Gość: buku IP: *.superkabel.de 02.09.09, 11:23 Zestawienia nie graja zobaczymy jak nasi sobie poradza w mistrzostwach 697952.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Turecki EuroBasket 2009. Lampe i Logan w czwórce najlep... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 11:28 Turecki piszemy małą literą... Odpowiedz Link Zgłoś
oizo doping w HL 02.09.09, 11:51 mam nadzieję, że organizatorzy pozwolą kibicom w Hali Ludowej dopingować w taki sposób jak to zawsze w HL bywało podczas meczów Śląska. Przeszkadzanie w dopingu puszczając "kaczuszki" i inne pioseneczki to bardzo zły zwyczaj zapożyczony z siatkówki. Atmosfera na siatkówce to dla kibiców prawdziwy piknik... no ale koszykówka i doping w Hali Ludowej to nie piknik :)i mam nadzieję, że organizatorzy sobie odpuszczą melodyjki i nie będą przeszkadzać w prawdziwym dopingu. Ze swojej strony obiecuję przekrzyczeć te bzdety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomsmi Re: doping w HL IP: *.lan.bermudy.net 02.09.09, 19:18 Poruszyłeś bardzo istotną kwestię i jak najbardziej ją popieram. Będąc na siatkarskiej lidze światowej w hali stulecia (vel ludowej) bardziej sie denerwowalem na te wszystkie muzyczki niz koncentrowalem na wydarzeniach sportowych. Nie wiem czy nasze prośby cokolwiek wskurają ale nie jesteś sam więc cieszę się, że nie tylko ja myślę w ten sposób. Do hali na mecze chodzilem od 6 roku życia i wiem, że nigdzie indziej w Polsce nie ma takiej atmosfery. Ze swojej strony i moich 2 współtowarzyszy wybierających się na mecze gwarantuje,że przez 3 spotkania grane we Wrocławiu damy z siebie wszystko. Jeżeli redakcja gazety to czyta, może zorganizuje jakąś ankietę wśród kibiców i sprawę dopingu bez "pieśni o rycerzu" nagłośni. Odpowiedz Link Zgłoś