mikika02 06.03.10, 09:56 Witam. Słyszałam od znajomych, że jeżdżą na giełdę odzieżową (czy coś takiego) do Tychów w niedzielę czy wiecie gdzie się znajduje i jak się nazywa, szperałam w necie, ale nie umiałam jej znalezć:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati792 Re: Zakupy 06.03.10, 11:39 W Tychach nie ma giełdy odzieżowej.Jest giełda kwiatowa(ale nie wiem,czy mają tam ciuchy).Znajomi jeżdzą w niedziele do Oświęcimia na targ i tam są na pewno ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
1-achna Re: Zakupy 06.03.10, 13:32 Na giełdzie kwiatowej można kupić odzież,ale kiepskiej jakości chińszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodniczka_pl Re: Zakupy 25.03.10, 21:02 Ja mam pytanie apropo tej giełdy w Oświęcimiu czy może się orientujecie czy ona jest czynna tylko w niedziele czy w inne dni również bo chce się wybrać ale nie wiem czy dam rady akurat w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa99 Re: Zakupy 25.03.10, 23:43 W Tychach nie ma giełdy odzieżowej, tylko kwiatowa, może chodzi po prostu o targ? Tam jest pełno ciuchów, albo załęże w Katowicach, jak ktoś napisał. Odpowiedz Link Zgłoś