maradama 27.05.08, 21:58 ktoś może wie jak w illustratorze z kilku plików/stron zrobic jeden plik PDF. Jeśli mam 5 stron w illustratorze i chce go zapisać w PDF to zapisuje mi po jednej stronie. Chce, aby wszystkie były w jednym pliku,a nie w kilku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: illustrator 27.05.08, 22:20 Nie da się zrobić takiego pliku w Illustratorze. Możesz zrobić to w Corelu albo połączyć pojedyncze strony pdf w jeden plik w Acrobat Reader Professional. Odpowiedz Link
hrabia.mileyski Re: illustrator 27.05.08, 22:53 Dla ścisłości: nie ma takiego programu, jak Acrobat Reader. Ale nawet darmowy Adobe Reader potrafi pokazywać warstwy, utworzone w Illustratorze. Może pójdź tą drogą. Odpowiedz Link
maradama Re: illustrator 27.05.08, 23:03 Szkoda :-((( To może wiecie jak skopiować/wgrać czcionki do corela. Wiem, że zapisać czcionkę w C/Windows/Fonts, ale co dalej. Jak to wkleić/skopiować do corela? Dzięki za odpowiedź :-))) Odpowiedz Link
hrabia.mileyski Re: illustrator 27.05.08, 23:09 Jak już te czcionki masz w Windows/Fonts, to masz je także w programach, które z nich korzystają. A w temacie poprzednim: spróbuj jednak z warstwami. A jak juz na pewno nie, wtedy rzeczywiście pozostaje piekielnie drogi Acrobat. Odpowiedz Link
veldon Re: illustrator 28.05.08, 08:21 >>... wtedy rzeczywiście pozostaje piekielnie drogi Acrobat...<< ... albo jakiś darmowy program. Np.: www.pdfill.com/pdf_tools_free.html pzdr Odpowiedz Link
maradama Re: illustrator 28.05.08, 17:15 Niestety, ale czcionki które mam w Fonts, nie wszystkie są w corel. Nie wiem jak zrobić żeby tam były. Odpowiedz Link
hrabia.mileyski Re: illustrator 28.05.08, 17:54 Przykro mi, zajmuję się Photoshopem i Illustratorem. Tam wszystko działa jak należy. O Corelu zapomniałem, więc nie będę pomocny. Odpowiedz Link