kawior11 12.01.07, 16:45 Nie wiem, czy slyszaliscie, ale zostal oglosony konkurs 'Zlote kopytko'. Mozna zrobic wlasna reklame i podeslac Plusowi. Na pewno ktos sie zainteresuje, wiec graficy i videomaniacy - maatorzy, powodzenia :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztaba1 Re: Zlote Kopytko 14.01.07, 13:25 Jak tam jest z nagrodami? I gdzie jest wiecej szczegolow kolego ? Odpowiedz Link
kawior11 Re: Zlote Kopytko 14.01.07, 18:14 reklamy.plusgsm.pl/festiwalreklamy_zasady.html tu sa wszelkie szczegoly. Dobrej zabawy. Odpowiedz Link
kawior11 Re: Zlote Kopytko 15.01.07, 20:14 A tak BTW to jeszcze znalazłem filmik fajny z tego Festiwalu. Ciekawy pomysl i dobre wykonanie. Zobacz sobie www.youtube.com/watch?v=cUAOEzCfT6Q Odpowiedz Link
bratekboy Re: Zlote Kopytko 22.01.07, 17:50 No niezla nawet produkcja, widac jakies przeblyski profesjonalizmu w tym. Teraz tam mozna zobaczyc jeszcze wiecej dobrych filmow. ludzie troche ruszyli z tematem, konkurencja jest. Odpowiedz Link
camel_3d kiepski... 23.01.07, 09:01 bez pomyslu, zle wykonany i beznadziejny.. co ma latanie do plusa? Odpowiedz Link
bratekboy Re: kiepski... 23.01.07, 11:27 Musisz zapytac sie autora :] W kazdym razie, tu raczej nie o stricte latanie szlo :) Mi sie sie podobalo wykonanie :] Odpowiedz Link
ola5777 Re: kiepski... 23.01.07, 14:43 Czemu zaraz kiepski? Nie rozumiem takiego podejscia.a potrafisz zrobić coś lepszego ? Ważne ze jest pomysł.Nie lubie krytyki. Odpowiedz Link
33qq Re: kiepski... 23.01.07, 18:13 Racja, zakażmy krytyki, skoro ktoś na coś poświęcił czas to znaczy, że tego krytykować nie należy. Zresztą, na grafice każdy się zna, przecież to nie fizyka nuklearna. Odpowiedz Link
sztaba1 Re: kiepski... 24.01.07, 19:17 naaah i juz sie zaczyna :D Polska :) Wiadomo, ze krytyka jst niezbedna i ze nie wszystkim podoba sie to samo. W kazdym razie, mysle, ze jezeli ktos w swoj pomysl sie zaangazuje, to jakieby nie bylo smieszne czy nie smieszne, warto sie tym podzielic przy okazji tego festiwalu plusowego. Odpowiedz Link