Gość: ola IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 20:33 Hej Iławianie! W sobotę do wygrania 7.000.000 zł w Dużego Lotka! Życzę powodzenia! PS Ja też spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katka Re: Kumulacja! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 20:49 Ostatnio mam takiego pecha, że chyba nie mam co próbować... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kumulacja! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 18:20 Hej Katka! Spróbuj może wygrasz. A poza tym nigdy nie jest tak źle aby nie mogło być gorzej. :) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Kumulacja! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 19:54 Ojej! To drugie zdanie wcale mnie nie podniosło na duchu. Prozac poproszę ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kumulacja! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 18:59 Katka tylko bez prochów proszę. Pozdrawiam Ola PS Nic nie wygrałam :( (nawet trójeczki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kevin Re: Kumulacja! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 26.11.02, 22:48 Moje panienki pieniadze szczescia nie daja,mozecie mi uwierzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Kumulacja! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 20:57 Wiesz to z autopsji, czy kogoś cytujesz? Ja, niestety, nic na wiarę nie biorę... ;o) pozdro katka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kevin IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 19:59 Pieniadze daja namiastke szczescia a to wiele... bo lepszy rydz niz nic. Pa, Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kevin Re: kevin IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.11.02, 22:52 Od lat mieszkam na zachodzie ,mam mercedeca, dom jezdze na urlopy i co tesknota za Polska pozostala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kevin IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 14:27 W czasie urlopu mozesz przeciez przyjechac do Polski. Bedziesz mniej tesknil. Pozdrawiam, Ola. Odpowiedz Link Zgłoś