0ffka 25.12.10, 16:53 www.youtube.com/watch?v=lG2mFfgaHyo&feature=related Może ktoś wyjaśnić to zjawisko metrologiczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0ffka Projekt Haarp 25.12.10, 19:19 Czy to zjawisko nawiązywało do projektu Haarp? Odpowiedz Link Zgłoś
pomruk Re: Projekt Haarp 25.12.10, 19:54 Projekt HAARP to projekt mający na celu badanie jonosfery. Jest to jednocześnie skrajny przykład wsółczesnej mitologii - mówi się, że służy on kontrolowaniu pogody na świecie*, wywoływaniu trzęsień ziemi, służy jako broń promienista, wreszcie może służyć nawet... kontroli umysłów. Sorry, to kompletne bzdury. To typowa "teoria spiskowa", klasyczna wręcz w swoim podobienstwie do wielu innych takich jak np. "eksperyment Filadelfia" czy "projekt Montauk". Zbyt fantastyczna i zbyt "kiepska" naukowo. Nawiasem, instalacji podobnych do HAARP jest kilka w różnych krajach, o czym zwolennicy fantastycznych teorii nie wiedzą! Wracając do zdjecia - w Internecie roi sie wręcz od zdjeć fantastycznych efektów pogodowych. Cóż w tym akurat szczególnie dziwnego? Ja na przykład byłbym wstrząśnięty, gdybym ujrzał TAKIE niebo: *) W pewnym ograniczonym stopniu da się nim kontrolowac przyrode, wytwarzając sztuczną zorzę polarną. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Projekt Haarp 25.12.10, 21:25 czyli SF :) śliczne jest to niebo faktycznie! szkoda że nieprawdziwe ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pomruk Re: Projekt Haarp 25.12.10, 22:46 A gdzie ja powiedziałem, że niebo jest nieprawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Projekt Haarp 25.12.10, 23:25 Oj... to nie grafika komp? <szok> Zaczęłam szperać na YT i natknęłam się na projekt FEMA. Niezły shit. Będę mieć koszmary tej nocy :( Nie wiem co jest prawda a co fałszem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Projekt Haarp 26.12.10, 12:35 0ffka napisała: > czyli SF :) śliczne jest to niebo faktycznie! szkoda że nieprawdziwe ;/ A to już prawdziwe: Kraków, 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Projekt Haarp 26.12.10, 14:39 kornel-1 napisał: > A to już prawdziwe: Kraków, 2007. Piękne to niebo nad Krakowem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior Re: Projekt Haarp 27.12.10, 00:33 Taaaaaaaaaaaak... nikt nie powie naprawdę jak to jest, tylko ciągle te dementi... a tu dowodów bród, i nawet w Googlu, to jest oczywiste ze mama Natura sama by na to nie wpadła, Exhibit Haarp Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Projekt Haarp 27.12.10, 02:26 kala.fior napisał: > Taaaaaaaaaaaak... nikt nie powie naprawdę jak to jest, tylko ciągle te dementi.... o rany... przepraszam jeśli tak powszechne zjawisko Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior Re: Projekt Haarp 27.12.10, 10:11 No nie, to jest inny projekt, nie Haarp... nie długo nie będzie już takich zdjęć, postęp postępuje i zasłony chmurowe nie będą już potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Projekt Haarp 27.12.10, 16:52 kala.fior napisał: > No nie, to jest inny projekt, nie Haarp... nie długo nie będzie już takich zdję > ć, postęp postępuje i zasłony chmurowe nie będą już potrzebne... Kalafior nie nabijaj się ze mnie już :) Dzięki że mi wytłumaczyłeś i dałeś linka do tych chmurek! Odpowiedz Link Zgłoś