zyta_1 06.01.04, 16:14 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35063,1847746.html Ciekawe co o tym sądzicie? Czy rozmiar "koszyczka" na klejnoty jest jeden??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salo Re: koronkowe stringi dla PANÓW 06.01.04, 19:38 zyta_1 napisała: > Czy rozmiar "koszyczka" na klejnoty jest jeden??? Skłaniam się do przypuszczeń, że na miarę robione :) Panie nie puszczajcie panów solo do Koniakowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: koronkowe stringi dla PANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 20:04 Uwierało by mnie to i z przodu i z tyłu. Ale może nie wiem co mówię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: koronkowe stringi dla PANÓW IP: 80.51.254.* 06.01.04, 21:08 Gość portalu: Radex napisał(a): > Uwierało by mnie to i z przodu i z tyłu. Ale może nie wiem co mówię? i tu chyba masz racje... Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: koronkowe stringi dla PANÓW 07.01.04, 07:56 Gość portalu: Radex napisał(a): > Uwierało by mnie to i z przodu i z tyłu. Ale może nie wiem co mówię? Jak Cię dobrze dziewczyna obmierzy nie powinny nigdzie uwierać :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: koronkowe stringi dla PANÓW 07.01.04, 12:44 salo napisał: > > Jak Cię dobrze dziewczyna obmierzy nie powinny nigdzie uwierać :) To pobieranie miary byłoby baaaardzo ciekawe. A ten "koszyczek" na klejnoty to chyba musi być dziergany z elastycznej nitki :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: koronkowe stringi dla PANÓW 07.01.04, 12:52 zyta_1 napisała: > A ten "koszyczek" na klejnoty to chyba musi być dziergany z elastycznej > nitki :D :D Droga Zyto, czy Ty czasami nie świńtuszysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: koronkowe stringi dla PANÓW 07.01.04, 12:55 salo napisał: > > Droga Zyto, czy Ty czasami nie świńtuszysz ;) Czuję się skarcona, ale od czasu do czasu chyba można poświntuszyć przed 22 ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: koronkowe stringi dla PANÓW IP: 80.51.254.* 07.01.04, 16:37 zyta_1 napisała: > salo napisał: > > > > Droga Zyto, czy Ty czasami nie świńtuszysz ;) > Czuję się skarcona, ale od czasu do czasu chyba można poświntuszyć przed 22 ;) dla pewności lepiej po 22 diabli nie spią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: koronkowe stringi dla PANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 17:50 Jestem chętny na 'mierzenie'! Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: koronkowe stringi dla PANÓW 07.01.04, 17:55 no to zbieramy ekipe i jedzie do koniakowa. moze graba byśmy tez zabrali ??? wszak tytle nam pomógł ;D Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: koronkowe stringi dla PANÓW 07.01.04, 22:59 basturk napisał: > moze graba byśmy tez zabrali ??? Nie wiem Basturk czy zauważyłeś, ale Graba chyba nam zabrali. Od pewnego czasu podejrzewam, że zostaliśmy bezpańskim forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: koronkowe stringi dla PANÓW 07.01.04, 23:37 w sumie to masz racje . pewno TG już go zabrali... ;( szkoda bo dobry był z nie go człowiek..., moze rzucą znaczy przepraszam chciałem powiedzieć dostaniemy administratorke jakąś Grabową na przykład???? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: koronkowe stringi dla PANÓW 07.01.04, 22:35 Gość portalu: Radex napisał(a): > Jestem chętny na 'mierzenie'! Tylko mierzenie ??? A co ze stringami ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: koronkowe stringi dla PANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:37 Aaa... stringi... zapomniałem... Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: koronkowe stringi dla PANÓW 07.01.04, 22:40 No tak, w ferworze walki o wszystkim można zapomnieć ;) -- Aby czuć się wolnym istnieje prosty sposób: nie szarpać i nie napinać smyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: koronkowe stringi dla PANÓW 08.01.04, 19:16 Nie no, potem bym przymierzył:P Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: koronkowe stringi dla PANÓW 07.01.04, 22:33 zyta_1 napisała: > Czuję się skarcona, ale od czasu do czasu chyba można poświntuszyć przed 22 ;) Jestem jak najdalszy od karcenia Ciebie, chciałem się tylko upewnić czy myślisz o tym samym co ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: koronkowe stringi dla PANÓW IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 10:31 Te dawne koniakowskie koronki musiały być mocno nakrochmalone i wymaglowane. Pamiętam . Oj uwierałoby, na pewno. ale czego sę nie robi dla.... No właśnie. Dla..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: koronkowe stringi dla PANÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:55 za orgazm nasz i Wasz Odpowiedz Link Zgłoś
salo Ma być galeria stringów: 21.01.04, 11:28 trojwies.pl/sklep/ Będzie można poglądać i zamówić :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Ma być galeria stringów: 22.01.04, 00:07 Eee tam, cała przyjemność w mierzeniu była! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Ma być galeria stringów: IP: 80.51.254.* 22.01.04, 00:56 a i stąd Cie nie było na forum.. i jak było?? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: To do mnie czy do Salo? n/t 22.01.04, 23:32 do Ciebie.. a kto mierzył te młode panie?? co sie tym zajmują?? ;) tak tylko pytam woli informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
salo Nie martw się Radex :) 23.01.04, 10:34 Męskie nadal będą robione na miarę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: zauważyłam że Panie nie zabierają głosu IP: 81.210.89.* 23.01.04, 11:04 ciekawe dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Koronkowe stringi :) 16.04.04, 12:46 Wątek mi się przypomniał bo w Zakopanem, w prawie każdym sklepie są do kupienia :) Męskich niestety nie było ;( Ale koniakowski sklepik internetowy już działa: trojwies.pl/sklep/ Zajrzyjcie, poczytajcie opisy :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniez Re: Koronkowe stringi :) 16.04.04, 13:12 salo napisał: (...) Ale koniakowski sklepik internetowy już działa (...) Oj Salo! Ty o koronkach a ja... 3 minutki pozniej dostaje maila od mojej Milosci... patrze.. super brzmiący temat - Kochanie - Zatem zagladam.. a tam linka prosto do sklepiku pełnego.. koronek :) Oj Panowie.. cio ta Wiosna z Wami robi? :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Koronkowe stringi :) 17.04.04, 11:57 reniez napisała: > Oj Panowie.. cio ta Wiosna z Wami robi? :) To co z całą przyrodą :P Odpowiedz Link Zgłoś
barbidu Re: koronkowe stringi dla PANÓW 02.04.05, 20:59 czy któryś z panow może takie ma? Odpowiedz Link Zgłoś