Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

US Open. Deblowa porażka sióstr Radwańskich

• Gość: vader7 US Open. Deblowa porażka sióstr Radwańskich IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.09, 13:49
        A może siostro potrzeba porządnego bata, mam takiego w zanadrzu....
      • Gość: mtf Jak można publicznie kpić z własnej córki ? IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 04.09.09, 14:42
        Ja tam się na tenisie nie znam. Nie wnikam w problemy Agnieszki czy jej
        siostry. Ale ojciec, który publicznie kpi ze swojej córki jest dla mnie zerem
        !!! W ten sposób na pewno jej nie pomoże.
      • stradow US Open. Deblowa porażka sióstr Radwańskich 04.09.09, 15:36
        To przykre i ubliżające co wyprawia A.Radwańska.Od dłuższego czasu można zaobserwować,że sukces ,szczególnie finansowy przerósł jej możliwości.Czytając jej wywiady,mam wrażenie ,że traci nie tylko punkty WTA,ale również te IQ.Może chcieliśmy tylko wierzyć w jej inteligencję szczególnie tę do tenisa,może to były tylko nasze życzenia.Media i nasi eksperci,bardzo łagodnie obchodziły się z panną,aby tylko nie urazić gwizdy.Czy przyczyną porażki/jak twierdzi gwiazda /był bolący paluszek.NIE, GŁÓWKA,i tam należy szukać rezerw.Czy wystarczy punktów WTA i IQ na utrzymanie w czołówce czas pokaże.Ja trzymam kciuki.kibic.amator
      • Gość: Tenis Krejzi Niesmaczne to sie zrobilo IP: *.ptr.magnet.ie 04.09.09, 15:38
        Awanturka domowa wydaje sie wymknela sie spod kontroli. Czuc niestety brak
        profesjonalizmu i klasy po prostu. Ale coz sa rodzina i sami musza dojsc do
        porozumienia kiedy tylko opadna emocje. Zycze im powodzenia, bo to oni
        wyciagneli nasz damski tenis na nieosiagalny dotad poziom. Marzylo by sie aby
        go przynajmniej utrzymali.
      • Gość: azet Dawno pisałem, ze się kończą! IP: *.aster.pl 04.09.09, 15:39
        Ich ojciec sam widzi, że obie siostry maja ogromne braki taktyczno -
        techniczne, graja sztampowo, są źle trenowane. Ojciec jest dobrym
        menagerem ale jako trener zrobił wszystko, więcej nie potrafi. Sęk w
        tym, że światowi trenerzy kosztują sporo, a siostry wolą torebki,
        samochody i fochy na korcie. Osiągnęły sporo ale na więcej NIE MAJĄ
        SZANS bez nowego, dobrego trenera i zastanowienia się nad sobą!
      • madmalina US Open. Deblowa porażka sióstr Radwańskich 04.09.09, 15:41
        Pusta kasa im na razie nie grozi. W końcu mają jeszcze kilka kontraktów
        reklamowych Może i to dobrze...Kasa większa a roboty mniej
      • Gość: dziadek US Open. Deblowa porażka sióstr Radwańskich IP: 213.17.144.* 04.09.09, 15:54
        dno blisko to widać,słychać i czuć.
        • Gość: wstyd! Re: US Open. Deblowa porażka sióstr Radwańskich IP: *.chello.pl 04.09.09, 18:38
          zamnknac ten burdel o nazwie "Polska", nie jest on godzien niczego,
          a juz na pewno nie tenisitow w swiatowej czolowce.

zobaczcie po aqnonimowych wpisach internertowych kogo wychowaliscie,
          cale masy zaplutych, zafajdanych, zgnilych frustratow zalewajaych
          swoimi lamentami anonimowe fora
      • Gość: Ewunia28 Polactwo... IP: *.ghnet.pl 04.09.09, 16:08
        Tak sobie myśle- był tutaj kiedys na forum niejaki schuja i pisał o polactwie.
        Dobrze pisał.
        Większość wypowiedzi to chamskie bleblanie zakompleksionych ludzi, którzy
        zarabiają 1200 PLN i gdyby zarabiali tyle ile Radwańscy rzucaliby kasę na
        torebki i samochody... Mierzymy ludzi swoją miarą prawda?
        Wysmienita tenisistka Dementieva ze swoją mamusią trenerką rozstała się w
        wieku 27 lat. Nie wiem, czy na niej wieszano takie psy w Rosji, jak serwis
        miała gorszy niż Agnieszka...
        Aga ma 20 lat- co w tym dziwnego, że kocha torebki i ciuchy? Wy ich nie
        kochacie? Baaa, gdybyscie mieli ich możliwości Wasze buractwo ukazywałoby się
        sto razy mocniej.
        Pewnie, że źle się dzieje w teamie Radwańskich- porażki nie służą zgodzie. Ale
        gdzieś jakiś kretynek powyżej pisze o polskim tenisie...
        A cóż to jest? Kasa jak Wy piszecie Radwanskich, jest ich kasą, mogą sobie z
        nią robić co chcą. Wy mozecie pisać co chcecie, problem w tym, że to Wy
        robicie coś mało twórczego bo plujecie jadem z którego Waszej ulubionej kaski
        nie ma:-)
        Aga nie jest Sereną, nie jest Venus. Może będzie taką Janković- jak dobrze
        pójdzie. Jak nie, będzie pierwszą 30-tką, 50-tką itp. Cóż, jej wybór, jej
        sprawa. Oceniać można, ale chamsko pluć nie widze podstaw. Kasy swojej, tak
        bardzo tutaj żalowanej w Nią nie zainwestowaliście.
        A tak na marginesie- chcielibiście uprawiać swój zawód na oczach wszystkich?
        Nagle okazałoby się że zdarza Wam się pierdzieć w stołek, gmerać nie powiem
        gdzie i wszyscy mieliby ochotę się z Was pośmiać. Uwierzcie, frustracje pana
        Radwańskiego byłby niczym przy tym, jak bysmy się usmiali przy Waszych
        zachowaniach.
        • Gość: mtf Re: Polactwo... IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 04.09.09, 17:51
          Ewunia - takie wypowiedzi świadczą o tym, że jeszcze normalność gdzieś zagląda
          na fora :) Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka