rs_gazeta_forum 09.06.06, 13:51 Ciekawe zestawienie, a przeszło niezauważone, sądząc po ilości komentarzy po miesiącu od ukazania. Wypada chyba odczekać kolejne 5 lat i dopisać ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rs_gazeta_forum Zestawienia /nt 09.06.06, 13:59 Do tego artykułu trafiłem przez serwisy.gazeta.pl/nauka/0,72395.html Tam jest 21 praktycznie nieskomentowanych, czyli chyba mało czytanych artykułów - podaję więc powyższy odnośnik. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok To jest wspaniałe!! 09.06.06, 21:06 Czytałem to z zapartym tchem. Aż wierzyć się nie chce. Wystarczy pozazdrościć paleontologom takiej gratki. Ciekawe, co jeszcze przyniesie nam worek z prezentami chińskiego Mikołaja. Trzymam kciuki za nowe odkrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Chiński worek skamieniałości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 17:44 hymm..tak. Ludzie chyba wolą czytać forum Cosmo. ....Niech tam, mnie zastanawia jednak czy tego wszystkiego uczy się już dzieci w szkole. Bo ja jak wezmę swój podręcznik z biologii do LO - to tam ani słowa o dinozaurach-ptakach...czyzby cały świat był w błędzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
top9 Re: Chiński worek skamieniałości 13.08.06, 11:27 moglbys ten watek zalozyc tez na TN - temat bardzo wg. mnie interesujacy. Odpowiedz Link Zgłoś