Gość: vader7 US Open. Deblowa porażka sióstr Radwańskich IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.09, 13:49 A może siostro potrzeba porządnego bata, mam takiego w zanadrzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtf Jak można publicznie kpić z własnej córki ? IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 04.09.09, 14:42 Ja tam się na tenisie nie znam. Nie wnikam w problemy Agnieszki czy jej siostry. Ale ojciec, który publicznie kpi ze swojej córki jest dla mnie zerem !!! W ten sposób na pewno jej nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
stradow US Open. Deblowa porażka sióstr Radwańskich 04.09.09, 15:36 To przykre i ubliżające co wyprawia A.Radwańska.Od dłuższego czasu można zaobserwować,że sukces ,szczególnie finansowy przerósł jej możliwości.Czytając jej wywiady,mam wrażenie ,że traci nie tylko punkty WTA,ale również te IQ.Może chcieliśmy tylko wierzyć w jej inteligencję szczególnie tę do tenisa,może to były tylko nasze życzenia.Media i nasi eksperci,bardzo łagodnie obchodziły się z panną,aby tylko nie urazić gwizdy.Czy przyczyną porażki/jak twierdzi gwiazda /był bolący paluszek.NIE, GŁÓWKA,i tam należy szukać rezerw.Czy wystarczy punktów WTA i IQ na utrzymanie w czołówce czas pokaże.Ja trzymam kciuki.kibic.amator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tenis Krejzi Niesmaczne to sie zrobilo IP: *.ptr.magnet.ie 04.09.09, 15:38 Awanturka domowa wydaje sie wymknela sie spod kontroli. Czuc niestety brak profesjonalizmu i klasy po prostu. Ale coz sa rodzina i sami musza dojsc do porozumienia kiedy tylko opadna emocje. Zycze im powodzenia, bo to oni wyciagneli nasz damski tenis na nieosiagalny dotad poziom. Marzylo by sie aby go przynajmniej utrzymali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Dawno pisałem, ze się kończą! IP: *.aster.pl 04.09.09, 15:39 Ich ojciec sam widzi, że obie siostry maja ogromne braki taktyczno - techniczne, graja sztampowo, są źle trenowane. Ojciec jest dobrym menagerem ale jako trener zrobił wszystko, więcej nie potrafi. Sęk w tym, że światowi trenerzy kosztują sporo, a siostry wolą torebki, samochody i fochy na korcie. Osiągnęły sporo ale na więcej NIE MAJĄ SZANS bez nowego, dobrego trenera i zastanowienia się nad sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina US Open. Deblowa porażka sióstr Radwańskich 04.09.09, 15:41 Pusta kasa im na razie nie grozi. W końcu mają jeszcze kilka kontraktów reklamowych Może i to dobrze...Kasa większa a roboty mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek US Open. Deblowa porażka sióstr Radwańskich IP: 213.17.144.* 04.09.09, 15:54 dno blisko to widać,słychać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd! Re: US Open. Deblowa porażka sióstr Radwańskich IP: *.chello.pl 04.09.09, 18:38 zamnknac ten burdel o nazwie "Polska", nie jest on godzien niczego, a juz na pewno nie tenisitow w swiatowej czolowce. zobaczcie po aqnonimowych wpisach internertowych kogo wychowaliscie, cale masy zaplutych, zafajdanych, zgnilych frustratow zalewajaych swoimi lamentami anonimowe fora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia28 Polactwo... IP: *.ghnet.pl 04.09.09, 16:08 Tak sobie myśle- był tutaj kiedys na forum niejaki schuja i pisał o polactwie. Dobrze pisał. Większość wypowiedzi to chamskie bleblanie zakompleksionych ludzi, którzy zarabiają 1200 PLN i gdyby zarabiali tyle ile Radwańscy rzucaliby kasę na torebki i samochody... Mierzymy ludzi swoją miarą prawda? Wysmienita tenisistka Dementieva ze swoją mamusią trenerką rozstała się w wieku 27 lat. Nie wiem, czy na niej wieszano takie psy w Rosji, jak serwis miała gorszy niż Agnieszka... Aga ma 20 lat- co w tym dziwnego, że kocha torebki i ciuchy? Wy ich nie kochacie? Baaa, gdybyscie mieli ich możliwości Wasze buractwo ukazywałoby się sto razy mocniej. Pewnie, że źle się dzieje w teamie Radwańskich- porażki nie służą zgodzie. Ale gdzieś jakiś kretynek powyżej pisze o polskim tenisie... A cóż to jest? Kasa jak Wy piszecie Radwanskich, jest ich kasą, mogą sobie z nią robić co chcą. Wy mozecie pisać co chcecie, problem w tym, że to Wy robicie coś mało twórczego bo plujecie jadem z którego Waszej ulubionej kaski nie ma:-) Aga nie jest Sereną, nie jest Venus. Może będzie taką Janković- jak dobrze pójdzie. Jak nie, będzie pierwszą 30-tką, 50-tką itp. Cóż, jej wybór, jej sprawa. Oceniać można, ale chamsko pluć nie widze podstaw. Kasy swojej, tak bardzo tutaj żalowanej w Nią nie zainwestowaliście. A tak na marginesie- chcielibiście uprawiać swój zawód na oczach wszystkich? Nagle okazałoby się że zdarza Wam się pierdzieć w stołek, gmerać nie powiem gdzie i wszyscy mieliby ochotę się z Was pośmiać. Uwierzcie, frustracje pana Radwańskiego byłby niczym przy tym, jak bysmy się usmiali przy Waszych zachowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtf Re: Polactwo... IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 04.09.09, 17:51 Ewunia - takie wypowiedzi świadczą o tym, że jeszcze normalność gdzieś zagląda na fora :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś