivan
            • Gość: iks Re: Express B. kpi z Golloba - SKANDAL IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 17:46
              Skoro ten watek zostal opanowany przez takie kreatury jak "gosc" i "as" nie
              pozostaje nic innego, jak zaprzestac tu zagladac. Nic poza chamstwem
              i "gollobizmami" nam tu nie grozi...
              • Gość: iks Re: Express B. kpi z Golloba - SKANDAL IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 17:49
                I jeszcze jedno: internaucie pt.: "ja" zycze z calego serca, zeby choc przez
                krotka chwile byl takim mezczyzna, jak Protasiewicz jest "gejem". Moglby wtedy
                opowiadac o tym przez cale swoje zafajdane zycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka